Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, BadIndian είπε

@Tsoukos87 Πολύ σωστός Ντιέγκο! "Enter sandman (αχεμ...) the dragon" φυσικά (1973). Τη σκηνή την περιέγραψες τέλεια, οπότε δεν έχω κάτι να προσθέσω, εκτός από το ότι για μένα είναι η καλύτερη του. Το fists of fury και μπήκε και βρέθηκε, με την επιβεβαίωση ν' απομένει μόνο. Αν θυμάμαι καλά σε αυτό είναι που συμμετέχει και ο Τσακ Νόρις ως final boss.  Αυτή που έβαλες Ντιέγκο, μήπως είναι κάποια της σειράς IP man; Βάζω άλλη μια του είδους. Όχι πολύ γνωστή, αλλά όποιος την έχει δει θα αναγνωρίσει αμέσως το στοιχείο της φωτογραφίας που την προδίδει.

21.webp

Τσακ είναι στο the way of the dragon 

Επεξ/σία από HPXMAN
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

όχι είναι άλλο το ο κίτρινος πράκτωρ εναντίον μαφίας που παίζουν ξύλο μες στο κολοσσαίο με τον Τσακ Νόρις, ο final boss στην ταινία που έβαλες είναι αυτός με το νύχι...

Τις δικές μου ακόμα , αν είναι θα αποκαλύψω την 1η που περίμενα να την βρείτε εύκολα είναι ίσως η πιο κλασική του Τζάκι Τσαν , η 2η είναι 15 χρονών απο Ταιλάνδη μεριά..

Η ταινία με τον Τζάκι Τσάν είναι αυτή https://www.imdb.com/title/tt0080179/

Καλημέρα στους "Κίτρινους Πράκτορες του Χονγκ Κονγκ" σινεμά!

Το final boss με το νύχι στο enter the dragon φυσικά και το θυμάμαι και για αυτό το έβαλα. Η αλήθεια όμως είναι πως ξαναδιαβάζοντας το μήνυμα μου ήταν κάπως μπερδεμένο. Ουσιαστικά ρωτούσα αν η σκηνή με τον Μπρους και τον Νόρις ήταν από το "fists of fury", το οποίο είχε απαντηθεί από τον Πρόεδρο Ε.Τ. και το σχολίασα λίγο παραπάνω, προκαλώντας άθελα μου και το μπέρδεμα. Κι εσύ όμως με τη σειρά σου μας/με μπέρδεψες, αφού για το "Drunken Master" δεν ανέφερες πουθενά, ούτε φαινόταν ο Τζάκι. Ωραία ταινιούλα, αλλά πάει πολύς καιρός από τότε που την είχα δει. Ίσως θα μπορούσες να περιμένεις λιγάκι ακόμα. Τεσπα δεν έχει νόημα πλέον. 

Επαναλαμβάνω όμως την ερώτηση μου για τη 2η που εκκρεμεί. Μήπως είναι κάποια της σειράς ip man; Δεν το έχω δει αλλά επειδή είπες πως πρόκειται για πιο πρόσφατη, πήγε εκεί το μυαλό μου. Κρίμα πάντως που αυτές οι ταινίες πλέον δεν παίζονται όπως παλιά σε τηλεόραση ή πλατφόρμες...

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Καλημέρα στους "Κίτρινους Πράκτορες του Χονγκ Κονγκ" σινεμά!

Το final boss με το νύχι στο enter the dragon φυσικά και το θυμάμαι και για αυτό το έβαλα. Η αλήθεια όμως είναι πως ξαναδιαβάζοντας το μήνυμα μου ήταν κάπως μπερδεμένο. Ουσιαστικά ρωτούσα αν η σκηνή με τον Μπρους και τον Νόρις ήταν από το "fists of fury", το οποίο είχε απαντηθεί από τον Πρόεδρο Ε.Τ. και το σχολίασα λίγο παραπάνω, προκαλώντας άθελα μου και το μπέρδεμα. Κι εσύ όμως με τη σειρά σου μας/με μπέρδεψες, αφού για το "Drunken Master" δεν ανέφερες πουθενά, ούτε φαινόταν ο Τζάκι. Ωραία ταινιούλα, αλλά πάει πολύς καιρός από τότε που την είχα δει. Ίσως θα μπορούσες να περιμένεις λιγάκι ακόμα. Τεσπα δεν έχει νόημα πλέον. 

Επαναλαμβάνω όμως την ερώτηση μου για τη 2η που εκκρεμεί. Μήπως είναι κάποια της σειράς ip man; Δεν το έχω δει αλλά επειδή είπες πως πρόκειται για πιο πρόσφατη, πήγε εκεί το μυαλό μου. Κρίμα πάντως που αυτές οι ταινίες πλέον δεν παίζονται όπως παλιά σε τηλεόραση ή πλατφόρμες...

Καλημέρα καλημέρα, όχι όχι δεν είναι IP Man φίλτατε ινδιάνε, είχα βάλει παλιότερα στο νήμα απο εκεί, αυτό είναι απο Ταιλάνδη μεριά με Mai Thai σαν πολεμική τέχνη και όχι Kung fu / Wing Tsun όπως τα IP Man.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Καλημέρα καλημέρα, όχι όχι δεν είναι IP Man φίλτατε ινδιάνε, είχα βάλει παλιότερα στο νήμα απο εκεί, αυτό είναι απο Ταιλάνδη μεριά με Mai Thai σαν πολεμική τέχνη και όχι Kung fu / Wing Tsun όπως τα IP Man.

Στο πιάτο μας την έδωσες αγαπητέ Ντιέγκο. Σαν γλυκιά ασίστ που αρκεί να σπρώξω τη μπάλα στα δίχτυα.

https://www.imdb.com/title/tt0368909/

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Στο πιάτο μας την έδωσες αγαπητέ Ντιέγκο. Σαν γλυκιά ασίστ που αρκεί να σπρώξω τη μπάλα στα δίχτυα.

https://www.imdb.com/title/tt0368909/

Ε ναι αυτή είναι, ε εντάξει αλλιώς δύσκολα να βρισκόταν, btw είναι ωραίες ταινίες οι Ong Bak!!

14 λεπτά πριν, HPXMAN είπε

Πάμε στις πολεμικές :P

maxresdefault.jpg

Που είναι εδώ ο πανμέγιστος Κρις Φέτας ή Σφέτας;;

Σαν σήμερα πριν απο 4 χρόνια, πήγε και έκατσε στο θρόνο του στον ουρανό!!

Βάζω 2 ένα ομώνυμο ντοκιμαντέρ / ταινία και μια άλλη ταινία πολύ γλυκιά με αγνό ρομαντισμό για τον Ντίεγκο απο την Αργεντινή και τους αγνούς ρομαντικούς οπαδούς του Θεού..

MV5BYzI1OTI0MjYtYTgzNi00ZDRmLThlZTYtZmViNGNhOWQzOWE5XkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX492_.jpg

Screenshot 2024-11-25 113212.png

Επεξ/σία από Tsoukos87
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Millennium είπε

Δώστε καμμιά βοήθεια ή αποκαλυψτε καμμιά ταινία για να μη κολλάει το topic.

Καλησπέρα να βάλω τα link απο IMDB για να ξεκολλήσει το νήμα ;;;

Δημοσ.
12 minutes ago, Tsoukos87 said:

Καλησπέρα να βάλω τα link απο IMDB για να ξεκολλήσει το νήμα ;;;

Αν δεν τα βρίσκουμε αναγκαστικά θα τα βάλεις. Καλησπέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να βοηθήσω για να πάμε παρακάτω...

MV5BYzI1OTI0MjYtYTgzNi00ZDRmLThlZTYtZmViNGNhOWQzOWE5XkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX492_.jpg

Η παραπάνω φώτο είναι απο την παρουσίαση του στην Νάπολι και είναι απο την ταινία ντοκιμαντέρ :  https://www.imdb.com/title/tt5433114/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_1_nm_7_in_0_q_diego%20ma

Screenshot 2024-11-25 113212.png

Και η παραπάνω με την αγνή αγάπη ενός οπαδού του Μαραντόνα είναι η ταινία : 

https://www.imdb.com/title/tt0865438/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_the%20road%20to%20san

Δείτε και τις δύο αξίζουν!!

Και θα βάλω άλλη μια με τον τεράστιο που έφυγε την ίδια ημερομηνία με τον Θέο της μπάλας!!

MV5BNjY2NTkyY2EtM2YwOS00YzI4LTkyZmUtMGI4YmRmYjIyODEwXkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX1640_.jpg

Επεξ/σία από Tsoukos87
  • Like 4
Δημοσ.

Φιντέλ Κάστρο βεβαίως! Χρόνια φίλοι με τον Ντιέγκο και εν τέλει "έφυγαν" την ίδια ημέρα... Την ταινία ωστόσο δεν την αναγνωρίζω, ούτε τον ηθοποιό. Εντελώς στην τύχη και ας καραβοτσακιστώ ακόμα μια φορά θα πω "che" του Σόντερμπεργκ, αλλά χωρίς link ή διασταύρωση της ταινίας.

Πολύ καλησπέρα σε όλους!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Φιντέλ Κάστρο βεβαίως! Χρόνια φίλοι με τον Ντιέγκο και εν τέλει "έφυγαν" την ίδια ημέρα... Την ταινία ωστόσο δεν την αναγνωρίζω, ούτε τον ηθοποιό. Εντελώς στην τύχη και ας καραβοτσακιστώ ακόμα μια φορά θα πω "che" του Σόντερμπεργκ, αλλά χωρίς link ή διασταύρωση της ταινίας.

Πολύ καλησπέρα σε όλους!

Καλησπέρα φίλτατε Ινδιάνε να δώσω ένα hint, είναι tv-movie για να είμαι σωστός και παίζει ο "ίδιος" Ερνέστο που έπαιζε στα Ημερολόγια Μοτοσυκλέτας.

Spoiler

Και με την ευκαιρία να βάλω μια κομματάρα όπου μιλάει ο μεγάλος Φιδέλ στο συνέδριο του ΟΗΕ..

Spoiler

Επεξ/σία από Tsoukos87
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...