Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Καλημέρα σας!

Νότινγκ Χιλ πρέπει να είναι εδώ ο τύπος από την Ουαλία (Ιφανς). Σωστά; Θα βάλω και ένα link κι ας βγω πάλι offside. Δεν πτοούμαι.

https://www.imdb.com/title/tt0125439/

Έβαλες γκολάρα, με ανάποδο ψαλίδι!

• Like 2
  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα στους "Μουτζαχεντίν" της Μεγάλης οθόνης και τους "Ταλιμπάν" της 7ης Τέχνης 😁

Δε θυμάμαι αν έχει ξαναμπεί...

21.jpg

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, BadIndian είπε

21.jpg

Νομίζω είναι το Se7en (1995).

Η σκηνή που ο εικονιζόμενος τύπος λέει στους αστυνομικούς ότι ο John Doe τον ανάγκασε να κάνει μια αποτρόπαια πράξη σε μια γυναίκα. Δεν αναφέρω λεπτομέρειες, όσοι την έχετε δει το θυμάστε.

Αριστούργημα η ταινία.

https://www.imdb.com/title/tt0114369/

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Glikos είπε

Νομίζω είναι το Se7en (1995).

Η σκηνή που ο εικονιζόμενος τύπος λέει στους αστυνομικούς ότι ο John Doe τον ανάγκασε να κάνει μια αποτρόπαια πράξη σε μια γυναίκα. Δεν αναφέρω λεπτομέρειες, όσοι την έχετε δει το θυμάστε.

Αριστούργημα η ταινία.

https://www.imdb.com/title/tt0114369/

And I did it...

Εξαιρετικός φίλτατε! Μπράβο! Αυτή είναι φυσικά η ταινιάρα του David Fincher. Πολύ χαρακτηριστικός ο τρόμος στο πρόσωπο του ηθοποιού, ο οποίος διηγείται πως ακριβώς διεπράχθη το αμάρτημα της "λαγνείας"... Ούτε εγώ θα πω περισσότερα αν και δε νομίζω πως υπάρχει ενήλικος άνθρωπος που δεν έχει δει την ταινία.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, BadIndian είπε

And I did it...

Εξαιρετικός φίλτατε! Μπράβο! Αυτή είναι φυσικά η ταινιάρα του David Fincher. Πολύ χαρακτηριστικός ο τρόμος στο πρόσωπο του ηθοποιού, ο οποίος διηγείται πως ακριβώς διεπράχθη το αμάρτημα της "λαγνείας"... Ούτε εγώ θα πω περισσότερα αν και δε νομίζω πως υπάρχει ενήλικος άνθρωπος που δεν έχει δει την ταινία.

Πολύ καλή επιλογή και από τις καλύτερες ταινίες του νήματος. Πιστεύω όλοι μας εδώ μέσα την έχουμε δει. Όσο για τον ηθοποιό όντως παίζει πολύ καλά τον ρόλο του και φαίνεται τρομοκρατημένος. Μια σκηνή με τον ίδιο ηθοποιό που  θυμήθηκα είναι στο ''Alien: Resurrection'' όταν μαθαίνει την αλήθεια για το Alien μέσα του και αντιδρά με τρόμο/πανικό.

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Glikos είπε

Πολύ καλή επιλογή και από τις καλύτερες ταινίες του νήματος. Πιστεύω όλοι μας εδώ μέσα την έχουμε δει. Όσο για τον ηθοποιό όντως παίζει πολύ καλά τον ρόλο του και φαίνεται τρομοκρατημένος. Μια σκηνή με τον ίδιο ηθοποιό που  θυμήθηκα είναι στο ''Alien: Resurrection'' όταν μαθαίνει την αλήθεια για το Alien μέσα του και αντιδρά με τρόμο/πανικό

Αρχικά σ' ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Δε θυμάμαι αν είχε ξαναμπεί, όμως ομολογώ πως δεν το έψαξα κιόλας. Συμφωνώ πάντως και για τον εικονιζόμενο. Αν και ρολίστας σε διάφορες ταινίες με μικρούς ρόλους, ανέκαθεν προσέδιδε χαρακτήρα στους ρόλους που ενσάρκωνε, αν και μικροί στην πλειοψηφία τους. Νομίζω χωρίς να είμαι βέβαιος πως ο μεγαλύτερος του ρόλος ήταν στο Bones με τον Ντένζελ Ουάσιγκτον. Ομοίως όμως δεν θα πω κάτι άλλο για να μη κάνω spoiler, απλή διαπίστωση πως ούτε αυτή έχει μπει.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, BadIndian είπε

Νομίζω χωρίς να είμαι βέβαιος πως ο μεγαλύτερος του ρόλος ήταν στο Bones με τον Ντένζελ Ουάσιγκτον. Ομοίως όμως δεν θα πω κάτι άλλο για να μη κάνω spoiler, απλή διαπίστωση πως ούτε αυτή έχει μπει.

Εκεί τον θυμάμαι κι εγώ, όπως επίσης σε αυτή την ταινία "γνώρισα" την κυρία Αγγελίνα.

• Like 1
Δημοσ.

Παμε μια γλυκια και συγκινιτικη ιστορια, αγαπημενος πρωταγωνιστης και αγαπημενος σκηνοθετης.. (στο Imdb την εχουν θαψει λιγο αλλα παντα τα μεσημερια ΣΚ την εβλεπα παντα ευχαριστα αυτη την ταινια)..

MV5BNDE1MjcxNDMtYzI4My00Y2I2LWEwNjUtMDFkYWYzN2M0YmYwXkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX1640_.jpg

• Like 2
Δημοσ.
23 minutes ago, Tsoukos87 said:

Παμε μια γλυκια και συγκινιτικη ιστορια, αγαπημενος πρωταγωνιστης και αγαπημενος σκηνοθετης.. (στο Imdb την εχουν θαψει λιγο αλλα παντα τα μεσημερια ΣΚ την εβλεπα παντα ευχαριστα αυτη την ταινια)..

MV5BNDE1MjcxNDMtYzI4My00Y2I2LWEwNjUtMDFkYWYzN2M0YmYwXkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX1640_.jpg

Πολύ νέα J Lo. Παλιά πρέπει να ναι, 90s. Αλλά ποια.

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Maid in Manhattan.

https://www.imdb.com/title/tt0252076

Θα ρισκάρω και θα πω αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Millennium είπε

MV5BMjA1MzMyODM0Nl5BMl5BanBnXkFtZTgwOTY0

Είναι σε κάποιες απο τις ταινίες του Γούντι Αλεν γιατι μου δείχνει πιο νέα η Σκάρλετ..

2 ώρες πριν, Koopas είπε

Maid in Manhattan.

https://www.imdb.com/title/tt0252076

Θα ρισκάρω και θα πω αυτό.

Οχι οχι δεν ειναι αυτο, παιζει η Τζει Λο στο εργο που εβαλα αλλα δεν ειναι πρωταγωνιστρια..

Θα βαλω αλλη μια εικονα με αλλη γνωστη ηθοποιο που συμμετεχει στην ταινια για να βοηθησω..

image.png.e224b48cb9bc24e7d680cbd9e3488540.png

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.

Καλημέρα στους "Χρυσοθήρες" του νήματος! Καλό μήνα και καλή εβδομάδα σε όλους!

14 ώρες πριν, Millennium είπε

MV5BMjA1MzMyODM0Nl5BMl5BanBnXkFtZTgwOTY0

Για εδώ θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες @Tsoukos87 & @Koopas. Αυτή η γήινη εικόνα και το outfit της Σκάρλετ πρέπει να είναι από το Matchpoint του Γούντυ Άλεν. Συγκεκριμένα νομίζω κιόλας είναι μια σκηνή λίγο πριν το μοιραίο, όταν η ίδια είναι γαλήνια και καθησυχασμένη, κοιτάζοντας σε μια βιτρίνα κάτι που μας παραπέμπει στο ευτυχές γεγονός που αναμένει να λάβει χώρα. Προσυπογράφω λοιπόν και μάλιστα με λίγη παραπάνω βεβαιότητα από τους υπολοίπους και πολύ μικρή επιφύλαξη, κυρίως λόγω μη διασταύρωσης.

Εδώ όμως είμαι σίγουρος.

20 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Θυμάμαι πολύ καλά το outfit της JLo και φυσικά φαίνεται πως πρόκειται για σχολική αίθουσα. Δασκάλα λοιπόν η πανέμορφη Λατίνα υπήρξε μόνο του "Jack" (Robin Williams) στην ομώνυμη ταινία (1996) του Φράνσις Φορντ Κόπολα. Θα συμφωνήσω πάντως με τις κριτικές του imdb γενικά. Από τον σκηνοθέτη αυτό περίμενα πολλά περισσότερα...

https://www.imdb.com/title/tt0116669/

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...