Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Koopas είπε

Με προσέχεις μεν, αλλά τις πασούλες τις ρίχνεις στα μπαλκόνια του γείτονα, χαχα. Το Grave of the fireflies το είχα ποστάρει πριν λίγο καιρό εδώ μέσα.

Θα πω ότι ο δημιουργός του ζητούμενου είναι Ολλανδός και συνεργάστηκε με τα Studio Ghibli, έπειτα από δικό τους αίτημα. Επίσης, είναι έργο της προηγούμενης δεκαετίας.

Τι πασούλα; Αυτός ήταν μύτος που σκότωσε περιστέρι... Παραιτούμαι φίλε. Δε το 'χω με τα anime ενηλίκων καθόλου. Είπα απλά να δοκιμάσω την τύχη μου, αλλά φευ!

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 19/11/2024 στις 1:53 ΜΜ, Koopas είπε

Για τη δική μου, θα πω ότι είναι από τα Studio Ghibli.

H κόκκινη χελώνα (La tortue rouge) ειναι αγαπημένη ταινία. Μπερδεύτηκα λίγο, γιατί από τη φωτο φαινοταν σα να ειναι ασπρομαυρη. Ειμαι σχεδόν απόλυτα σίγουρος οτι πρόκειται για αυτή. Εκπληκτικο soundtrack επισης

https://www.imdb.com/title/tt3666024/?ref_=ttmi_ov

α τωρα διαβασα και το σχολιο οτι προκειται για Ολλανδο που σχετιζεται με τα Ghibli. Michael Dudok de Wit. Άρα σίγουρα ειναι αυτή. Μπράβο, εξαιρετική επιλογη

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Millennium είπε

Αυτή είναι.

Καλή ταινιούλα απ'όσο θυμάμαι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Millennium είπε

Δεν την έχω δει εγώ. Από τον Jacob Pitts του Justified τη βρήκα.

Εγώ αντίστοιχα δεν έχω δει το Justified. Το έχω στην λίστα μου.

Επεξ/σία από Glikos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Glikos είπε

Νομίζω αυτή είναι.

21 (2008).

https://www.imdb.com/title/tt0478087/

Πολύ σωστά! Αυτή είναι! Μπράβο. Ωραία ταινία με Κέβιν Σπέησι, Τζιμ Στάρτζες και Κέητ Μποσγουόρθ. Δε θα κάνω spoiler αφού ο @Millennium δεν την έχει δει  και θα πω μόνο ότι στηρίζεται σε πραγματική ιστορία. Να τη δεις αγαπητέ. Πολύ ευχάριστη. Μπορεί και να παίζει ακόμα στο netflix

Επεξ/σία από BadIndian
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...