Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, BadIndian είπε

Εύκολη σχετικά ταινία, αρκεί να αναγνωριστεί ο ηθοποιός και ο ρόλος του. Δεν έχει ξαναμπεί και είναι πολύ κρίμα νομίζω.

09.webp

Θα σας μαλώσω😋

Η ταινία έχει ξαναμπεί από τον Γ.Γ. και απαντήθηκε από τη Γραμματεύς  του νήματος..😊

Νομίζω εκκρεμεί κάποια αλλά θα βάλω άλλη μία και γω μιας και τη θυμήθηκα χτες που την ξανάδα..🙂

IMG-8fe930a267f91ae29188fdd17832f8b2-V.jpg.1c97a3851cbfdb54bce2092d36e49d49.jpg

Καλησπέρα σε όλους!

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Έψαξα, δεν την βρήκα, μακάρι να μην με διαψεύσει η -επίτιμη- Γραμματεύς του νήματος. :)

movie 89.JPG

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lovesucks είπε

Θα σας μαλώσω😋

Η ταινία έχει ξαναμπεί από τον Γ.Γ. και απαντήθηκε από τη Γραμματεύς  του νήματος..😊

Νομίζω εκκρεμεί κάποια αλλά θα βάλω άλλη μία και γω μιας και τη θυμήθηκα χτες που την ξανάδα..🙂

IMG-8fe930a267f91ae29188fdd17832f8b2-V.jpg.1c97a3851cbfdb54bce2092d36e49d49.jpg

Καλησπέρα σε όλους!

Ooops I did it again όπως θα έλεγε κι η Brittney Spears... αγαπητή αντιπρόεδρε Ε.Τ. Έχετε απόλυτο δίκιο μου ξέφυγε. "Πρωτάρης" (δεν έχει μπει) ακόμα στη γραμματεία, δεν είναι εύκολο να γεμίσω τα παπούτσια σας 🙂.

Η ταινία σας όμως νομίζω είναι από το "Ο καθρέφτης έχει δύο πρόσωπα" του 1996 σε σκηνοθεσία της ίδιας της Στρέηζαντ που πρωταγωνιστεί.

https://www.imdb.com/title/tt0117057/

Εκκρεμούν δύο ταινίες από τον υποφαινόμενο και @Tsoukos87 που είπαμε να ξεκινήσουμε σήμερα ένα μίνι αφιέρωμα στις ταινίες των πολεμικών τεχνών. Χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποιος περιορισμός στο τι θα επιλέξετε να βάλετε, όποιος θέλει συνεισφέρει.

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, BadIndian είπε

Πολύ σωστός! Είναι το "Kung Fu Panda 2" και ο εικονιζόμενος ο Λόρδος Σεν το κακό παγώνι, στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Γκάρυ Όλντμαν. 

Η δικιά σου κάτι μου λέει αλλά θα πάρω λίγο τον χρόνο μου, χωρίς να απαντήσω και θα βάλω μια να υπάρχει (για να την καπαρώσω) μιας και θα επανέλθω προς το μεσημεράκι. Όχι ακριβώς ταβερνόξυλο αλλά με όλη την αισθητική των ταινιών, από έναν πολύ αγαπημένο σκηνοθέτη.

74.jpg

Big trouble in Chinatown 

7 ώρες πριν, BadIndian είπε

Πολύ σωστός! Είναι το "Kung Fu Panda 2" και ο εικονιζόμενος ο Λόρδος Σεν το κακό παγώνι, στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Γκάρυ Όλντμαν. 

Η δικιά σου κάτι μου λέει αλλά θα πάρω λίγο τον χρόνο μου, χωρίς να απαντήσω και θα βάλω μια να υπάρχει (για να την καπαρώσω) μιας και θα επανέλθω προς το μεσημεράκι. Όχι ακριβώς ταβερνόξυλο αλλά με όλη την αισθητική των ταινιών, από έναν πολύ αγαπημένο σκηνοθέτη.

74.jpg

Big trouble in Chinatown 

https://m.imdb.com/title/tt0090728/

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, HPXMAN είπε

Big trouble in Chinatown 

https://m.imdb.com/title/tt0090728/

Ναι! Πολύ σωστός ο Πρόεδρος! Συγχαρητήρια!

Χαμός στην Τσάινα τάουν (1986) του Τζον Κάρπεντερ με Κερτ Ράσελ, την "Σαμάνθα" από το sex and the city aka Kim Catrall, καθώς και πολλούς γνωστούς "σχιστομάτηδες" ηθοποιούς με επίθετα όπως Λι, Χονγκ και Γουονγκ... Δεν το λέω ρατσιστικά, απλά τους γνωρίζω μόνο εξ όψεως και ταινιών αλλά τα ονόματα δεν...

Παραθέτω άλλη μια εύκολη στο ίδιο στυλ. Εμβληματική ταινία για το είδος

210.webp

Επεξ/σία από BadIndian
  • Like 3
Δημοσ.
15 ώρες πριν, BadIndian είπε

Ooops I did it again όπως θα έλεγε κι η Brittney Spears... αγαπητή αντιπρόεδρε Ε.Τ. Έχετε απόλυτο δίκιο μου ξέφυγε. "Πρωτάρης" (δεν έχει μπει) ακόμα στη γραμματεία, δεν είναι εύκολο να γεμίσω τα παπούτσια σας 🙂.

Η ταινία σας όμως νομίζω είναι από το "Ο καθρέφτης έχει δύο πρόσωπα" του 1996 σε σκηνοθεσία της ίδιας της Στρέηζαντ που πρωταγωνιστεί.

https://www.imdb.com/title/tt0117057/

Εκκρεμούν δύο ταινίες από τον υποφαινόμενο και @Tsoukos87 που είπαμε να ξεκινήσουμε σήμερα ένα μίνι αφιέρωμα στις ταινίες των πολεμικών τεχνών. Χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποιος περιορισμός στο τι θα επιλέξετε να βάλετε, όποιος θέλει συνεισφέρει.

Ναι, ο καθρέφτης και τα δυο του πρόσωπα, μπράβο..

Δεν είχα διαβάσει την προηγούμενη σελίδα πως είχατε αφιέρωμα. Με συγχωρείτε. Αν είναι να σβήσω το άσχετο με το αφιέρωμα ποστ..

Καλημέρα σε όλους.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lovesucks είπε

Ναι, ο καθρέφτης και τα δυο του πρόσωπα, μπράβο..

Δεν είχα διαβάσει την προηγούμενη σελίδα πως είχατε αφιέρωμα. Με συγχωρείτε. Αν είναι να σβήσω το άσχετο με το αφιέρωμα ποστ..

Καλημέρα σε όλους.

Καλημέρα σας.

Όχι βέβαια. Να μη σβήσετε τίποτα. Ούτως ή άλλως δύο άτομα το ξεκινήσαμε και δεν είναι ειδική ενότητα ή κάτι τέτοιο. Βάζουμε κανονικά ταινίες ο καθένας όποια θέλει. 🙂

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Koopas είπε

Καλησπέρα στην ομάδα. Έψαξα, δεν την βρήκα, μακάρι να μην με διαψεύσει η -επίτιμη- Γραμματεύς του νήματος. :)

movie 89.JPG

I am Legend με Will Smith??

16 ώρες πριν, BadIndian είπε

Ναι! Πολύ σωστός ο Πρόεδρος! Συγχαρητήρια!

Χαμός στην Τσάινα τάουν (1986) του Τζον Κάρπεντερ με Κερτ Ράσελ, την "Σαμάνθα" από το sex and the city aka Kim Catrall, καθώς και πολλούς γνωστούς "σχιστομάτηδες" ηθοποιούς με επίθετα όπως Λι, Χονγκ και Γουονγκ... Δεν το λέω ρατσιστικά, απλά τους γνωρίζω μόνο εξ όψεως και ταινιών αλλά τα ονόματα δεν...

Παραθέτω άλλη μια εύκολη στο ίδιο στυλ. Εμβληματική ταινία για το είδος

210.webp

Ο μέγας Μπρους με τον τύπο με το μεγάλο γάντι λεπίδες άλα γούλβεριν στο δωμάτιο με τους καθρέφτες μισό να την βρώ...

Την δικιά μου ακόμη βρε σεις;

Edit : https://www.imdb.com/title/tt0070034/?ref_=ttmi_ov

Μα φυσικά ο κίτρινος πράκτωρ του Χόνγκ Κόνγκ!!

Και εδώ σε ένα μικρό "κομπαρσικό ρόλο" ο Τζάκι Τσάν τις αρπάζει απο τον δάσκαλο Μπρούς!!

image.png.b160536ba3f974e29fa58bb8e3601356.png

Και συνεχίζω με martial arts μια σχετικά πιο πρόσφατη...

MV5BMmRiZjJlYTAtOWJjMy00N2VjLWI4MDEtM2VmOTQ0ZjFlYzQwXkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX1640_.jpg

Επεξ/σία από Tsoukos87
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Koopas είπε

Legend είσαι εσύ, μεγάλε Ντιέγκο. Ναι, αυτή είναι με τον Will Smith.

ΩΩΩ ευχαριστώ φίλτατε Κούπα Κούπα που άρπαζες την Νταίζη την πρώτη την ορθόδοξη και όχι την Πιτς απο τα χέρια του κοντού ιταλιάνο υδραυλικού!!

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

ΩΩΩ ευχαριστώ φίλτατε Κούπα Κούπα που άρπαζες την Νταίζη την πρώτη την ορθόδοξη και όχι την Πιτς απο τα χέρια του κοντού ιταλιάνο υδραυλικού!!

Ιταλός made in Japan, καλά να πάθει!

• Haha 1
Δημοσ.

@Tsoukos87 Πολύ σωστός Ντιέγκο! "Enter sandman (αχεμ...) the dragon" φυσικά (1973). Τη σκηνή την περιέγραψες τέλεια, οπότε δεν έχω κάτι να προσθέσω, εκτός από το ότι για μένα είναι η καλύτερη του. Το fists of fury και μπήκε και βρέθηκε, με την επιβεβαίωση ν' απομένει μόνο. Αν θυμάμαι καλά σε αυτό είναι που συμμετέχει και ο Τσακ Νόρις ως final boss.  Αυτή που έβαλες Ντιέγκο, μήπως είναι κάποια της σειράς IP man; Βάζω άλλη μια του είδους. Όχι πολύ γνωστή, αλλά όποιος την έχει δει θα αναγνωρίσει αμέσως το στοιχείο της φωτογραφίας που την προδίδει.

21.webp

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, BadIndian είπε

@Tsoukos87 Πολύ σωστός Ντιέγκο! "Enter sandman (αχεμ...) the dragon" φυσικά (1973). Τη σκηνή την περιέγραψες τέλεια, οπότε δεν έχω κάτι να προσθέσω, εκτός από το ότι για μένα είναι η καλύτερη του. Το fists of fury και μπήκε και βρέθηκε, με την επιβεβαίωση ν' απομένει μόνο. Αν θυμάμαι καλά σε αυτό είναι που συμμετέχει και ο Τσακ Νόρις ως final boss.  Αυτή που έβαλες Ντιέγκο, μήπως είναι κάποια της σειράς IP man; Βάζω άλλη μια του είδους. Όχι πολύ γνωστή, αλλά όποιος την έχει δει θα αναγνωρίσει αμέσως το στοιχείο της φωτογραφίας που την προδίδει.

21.webp

όχι είναι άλλο το ο κίτρινος πράκτωρ εναντίον μαφίας που παίζουν ξύλο μες στο κολοσσαίο με τον Τσακ Νόρις, ο final boss στην ταινία που έβαλες είναι αυτός με το νύχι...

Τις δικές μου ακόμα , αν είναι θα αποκαλύψω την 1η που περίμενα να την βρείτε εύκολα είναι ίσως η πιο κλασική του Τζάκι Τσαν , η 2η είναι 15 χρονών απο Ταιλάνδη μεριά..

Στις 23/11/2024 στις 12:28 ΜΜ, Tsoukos87 είπε

Kung fu Panda νομίζω το 2ο είναι;;

https://www.imdb.com/title/tt1302011/?ref_=ttmi_ov

Ναι απο μένα παμε σε αγνό ταβερνόξυλο ταινιών είτε είναι ο μέγας Μπρους Λι, Τζακι Τσαν , Τζετ Λι , Ντονι Γιεν,  είτε και άλλοι αμερικανοί-ευρωπαιοι (Σιγκαλ , Βαν Νταμ , Ντακασκος , Αντκινς).

Μια πολύ κλασική..

MV5BZTllYjhiYzEtOGQ5NS00YTc0LWE2ZWYtNDJjOGJmMzYyNzVlXkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX1640_.jpg

Η ταινία με τον Τζάκι Τσάν είναι αυτή https://www.imdb.com/title/tt0080179/

Επεξ/σία από Tsoukos87

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...