Koopas Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 13 ώρες πριν, Koopas είπε Για τη δική μου, θα πω ότι είναι από τα Studio Ghibli. 1
Millennium Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 1 hour ago, BadIndian said: Μήπως είναι αυτή; Το έψαξα φυσικά με τα στοιχεία που έδωσες. Δεν τη γνωρίζω. Εντύπωση μου κάνει πάντως σε αυτή, που παίζει ο Ντόναλντ Πλέζανς (Δρ. Λούμις στο halloween), αλλά και το στόρυ, το οποίο δείχνει ενδιαφέρον. https://www.imdb.com/title/tt0067541/ Καλησπέρα σε όλους! Ναι αυτή είναι. Τη βρήκες, μπράβο Ινδιάνε. Γενικά στα 70s είχαν βγει αρκετές αξιόλογες ταινίες από Αυστραλία. Αξίζει να τις ψάξει κανείς. Στη συγκεκριμένη έχει κάνει κριτική και ο @Arkin . 2
Arkin Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 2 λεπτά πριν, Millennium είπε Ναι αυτή είναι. Τη βρήκες, μπράβο Ινδιάνε. Γενικά στα 70s είχαν βγει αρκετές αξιόλογες ταινίες από Αυστραλία. Αξίζει να τις ψάξει κανείς. Στη συγκεκριμένη έχει κάνει κριτική και ο @Arkin . Δεν το εχω δει το Wake in Fright βρε συ ποτε μεχρι σημερα. Θα την τσεκαρω αμεσα ομως τωρα που αναφερθηκε εδω. 1
Millennium Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 3 minutes ago, Arkin said: Δεν το εχω δει το Wake in Fright βρε συ ποτε μεχρι σημερα. Θα την τσεκαρω αμεσα ομως τωρα που αναφερθηκε εδω. Περίεργο. Θυμόμουν κριτική. Ίσως να ταν από κάποιον άλλο... Να τη δεις, να πεις γνώμη τότε. 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Καλησπέρα σας, να βάλω και εγώ μια.. Έχει φοβερό soundtrack η συγκεκριμένη ταινία!! 1
Millennium Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 4 minutes ago, Tsoukos87 said: Καλησπέρα σας, να βάλω και εγώ μια.. Έχει φοβερό soundtrack η συγκεκριμένη ταινία!! Καλησπέρα. Αυστραλεζικη είναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα