Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, BadIndian είπε

Εύκολη σχετικά ταινία, αρκεί να αναγνωριστεί ο ηθοποιός και ο ρόλος του. Δεν έχει ξαναμπεί και είναι πολύ κρίμα νομίζω.

09.webp

Θα σας μαλώσω😋

Η ταινία έχει ξαναμπεί από τον Γ.Γ. και απαντήθηκε από τη Γραμματεύς  του νήματος..😊

Νομίζω εκκρεμεί κάποια αλλά θα βάλω άλλη μία και γω μιας και τη θυμήθηκα χτες που την ξανάδα..🙂

IMG-8fe930a267f91ae29188fdd17832f8b2-V.jpg.1c97a3851cbfdb54bce2092d36e49d49.jpg

Καλησπέρα σε όλους!

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Έψαξα, δεν την βρήκα, μακάρι να μην με διαψεύσει η -επίτιμη- Γραμματεύς του νήματος. :)

movie 89.JPG

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lovesucks είπε

Θα σας μαλώσω😋

Η ταινία έχει ξαναμπεί από τον Γ.Γ. και απαντήθηκε από τη Γραμματεύς  του νήματος..😊

Νομίζω εκκρεμεί κάποια αλλά θα βάλω άλλη μία και γω μιας και τη θυμήθηκα χτες που την ξανάδα..🙂

IMG-8fe930a267f91ae29188fdd17832f8b2-V.jpg.1c97a3851cbfdb54bce2092d36e49d49.jpg

Καλησπέρα σε όλους!

Ooops I did it again όπως θα έλεγε κι η Brittney Spears... αγαπητή αντιπρόεδρε Ε.Τ. Έχετε απόλυτο δίκιο μου ξέφυγε. "Πρωτάρης" (δεν έχει μπει) ακόμα στη γραμματεία, δεν είναι εύκολο να γεμίσω τα παπούτσια σας 🙂.

Η ταινία σας όμως νομίζω είναι από το "Ο καθρέφτης έχει δύο πρόσωπα" του 1996 σε σκηνοθεσία της ίδιας της Στρέηζαντ που πρωταγωνιστεί.

https://www.imdb.com/title/tt0117057/

Εκκρεμούν δύο ταινίες από τον υποφαινόμενο και @Tsoukos87 που είπαμε να ξεκινήσουμε σήμερα ένα μίνι αφιέρωμα στις ταινίες των πολεμικών τεχνών. Χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποιος περιορισμός στο τι θα επιλέξετε να βάλετε, όποιος θέλει συνεισφέρει.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, BadIndian είπε

Πολύ σωστός! Είναι το "Kung Fu Panda 2" και ο εικονιζόμενος ο Λόρδος Σεν το κακό παγώνι, στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Γκάρυ Όλντμαν. 

Η δικιά σου κάτι μου λέει αλλά θα πάρω λίγο τον χρόνο μου, χωρίς να απαντήσω και θα βάλω μια να υπάρχει (για να την καπαρώσω) μιας και θα επανέλθω προς το μεσημεράκι. Όχι ακριβώς ταβερνόξυλο αλλά με όλη την αισθητική των ταινιών, από έναν πολύ αγαπημένο σκηνοθέτη.

74.jpg

Big trouble in Chinatown 

7 ώρες πριν, BadIndian είπε

Πολύ σωστός! Είναι το "Kung Fu Panda 2" και ο εικονιζόμενος ο Λόρδος Σεν το κακό παγώνι, στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Γκάρυ Όλντμαν. 

Η δικιά σου κάτι μου λέει αλλά θα πάρω λίγο τον χρόνο μου, χωρίς να απαντήσω και θα βάλω μια να υπάρχει (για να την καπαρώσω) μιας και θα επανέλθω προς το μεσημεράκι. Όχι ακριβώς ταβερνόξυλο αλλά με όλη την αισθητική των ταινιών, από έναν πολύ αγαπημένο σκηνοθέτη.

74.jpg

Big trouble in Chinatown 

https://m.imdb.com/title/tt0090728/

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, HPXMAN είπε

Big trouble in Chinatown 

https://m.imdb.com/title/tt0090728/

Ναι! Πολύ σωστός ο Πρόεδρος! Συγχαρητήρια!

Χαμός στην Τσάινα τάουν (1986) του Τζον Κάρπεντερ με Κερτ Ράσελ, την "Σαμάνθα" από το sex and the city aka Kim Catrall, καθώς και πολλούς γνωστούς "σχιστομάτηδες" ηθοποιούς με επίθετα όπως Λι, Χονγκ και Γουονγκ... Δεν το λέω ρατσιστικά, απλά τους γνωρίζω μόνο εξ όψεως και ταινιών αλλά τα ονόματα δεν...

Παραθέτω άλλη μια εύκολη στο ίδιο στυλ. Εμβληματική ταινία για το είδος

210.webp

Επεξ/σία από BadIndian
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...