Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα στους Τίγρεις και τους Δράκους του νήματος.

Μπράβο Ντιέγκο για το Στόμα της τρέλας. Εξαιρετικό φιλμ. Το είχα βάλει παλιότερα εδώ και μάλιστα με προσωπική αστεία ιστορία. Πολύ χαρακτηριστική η εικόνα που έβαλες και την αναγνώρισα αμέσως. Προσωπικά είχα επιλέξει (τότε) εικόνα από το ανατρεπτικό φινάλε της ταινίας 😉 .

Έχω καιρό να βάλω, οπότε... Σχετικά εύκολη λήψη, αν και δεν της φαίνεται με την πρώτη ματιά. Δεν έχει ξαναμπεί σίγουρα.

10.jpg

• Like 3
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, BadIndian είπε

Καλημέρα στους Τίγρεις και τους Δράκους του νήματος.

Μπράβο Ντιέγκο για το Στόμα της τρέλας. Εξαιρετικό φιλμ. Το είχα βάλει παλιότερα εδώ και μάλιστα με προσωπική αστεία ιστορία. Πολύ χαρακτηριστική η εικόνα που έβαλες και την αναγνώρισα αμέσως. Προσωπικά είχα επιλέξει (τότε) εικόνα από το ανατρεπτικό φινάλε της ταινίας 😉 .

Έχω καιρό να βάλω, οπότε... Σχετικά εύκολη λήψη, αν και δεν της φαίνεται με την πρώτη ματιά. Δεν έχει ξαναμπεί σίγουρα.

10.jpg

πρέπει να ειναι η Εξουσία του σκύλου, ο δεύτερος απο αριστερά μου μοιάζει με τον Cumberbatch. Επειδή ειναι σχετικά πρόσφατη, κρατάω μια επιφύλαξη, γιατί δεν έχει εντυπωθεί ακόμα καλά μέσα μου, αλλά νομίζω ότι είχε μια σκηνή παρόμοια. Η μήπως κανένα από αυτά τα καινούρια του Costner? Δεν ταχω δει, οπότε δεν μπορώ να ξέρω. Θα πω λοιπόν το Σκύλο κι οτι βγει..

https://www.imdb.com/title/tt10293406/

3 ώρες πριν, HPXMAN είπε

εύκολη σκηνή από κλασική ταινία πλέον :P

Ναι ξέρω σας έλειψα ....

hqdefault.jpg

Μέλπω Ζαρόκωστα σίγουρα , αλλά ποια ταινία? θα ρισκάρω τη Στροφή, του Δαλιανίδη, με Μιχαλοπουλο και σια, αλλά θα μπορούσε να ειναι άνετα και τα Τσακάλια.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, PSYHAS είπε

πρέπει να ειναι η Εξουσία του σκύλου, ο δεύτερος απο αριστερά μου μοιάζει με τον Cumberbatch. Επειδή ειναι σχετικά πρόσφατη, κρατάω μια επιφύλαξη, γιατί δεν έχει εντυπωθεί ακόμα καλά μέσα μου, αλλά νομίζω ότι είχε μια σκηνή παρόμοια. Η μήπως κανένα από αυτά τα καινούρια του Costner? Δεν ταχω δει, οπότε δεν μπορώ να ξέρω. Θα πω λοιπόν το Σκύλο κι οτι βγει..

https://www.imdb.com/title/tt10293406/

Μέλπω Ζαρόκωστα σίγουρα , αλλά ποια ταινία? θα ρισκάρω τη Στροφή, του Δαλιανίδη, με Μιχαλοπουλο και σια, αλλά θα μπορούσε να ειναι άνετα και τα Τσακάλια.

πρέπει να διαλέξεις

Culture_Matrix_RedPillBluePill-1047403844.webp

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Koopas είπε

Ρίχνω σουτ, αν και βλέπω να φεύγει η μπάλα στην εξέδρα. White men can't jump.

https://m.imdb.com/title/tt0105812/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_white%20men

Νομίζω ναι αυτή είναι, είναι χαρακτηριστικό το καπελάκι του Χάρελσον την είχα βάλει παλιότερα στα ντέρμπι των αιωνίων..

Να βάλω κι εγω μια..

MV5BMTg4MDIxMzI4Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMzIwODM4Mg@@._V1_QL75_UX1230_.jpg

Επεξ/σία από Tsoukos87
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...