lovesucks Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 6 ώρες πριν, BadIndian είπε Εύκολη σχετικά ταινία, αρκεί να αναγνωριστεί ο ηθοποιός και ο ρόλος του. Δεν έχει ξαναμπεί και είναι πολύ κρίμα νομίζω. Θα σας μαλώσω😋 Η ταινία έχει ξαναμπεί από τον Γ.Γ. και απαντήθηκε από τη Γραμματεύς του νήματος..😊 Νομίζω εκκρεμεί κάποια αλλά θα βάλω άλλη μία και γω μιας και τη θυμήθηκα χτες που την ξανάδα..🙂 Καλησπέρα σε όλους! 2 1
Koopas Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Καλησπέρα στην ομάδα. Έψαξα, δεν την βρήκα, μακάρι να μην με διαψεύσει η -επίτιμη- Γραμματεύς του νήματος. 2
BadIndian Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 ώρα πριν, lovesucks είπε Θα σας μαλώσω😋 Η ταινία έχει ξαναμπεί από τον Γ.Γ. και απαντήθηκε από τη Γραμματεύς του νήματος..😊 Νομίζω εκκρεμεί κάποια αλλά θα βάλω άλλη μία και γω μιας και τη θυμήθηκα χτες που την ξανάδα..🙂 Καλησπέρα σε όλους! Ooops I did it again όπως θα έλεγε κι η Brittney Spears... αγαπητή αντιπρόεδρε Ε.Τ. Έχετε απόλυτο δίκιο μου ξέφυγε. "Πρωτάρης" (δεν έχει μπει) ακόμα στη γραμματεία, δεν είναι εύκολο να γεμίσω τα παπούτσια σας 🙂. Η ταινία σας όμως νομίζω είναι από το "Ο καθρέφτης έχει δύο πρόσωπα" του 1996 σε σκηνοθεσία της ίδιας της Στρέηζαντ που πρωταγωνιστεί. https://www.imdb.com/title/tt0117057/ Εκκρεμούν δύο ταινίες από τον υποφαινόμενο και @Tsoukos87 που είπαμε να ξεκινήσουμε σήμερα ένα μίνι αφιέρωμα στις ταινίες των πολεμικών τεχνών. Χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποιος περιορισμός στο τι θα επιλέξετε να βάλετε, όποιος θέλει συνεισφέρει. 1
HPXMAN Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 7 ώρες πριν, BadIndian είπε Πολύ σωστός! Είναι το "Kung Fu Panda 2" και ο εικονιζόμενος ο Λόρδος Σεν το κακό παγώνι, στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Γκάρυ Όλντμαν. Η δικιά σου κάτι μου λέει αλλά θα πάρω λίγο τον χρόνο μου, χωρίς να απαντήσω και θα βάλω μια να υπάρχει (για να την καπαρώσω) μιας και θα επανέλθω προς το μεσημεράκι. Όχι ακριβώς ταβερνόξυλο αλλά με όλη την αισθητική των ταινιών, από έναν πολύ αγαπημένο σκηνοθέτη. Big trouble in Chinatown 7 ώρες πριν, BadIndian είπε Πολύ σωστός! Είναι το "Kung Fu Panda 2" και ο εικονιζόμενος ο Λόρδος Σεν το κακό παγώνι, στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Γκάρυ Όλντμαν. Η δικιά σου κάτι μου λέει αλλά θα πάρω λίγο τον χρόνο μου, χωρίς να απαντήσω και θα βάλω μια να υπάρχει (για να την καπαρώσω) μιας και θα επανέλθω προς το μεσημεράκι. Όχι ακριβώς ταβερνόξυλο αλλά με όλη την αισθητική των ταινιών, από έναν πολύ αγαπημένο σκηνοθέτη. Big trouble in Chinatown https://m.imdb.com/title/tt0090728/ 2 1
BadIndian Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, HPXMAN είπε Big trouble in Chinatown https://m.imdb.com/title/tt0090728/ Ναι! Πολύ σωστός ο Πρόεδρος! Συγχαρητήρια! Χαμός στην Τσάινα τάουν (1986) του Τζον Κάρπεντερ με Κερτ Ράσελ, την "Σαμάνθα" από το sex and the city aka Kim Catrall, καθώς και πολλούς γνωστούς "σχιστομάτηδες" ηθοποιούς με επίθετα όπως Λι, Χονγκ και Γουονγκ... Δεν το λέω ρατσιστικά, απλά τους γνωρίζω μόνο εξ όψεως και ταινιών αλλά τα ονόματα δεν... Παραθέτω άλλη μια εύκολη στο ίδιο στυλ. Εμβληματική ταινία για το είδος Επεξ/σία πριν από 54 λεπτά από BadIndian 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα