Millennium Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 5 minutes ago, Koopas said: Αυτό το σπαθί είναι το Εξκάλιμπερ, δείχνει παλιά, τύπου δεκαετίας του 80, αλλά αμφιβάλλω εάν είναι η ομώνυμη ταινία. Αυτή είναι, τη βρήκες αγαπητέ. Μπράβο. 2
Koopas Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Millennium είπε Αυτή είναι, τη βρήκες αγαπητέ. Μπράβο. Πω! Πάω καλά τελευταία με τα σουτάκια. Αυτή την ταινία την είχα δει 2-3 φορές μικρός, μα πάνω απ' όλα μου είχε μείνει η μουσική! Ερώτηση. Αυτός είναι ο Αρθούρος, ή ο πατέρας του; Γιατί θυμάμαι ότι τον έδειχνε στην αρχή της ταινίας, αλλά παίζει να είχε μούσια. 2
BadIndian Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Στις 18/12/2024 στις 12:11 ΜΜ, Tsoukos87 είπε Σου έκλεψα το γκολ πάνω στην γραμμή.. Στις 18/12/2024 στις 12:08 ΜΜ, PSYHAS είπε Μετά από επανεξέταση απο το VAR, θα το κατοχυρώσω στον @BadIndian , αν και δεν πρόκειται για την Forrest Χάρισμα σου μεγάλε της μπάλας Θεέ! Μου είναι αρκετή η αναγνώριση της ταινίας έστω και με το εκ παραδρομής λάθος στην αναφορά για τη Νότινχαμ. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Ως άλλος Ντεμίνιο ένεκα Fair play θα πω ότι είναι δικό σου το γκόλ. Αρκεί που συνέδραμα. @Charismo Καλώς τον (σινέ)φίλο. Καλή η ταινία που διάλεξες αν και παραγνωρισμένη, όμως σου οφείλω τα εύσημα για τη λήψη. Μπράβο φίλε. Πολύ καλή!! @Koopas Όταν παίζεις με μεγάλους παίχτες βελτιώνεσαι 😉 Άντε και μια από εμένα γιατί έχω πολύ καιρό να βάλω. Δεν θυμάμαι αν έχει ξαναμπεί, δεν παίρνω κι όρκο. Απάντηση και σχόλια αύριο. Καλό βράδυ σε όλους τους "Τελευταίους 'Ηρωες" της μεγάλης οθόνης! 5
Tsoukos87 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 25 λεπτά πριν, BadIndian είπε Χάρισμα σου μεγάλε της μπάλας Θεέ! Μου είναι αρκετή η αναγνώριση της ταινίας έστω και με το εκ παραδρομής λάθος στην αναφορά για τη Νότινχαμ. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Ως άλλος Ντεμίνιο ένεκα Fair play θα πω ότι είναι δικό σου το γκόλ. Αρκεί που συνέδραμα. @Charismo Καλώς τον (σινέ)φίλο. Καλή η ταινία που διάλεξες αν και παραγνωρισμένη, όμως σου οφείλω τα εύσημα για τη λήψη. Μπράβο φίλε. Πολύ καλή!! @Koopas Όταν παίζεις με μεγάλους παίχτες βελτιώνεσαι 😉 Άντε και μια από εμένα γιατί έχω πολύ καιρό να βάλω. Δεν θυμάμαι αν έχει ξαναμπεί, δεν παίρνω κι όρκο. Απάντηση και σχόλια αύριο. Καλό βράδυ σε όλους τους "Τελευταίους 'Ηρωες" της μεγάλης οθόνης! Ο Bill Murray είναι; Να βαλω και εγω μια κλασσικη αγαπημενη πασιγνωστη, επαιζε στην τηλεοραση κυριως τα Χριστουγεννα (δεν ειναι ομως Χριστουγεννιατικη ταινια). 1
Tsoukos87 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 23 λεπτά πριν, HPXMAN είπε Yeah αυτό είναι, αρκετά εύκολη.. https://www.imdb.com/title/tt0087332/?ref_=nv_sr_srsg_3_tt_8_nm_0_in_0_q_ghostb 1
node7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, BadIndian είπε Χάρισμα σου μεγάλε της μπάλας Θεέ! Μου είναι αρκετή η αναγνώριση της ταινίας έστω και με το εκ παραδρομής λάθος στην αναφορά για τη Νότινχαμ. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Ως άλλος Ντεμίνιο ένεκα Fair play θα πω ότι είναι δικό σου το γκόλ. Αρκεί που συνέδραμα. @Charismo Καλώς τον (σινέ)φίλο. Καλή η ταινία που διάλεξες αν και παραγνωρισμένη, όμως σου οφείλω τα εύσημα για τη λήψη. Μπράβο φίλε. Πολύ καλή!! @Koopas Όταν παίζεις με μεγάλους παίχτες βελτιώνεσαι 😉 Άντε και μια από εμένα γιατί έχω πολύ καιρό να βάλω. Δεν θυμάμαι αν έχει ξαναμπεί, δεν παίρνω κι όρκο. Απάντηση και σχόλια αύριο. Καλό βράδυ σε όλους τους "Τελευταίους 'Ηρωες" της μεγάλης οθόνης! Είναι το Ολοι οι άνθρωποι του προέδρου - All the President's Men Ο Hal Holbrook ήταν το Βαθύ Λαρύγγι. 3 1
BadIndian Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, node7 είπε Είναι το Ολοι οι άνθρωποι του προέδρου - All the President's Men Ο Hal Holbrook ήταν το Βαθύ Λαρύγγι. Εύγε φίλε μου! Αυτό είναι φυσικά. Ταινία σε σκηνοθεσία 'Αλαν Πάκουλα του 1976 με πρωταγωνιστικό δίδυμο τους Ρ. Ρέντφορντ και Ν. Χόφμαν στους ρόλους των δύο δημοσιογράφων που αποκάλυψαν το γνωστό σκάνδαλο Watergate επί προεδρίας Νίξον. Στη φωτό είναι το αποκαλούμενο "Βαθύ Λαρύγγι" (μη συγχέεται με την ομώνυμη ταινία), δηλαδή ο πληροφοριοδότης τους. Καλημέρα σε όλους! 2 1
Millennium Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 13 hours ago, Koopas said: Πω! Πάω καλά τελευταία με τα σουτάκια. Αυτή την ταινία την είχα δει 2-3 φορές μικρός, μα πάνω απ' όλα μου είχε μείνει η μουσική! Ερώτηση. Αυτός είναι ο Αρθούρος, ή ο πατέρας του; Γιατί θυμάμαι ότι τον έδειχνε στην αρχή της ταινίας, αλλά παίζει να είχε μούσια. Δε θυμάμαι ποιός είναι για να σου πω την αλήθεια. 1
BadIndian Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Ο Bill Murray είναι; Να βαλω και εγω μια κλασσικη αγαπημενη πασιγνωστη, επαιζε στην τηλεοραση κυριως τα Χριστουγεννα (δεν ειναι ομως Χριστουγεννιατικη ταινια). Κλασική σκατόφατσα κωλογλύφτη νεο-γιάπι... Τα υπόλοιπα σβήστηκαν. Ήμουν λάθος. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2024 από BadIndian 2
Tsoukos87 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, BadIndian είπε Κλασική σκατόφατσα κωλογλύφτη νεο-γιάπι... Τα υπόλοιπα σβήστηκαν. Ήμουν λάθος. Ναι εχει παιξει το ρολο του πολυ σπαστικα εκνευριστικα τυπου σε 2 πασιγνωστες ταινιες, η μια το Ghostbusters και το άλλο το Die Hard 1
BadIndian Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Ναι εχει παιξει το ρολο του πολυ σπαστικα εκνευριστικα τυπου σε 2 πασιγνωστες ταινιες, η μια το Ghostbusters και το άλλο το Die Hard Μου πήρε λίγο να σκεφτώ ποιον έκανε, αλλά το βρήκα! Ήταν ο ρουφιανο-δημοσιογράφος (χωρίς γένεια) που έβγαλε τα παιδιά της συζύγου ΜακΛέην στην τηλεόραση. Πολύ σωστός! 1
PSYHAS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, Millennium είπε Η μεγάλη απόδραση , με εικονιζόμενο James Garner και νομίζω Donald Pleasance. Πρωταγωνιστής ο Steve McQueen https://www.imdb.com/title/tt0057115/ 2
BadIndian Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα στους 7 Σαμουράι των ταινιών (τόσοι περίπου μείναμε στο παιχνίδι)... Σχετικά εύκολη ταινία, σχετικά δύσκολη λήψη 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα