Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Millennium είπε

The Black Phone; 

Αν και δεν νομίζω.

https://m.imdb.com/title/tt7144666/

Οχι, καμία σχέση , δεν είναι θρίλερ . Θα δώσω μεγάλη βοήθεια. Ο πρωταγωνιστής (Βρετανός αλλά όχι Άγγλος…), υποδύεται έναν θρύλο δημοφιλέστατου αθλήματος 

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, PSYHAS είπε

Οχι, καμία σχέση , δεν είναι θρίλερ . Θα δώσω μεγάλη βοήθεια. Ο πρωταγωνιστής (Βρετανός αλλά όχι Άγγλος…), υποδύεται έναν θρύλο δημοφιλέστατου αθλήματος 

Καλημέρα σε όλους!

Θα κάνω μια υπόθεση. Το σκηνικό της φωτογραφίας, η πλάτη (sic) του ηθοποιού και η βοήθεια που μας παρασχέθηκε, με παραπέμπουν στην ταινία που αφορά τον προπονητή της Νότιγχαμ Φόρεστ Μπράιαν Κλαφ, όταν ανέλαβε τα ηνία της διαδεχόμενος έναν άλλο πολυαγαπητό κόουτς και ως εκ τούτου αντιμετωπίστηκε με μεγάλη επιφύλαξη και καχυποψία από την ομάδα και το κοινό. Παρόλαυτα έφτασε στην κατάκτηση του Πρωταθλητριών Ευρώπης. Υπάρχει η αντίστοιχη (ωραία ομολογώ) ταινία και μάλιστα την έχω δει τρις, αλλά στην παρούσα φάση μου διαφεύγει εντελώς ο τίτλος της και δεν διαθέτω και τον χρόνο να ψάξω για imdb link. Αν είναι αυτή (που έτσι νομίζω), επιβεβαιώστε το και οι υπόλοιποι ποδοσφαιρόφιλοι και σινεφίλ θα τη βρουν αμέσως.

• Like 3
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Καλημέρα σε όλους!

Θα κάνω μια υπόθεση. Το σκηνικό της φωτογραφίας, η πλάτη (sic) του ηθοποιού και η βοήθεια που μας παρασχέθηκε, με παραπέμπουν στην ταινία που αφορά τον προπονητή της Νότιγχαμ Φόρεστ Μπράιαν Κλαφ, όταν ανέλαβε τα ηνία της διαδεχόμενος έναν άλλο πολυαγαπητό κόουτς και ως εκ τούτου αντιμετωπίστηκε με μεγάλη επιφύλαξη και καχυποψία από την ομάδα και το κοινό. Παρόλαυτα έφτασε στην κατάκτηση του Πρωταθλητριών Ευρώπης. Υπάρχει η αντίστοιχη (ωραία ομολογώ) ταινία και μάλιστα την έχω δει τρις, αλλά στην παρούσα φάση μου διαφεύγει εντελώς ο τίτλος της και δεν διαθέτω και τον χρόνο να ψάξω για imdb link. Αν είναι αυτή (που έτσι νομίζω), επιβεβαιώστε το και οι υπόλοιποι ποδοσφαιρόφιλοι και σινεφίλ θα τη βρουν αμέσως.

Μάλλον φίλτατε ινδιάνε θα εννοείς το damned united που είναι ταινία για τον Κλάφ : https://www.imdb.com/title/tt1226271/?ref_=tt_mv_close

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Καλημέρα σε όλους!

Μετά από επανεξέταση απο το VAR, θα το κατοχυρώσω στον @BadIndian , αν και δεν πρόκειται για την Forrest (εκεί πήγε αργότερα ο coach και μεγαλούργησε με 1 πρωτάθλημα Αγγλίας και 2 Πρωταθλητριών Ευρώπης!), αλλά για την πανίσχυρη τοτε Leeds United όπου προσλήφθηκε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, παρότι τα προηγούμενα χρόνια κατέκρινε τον τρόπο ποδοσφαίρου της (και τη φιλοσοφία του πρώην προπονητή Don Revie) όντας προπονητής της Derby County, την οποία πήρε από τη 2nd Division και την έκανε πρωταθλήτρια. Η ταινία αναπαραγάγει πολύ πιστά το κλίμα που επικρατούσε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τη δεκαετία του 1970, το ρομαντισμό, την αφέλεια και τις ανασφάλειες της εποχής, καθως και την επίδραση ανθρώπων όπως ο Clough, ενός ιδιόρρυθμου αλλά ιδιοφυούς ποδοσφαιρανθρωπου που πραγματικά ήταν μπροστά από την εποχή του και εξέλιξε το μοντέλο του manager. Αν και υπήρξαν μερικές μικροανακριβειες, το πορτρέτο της ταινίας το θεωρώ εξαιρετικό και σημείο αναφορας για ταινίες του είδους. Καταπληκτικές ερμηνείες, με κορυφαίο βέβαια τον Ουαλλο Michael Sheen.

The Damned United

https://m.imdb.com/title/tt1226271/?ref_=fn_all_ttl_1

αυτή ακριβώς, @Tsoukos87

τη συνιστώ, σε ποδοσφαιρόφιλους και μη

Επεξ/σία από PSYHAS
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, PSYHAS είπε

Μετά από επανεξέταση απο το VAR, θα το κατοχυρώσω στον @BadIndian , αν και δεν πρόκειται για την Forrest (εκεί πήγε αργότερα ο coach και μεγαλούργησε με 1 πρωτάθλημα Αγγλίας και 2 Πρωταθλητριών!), αλλά για την πανίσχυρη τοτε Leeds United όπου προσλήφθηκε για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, παρότι τα προηγούμενα χρόνια κατέκρινε τον τρόπο ποδοσφαίρου της (και τη φιλοσοφία του πρώην προπονητή Don Revie) όντας προπονητής της Derby County, την οποία πήρε από τη 2nd Division και την έκανε πρωταθλήτρια. Η ταινία αναπαραγάγει πολύ πιστά το κλίμα που επικρατούσε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τη δεκαετία του 1970, το ρομαντισμό, την αφέλεια και τις ανασφάλειες της εποχής, καθως και την επίδραση ανθρώπων όπως ο Clough, ενός ιδιόρρυθμου αλλά ιδιοφυούς ποδοσφαιρανθρωπου που πραγματικά ήταν μπροστά από την εποχή του και εξέλιξε το μοντέλο του manager. Αν και υπήρξαν μερικές μικροανακριβειες, το πορτρέτο της ταινίας το θεωρώ εξαιρετικό και σημείο αναφορας για ταινίες του είδους. Καταπληκτικές ερμηνείες, με κορυφαίο βέβαια τον Ουαλλο Michael Sheen.

The Damned United

https://m.imdb.com/title/tt1226271/?ref_=fn_all_ttl_1

Σου έκλεψα το γκολ πάνω στην γραμμή..

Και πάμε σε άλλη μια κλασική, ίσως από τις καλύτερες που έχω δει σε αυτό το είδος, βγήκε πριν 30 χρόνια αυτό το έπος. 

MV5BOGI5MjI4MzAtZGY1Yy00ZDQwLWFkNGEtNTgwMGVmOWUxNzNkXkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX960_.jpg

Επεξ/σία από Tsoukos87
  • Like 3
Δημοσ.
2 hours ago, Tsoukos87 said:

Σου έκλεψα το γκολ πάνω στην γραμμή..

Και πάμε σε άλλη μια κλασική, ίσως από τις καλύτερες που έχω δει σε αυτό το είδος, βγήκε πριν 30 χρόνια αυτό το έπος. 

MV5BOGI5MjI4MzAtZGY1Yy00ZDQwLWFkNGEtNTgwMGVmOWUxNzNkXkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX960_.jpg

Το Dumb and Dumber η θεϊκή σκηνή με τον Chef?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Charismo είπε

Το Dumb and Dumber η θεϊκή σκηνή με τον Chef?

Ω ναι φίλε μου αυτή η σκηνή είναι, τις πρώτες φορές που έβλεπα την ταινία κόντευα να κατουρηθώ απο τα γέλια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, Tsoukos87 said:

Ω ναι φίλε μου αυτή η σκηνή είναι, τις πρώτες φορές που έβλεπα την ταινία κόντευα να κατουρηθώ απο τα γέλια.

Με ένα φίλο μου στο σχολείο είχαμε μάθει απ'έξω τις μισές ατάκες της ταινίας.

Απίστευτες ατάκες, απίστευτη εκτέλεση από Carrey και Daniels.

Ας βάλω κι εγώ.

1.jpg.dd5834a9e6a908a6c22ee90c3eeeb15d.jpg

Λογικά πολύ εύκολο.

Δεν ξέρω πολλούς που να τους αρέσει η συγκεκριμένη, αλλά μου θυμίζει άλλες εποχές. Με ένα search που έκανα δεν πρέπει να έχει ξαναμπεί.

Επεξ/σία από Charismo
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πίστευα πως θα βρισκόταν εύκολα σε σχέση με άλλα που έχω δει εδώ μέσα.

Η ταινία έχει πρωταγωνιστή έναν από τους πιο iconic action heroes του παρελθόντος (ο οποίος συζητήθηκε σε πρόσφατες σελίδες), αλλά δεν είναι από τις πιο γνωστές του.

Επίσης, μέρος της ταινίας δεν θα έλεγε κανείς πως διαδραματίζεται στη σφαίρα της πραγματικότητας.

Επεξ/σία από Charismo
Δημοσ.

Πςςςς. Έγραψα!

Με είχε απογοητεύσει η ταινία, καθώς περίμενα περισσότερη δράση από τον Σβαρτσενέγκερ. Αν και ξεκίνησε με ωραία σκηνή (από τον φανταστικό κόσμο) έριξε γρήγορα ταχύτητα.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Millennium είπε

MV5BOGU3YmI3NGItNWM3ZS00YTAyLWI0ZTktZjA2

Αυτό το σπαθί είναι το Εξκάλιμπερ, δείχνει παλιά, τύπου δεκαετίας του 80, αλλά αμφιβάλλω εάν είναι η ομώνυμη ταινία.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...