lovesucks Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Στο matchpoint η Σκάρλετ ήταν πολύ πιο ξανθιά, πιο κοντό μαλλί κ είχε διαφορετικό attitude..Εδώ είναι πιο γλυκιά.. 14 ώρες πριν, Millennium είπε Θα πω.. Lost in translation(2003) https://m.imdb.com/title/tt0335266/ 6 1
Tsoukos87 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, BadIndian είπε Καλημέρα στους "Χρυσοθήρες" του νήματος! Καλό μήνα και καλή εβδομάδα σε όλους! Για εδώ θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες @Tsoukos87 & @Koopas. Αυτή η γήινη εικόνα και το outfit της Σκάρλετ πρέπει να είναι από το Matchpoint του Γούντυ Άλεν. Συγκεκριμένα νομίζω κιόλας είναι μια σκηνή λίγο πριν το μοιραίο, όταν η ίδια είναι γαλήνια και καθησυχασμένη, κοιτάζοντας σε μια βιτρίνα κάτι που μας παραπέμπει στο ευτυχές γεγονός που αναμένει να λάβει χώρα. Προσυπογράφω λοιπόν και μάλιστα με λίγη παραπάνω βεβαιότητα από τους υπολοίπους και πολύ μικρή επιφύλαξη, κυρίως λόγω μη διασταύρωσης. Εδώ όμως είμαι σίγουρος. Θυμάμαι πολύ καλά το outfit της JLo και φυσικά φαίνεται πως πρόκειται για σχολική αίθουσα. Δασκάλα λοιπόν η πανέμορφη Λατίνα υπήρξε μόνο του "Jack" (Robin Williams) στην ομώνυμη ταινία (1996) του Φράνσις Φορντ Κόπολα. Θα συμφωνήσω πάντως με τις κριτικές του imdb γενικά. Από τον σκηνοθέτη αυτό περίμενα πολλά περισσότερα... https://www.imdb.com/title/tt0116669/ Θα διαφωνήσω αν και είναι καθαρά υποκειμενικό, δεν θεωρώ ότι είναι στα επικά που έχει βγάλει ο Κόπολα όπως Νονό , Αποκάλυψη Τώρα και Δράκουλα αλλά δεν είναι και για 5+ στο Imdb σίγουρα αξίζει ένα βαθμο plus παραπανω, να μου πεις εδω το Imdb έχει το Shawshank Redemption πιο πάνω απο το Lotr ή το άλλο φιάσκο της ακαδημίας δεν πήρε κάποιος απο τον αρχοντα κανενα αγαλματιδιο για ερμηνεια, ειδικα στο Σαμ (Σιν Οστιν) είναι κλοπή που δεν πηρε τίποτα για το 3ο μέρος, τα έδωσαν στην χειρότερη ταινία του Κλιντ (Το Σκοτεινο Ποτάμι). Αναφέρω ότι είναι υποκειμενικά ότι εξέφρασα... Πάμε μια πανεύκολη... 1 ώρα πριν, lovesucks είπε Καλημέρα και καλή βδομάδα! Στο matchpoint η Σκάρλετ ήταν πολύ πιο ξανθιά, πιο κοντό μαλλί κ είχε διαφορετικό attitude..Εδώ είναι πιο γλυκιά.. Θα πω.. Lost in translation(2003) https://m.imdb.com/title/tt0335266/ Ναι αυτό είναι , νομίζω την βλέπεις στις πρώτες φώτο της ταινίας στο Imdb, περιμένουμε και την τυπική επιβεβαίωση απο τον millenium. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από Tsoukos87 1
lovesucks Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Πάμε μια πανεύκολη... The devil wears Prada(2006) https://m.imdb.com/title/tt0458352/ Ωραία, ανάλαφρη ταινία! 4
BadIndian Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Θα διαφωνήσω αν και είναι καθαρά υποκειμενικό, δεν θεωρώ ότι είναι στα επικά που έχει βγάλει ο Κόπολα όπως Νονό , Αποκάλυψη Τώρα και Δράκουλα αλλά δεν είναι και για 5+ στο Imdb σίγουρα αξίζει ένα βαθμο plus παραπανω, να μου πεις εδω το Imdb έχει το Shawshank Redemption πιο πάνω απο το Lotr ή το άλλο φιάσκο της ακαδημίας δεν πήρε κάποιος απο τον αρχοντα κανενα αγαλματιδιο για ερμηνεια, ειδικα στο Σαμ (Σιν Οστιν) είναι κλοπή που δεν πηρε τίποτα για το 3ο μέρος, τα έδωσαν στην χειρότερη ταινία του Κλιντ (Το Σκοτεινο Ποτάμι). Αναφέρω ότι είναι υποκειμενικά ότι εξέφρασα... Πάμε μια πανεύκολη... Ναι αυτό είναι , νομίζω την βλέπεις στις πρώτες φώτο της ταινίας στο Imdb, περιμένουμε και την τυπική επιβεβαίωση απο τον millenium. Ώπα-ώπα! Ντιέγκο! Εδώ θα "μαλωθούμε", όπως λέει και ο μικρός μου... Για το "Τελευταία Έξοδος" δε σηκώνω κουβέντα. Αντικειμενικά είναι ταινιάρα! Έχει όλα τα στοιχεία που την κάνουν τέτοια και φυσικά βασίζεται σε ιστορία του King. Δικαίως νομίζω πως ο απλός κόσμος του IMDB την έχει κατατάξει σε αυτή τη θέση, παρά τη δεδομένη και γνωστή τοις πάσι αγάπη μου και για τον "Άρχοντα". Όμως δυστυχώς ο τελευταίος, ως ταινία φαντασίας δεν είναι εύκολο ν' αρέσει σε όλους, αλλά και το γεγονός πως πρόκειται για τριλογία και ταινίες μεγάλες σε διάρκεια είναι συστατικά που μπορούν να αποθαρρύνουν το θεατή. Όσον αφορά τώρα το "Jack" θα συμφωνήσω εν μέρει πως είναι κάπου στο 6, αλλά όπως κι ο ίδιος λες από τον σκηνοθέτη αυτών των ταινιών (Νονός κλπ.) που αναφέρεις, δεν περίμενα μια τόσο "παιδική" ταινία. Ειδικά όταν έχεις στα χέρια σου έναν ηθοποιό "χαμαιλέοντα" (Williams), που αναμφισβήτητα έχει τις δυνατότητες να προσδώσει βάθος σ' ένα ρόλο και εν τέλει παίρνεις μια αδιάφορη και ψιλοεπιφανειακή ερμηνεία. Καλά τη Φραν Ντρέσερ (the Nanny) δεν θα τη σχολιάσω καν ως ηθοποιό, καθώς και μόνο η παρουσία της σε ταινία του Κόπολα δίνει έναν "τηλεοπτικό" τόνο. Δε λέω πως είναι κακή ταινία. Προς Θεού. Διασκεδαστική και ιδανική για παιδιά. Όμως από τον Φράνσις όλοι περιμέναμε πολλά περισσότερα. Ξεχωρίζει για μένα η Jlo που κι αυτό ακόμα θα μπορούσε κάποιος πολέμιος της ταινίας να μου το γυρίσει μπούμερανγκ... Τέλος η ταινία που έβαλες νομίζω είναι το "Ο Διάβολος φορούσε Πράντα". **Πρόλαβε η @lovesucks και έβαλε και link. Οπότε απλώς στηρίζω την απάντηση της. *** Βάζω και μια ακόμα εν αναμονή της λύσης του "γρίφου" του αγαπητού μας @Millennium. Κλασική κι εύκολη νομίζω. 2
Tsoukos87 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, BadIndian είπε Ώπα-ώπα! Ντιέγκο! Εδώ θα "μαλωθούμε", όπως λέει και ο μικρός μου... Για το "Τελευταία Έξοδος" δε σηκώνω κουβέντα. Αντικειμενικά είναι ταινιάρα! Έχει όλα τα στοιχεία που την κάνουν τέτοια και φυσικά βασίζεται σε ιστορία του King. Δικαίως νομίζω πως ο απλός κόσμος του IMDB την έχει κατατάξει σε αυτή τη θέση, παρά τη δεδομένη και γνωστή τοις πάσι αγάπη μου και για τον "Άρχοντα". Όμως δυστυχώς ο τελευταίος, ως ταινία φαντασίας δεν είναι εύκολο ν' αρέσει σε όλους, αλλά και το γεγονός πως πρόκειται για τριλογία και ταινίες μεγάλες σε διάρκεια είναι συστατικά που μπορούν να αποθαρρύνουν το θεατή. Όσον αφορά τώρα το "Jack" θα συμφωνήσω εν μέρει πως είναι κάπου στο 6, αλλά όπως κι ο ίδιος λες από τον σκηνοθέτη αυτών των ταινιών (Νονός κλπ.) που αναφέρεις, δεν περίμενα μια τόσο "παιδική" ταινία. Ειδικά όταν έχεις στα χέρια σου έναν ηθοποιό "χαμαιλέοντα" (Williams), που αναμφισβήτητα έχει τις δυνατότητες να προσδώσει βάθος σ' ένα ρόλο και εν τέλει παίρνεις μια αδιάφορη και ψιλοεπιφανειακή ερμηνεία. Καλά τη Φραν Ντρέσερ (the Nanny) δεν θα τη σχολιάσω καν ως ηθοποιό, καθώς και μόνο η παρουσία της σε ταινία του Κόπολα δίνει έναν "τηλεοπτικό" τόνο. Δε λέω πως είναι κακή ταινία. Προς Θεού. Διασκεδαστική και ιδανική για παιδιά. Όμως από τον Φράνσις όλοι περιμέναμε πολλά περισσότερα. Ξεχωρίζει για μένα η Jlo που κι αυτό ακόμα θα μπορούσε κάποιος πολέμιος της ταινίας να μου το γυρίσει μπούμερανγκ... Τέλος η ταινία που έβαλες νομίζω είναι το "Ο Διάβολος φορούσε Πράντα". **Πρόλαβε η @lovesucks και έβαλε και link. Οπότε απλώς στηρίζω την απάντηση της. *** Βάζω και μια ακόμα εν αναμονή της λύσης του "γρίφου" του αγαπητού μας @Millennium. Κλασική κι εύκολη νομίζω. Δυστυχως θα εχουμε "ρηξη" φιλτατε ινδιανε, δεν αντιλεγω οτι ειναι ταινιαρα, αλλα δεν γινεται να ειναι πανω σε βαθμολογια απο καποια επη οπως Αρχοντα , Νονο (εξαιρειται το 3ο μερος) , Λεον και Σκυλισια Μερα απλα δεν γινεται, αλλα γουστα ειναι αυτα και ο λαος (του Imdb) μίλησε...
BadIndian Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Δυστυχως θα εχουμε "ρηξη" φιλτατε ινδιανε, δεν αντιλεγω οτι ειναι ταινιαρα, αλλα δεν γινεται να ειναι πανω σε βαθμολογια απο καποια επη οπως Αρχοντα , Νονο (εξαιρειται το 3ο μερος) , Λεον και Σκυλισια Μερα απλα δεν γινεται, αλλα γουστα ειναι αυτα και ο λαος (του Imdb) μίλησε... Εννοείται αγαπητέ μου Ντιέγκο πως de gustibus et de coloribus non disputandum, όπως λεν και στο Ινδιάνικο χωριό μου. Απλά σου υπενθυμίζω πως ο λαός (και του imdb) κρίνει με εντελώς διαφορετικά κριτήρια, από εκείνα που κρίνουν οι ειδικοί και βαθυγνώστες του κιν/φου. Θα τολμούσα μάλιστα να πω πως μάλλον κρίνουν με το συναίσθημα, παρά με αμιγώς εικαστικά κριτήρια. Παρόλαυτα συμφωνώ με το αισθητήριο του κοινού (σε αυτό ανήκω άλλωστε) και θα πω πως και οι τρεις ταινίες που αναφέρεις είναι πάρα πολύ δυνατές. Ωστόσο δεν αμφισβητώ επ' ουδενί την καλλιτεχνική αξία του Νονού. Έχω ξαναπεί για τη λίστα μου και υπενθυμίζω πως παραδόξως το Νονό το είδα σχετικά πρόσφατα. Ήδη ψάχνω ποια θα πετάξω έξω από τη λίστα για να τη βάλω και μάλιστα στην πρώτη δεκάδα (μη σου πω 5άδα) των αγαπημένων μου ταινιών!!! Υ.Γ. Εξυπακούεται πως ο "Άρχοντας" (το 2ο) υπήρχε κάπου μεταξύ 20-30. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2024 από BadIndian 2
Tsoukos87 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, BadIndian είπε Εννοείται αγαπητέ μου Ντιέγκο πως de gustibus et de coloribus non disputandum, όπως λεν και στο Ινδιάνικο χωριό μου. Απλά σου υπενθυμίζω πως ο λαός (και του imdb) κρίνει με εντελώς διαφορετικά κριτήρια, από εκείνα που κρίνουν οι ειδικοί και βαθυγνώστες του κιν/φου. Θα τολμούσα μάλιστα να πω πως μάλλον κρίνουν με το συναίσθημα, παρά με αμιγώς εικαστικά κριτήρια. Παρόλαυτα συμφωνώ με το αισθητήριο του κοινού (σε αυτό ανήκω άλλωστε) και θα πω πως και οι τρεις ταινίες που αναφέρεις είναι πάρα πολύ δυνατές. Ωστόσο δεν αμφισβητώ επ' ουδενί την καλλιτεχνική αξία του Νονού. Έχω ξαναπεί για τη λίστα μου και υπενθυμίζω πως παραδόξως το Νονό το είδα σχετικά πρόσφατα. Ήδη ψάχνω ποια θα πετάξω έξω από τη λίστα για να τη βάλω και μάλιστα στην πρώτη δεκάδα (μη σου πω 5άδα) των αγαπημένων μου ταινιών!!! Υ.Γ. Εξυπακούεται πως ο "Άρχοντας" (το 2ο) υπήρχε κάπου μεταξύ 20-30. Βλεπω το ΥΓ και στεναχωριεμαι κατα που παει ο κοσμος, αν ειναι δυνατον... 1
Millennium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, lovesucks said: Καλημέρα και καλή βδομάδα! Στο matchpoint η Σκάρλετ ήταν πολύ πιο ξανθιά, πιο κοντό μαλλί κ είχε διαφορετικό attitude..Εδώ είναι πιο γλυκιά.. Θα πω.. Lost in translation(2003) https://m.imdb.com/title/tt0335266/ Και εγώ θα πω... πολύ σωστά. Εύγε αγαπητή. 2
BadIndian Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Millennium είπε Και εγώ θα πω... πολύ σωστά. Εύγε αγαπητή. Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που μόνο οι γυναίκες μπορούν να παρατηρήσουν τελικά... 3
HPXMAN Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε https://www.imdb.com/title/tt0319262/ 4 1
Tsoukos87 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, HPXMAN είπε https://www.imdb.com/title/tt0319262/ Ναι αυτη ειναι προεδρε των Ε.Τ. , τωρα δεν βγαζω ευκολα ακρη με την φωτο ειναι λιγο μικρη για την στραβωμαρα που εχει μεγαλωσει τον τελευταιο καιρο..
HPXMAN Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Ναι αυτη ειναι προεδρε των Ε.Τ. , τωρα δεν βγαζω ευκολα ακρη με την φωτο ειναι λιγο μικρη για την στραβωμαρα που εχει μεγαλωσει τον τελευταιο καιρο.. ναι δε τη βρήκα σε καλύτερη ανάλυση. Ο σκηνοθέτης τελευταία ασχολείται με βιογραφίες...
Tsoukos87 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 27 λεπτά πριν, HPXMAN είπε ναι δε τη βρήκα σε καλύτερη ανάλυση. Ο σκηνοθέτης τελευταία ασχολείται με βιογραφίες... Ταινια του Σμαραγδη;; 1
Millennium Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2024 Καλό το The day after tomorrow. Ψιλοαδικειται από το imdb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα