Tsoukos87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Συνεχίζω ελληνικά σε πολύ γνωστή ταινία και πολύ εύκολη λήψη.. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2024 από Tsoukos87 2 1
BadIndian Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Συνεχίζω ελληνικά σε πολύ γνωστή ταινία και πολύ εύκολη λήψη.. Πω πω πω πω πω πω... "Ξύπνα Βασίλη" φυσικά (1969) με τον Γιώργο Κωνσταντίνου σε μια γλυκόπικρη κωμωδία του Γιάννη Δαλιανίδη σε σενάριο Δημήτρη Ψαθά. Ο εικονιζόμενος ποιητής Φανφάρας απαγγέλει με στόμφο από τη νέα του συλλογή τα "Μαύρα Κοράκια"... https://m.imdb.com/title/tt0200295/ 3
HPXMAN Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Σκηνοθέτης είναι πιο σύγχρονος σε αυτή που παρέθεσα όποτε θες να το συζητήσουμε και να το αναλύσουμε διεξοδικά περί ταινιών
BadIndian Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, HPXMAN είπε Σκηνοθέτης είναι πιο σύγχρονος σε αυτή που παρέθεσα όποτε θες να το συζητήσουμε και να το αναλύσουμε διεξοδικά περί ταινιών Δεν έχω reactions δυστυχώς. Οπότε κρατώ αυτά που λες και εννοείται πως μπορούμε να το κουβεντιάσουμε κάποια στιγμή αναλυτικά. Θα μας πεις τώρα όμως για την συμμετοχή σου στην ταινία; Μ' έχεις ιντριγκάρει μ' αυτό και υποθέτω δεν είμαι ο μόνος. Πως το εννοείς;
Tsoukos87 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 'Αλλη μια ελληνική ταινιάρα, βάλαμε και λίγο νωρίτερα ταινία του ίδιου σκηνοθέτη, εδώ η άνανδρη δολοφονία ενός ιστορικού προσώπου (βέβαια δεν του έκαναν και τόσο σωστή αναπαράσταση όπως ήταν στην πραγματικότητα), μπορεί να έχει ξαναμπεί στο νήμα.. 4
Millennium Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 4 hours ago, Tsoukos87 said: 'Αλλη μια ελληνική ταινιάρα, βάλαμε και λίγο νωρίτερα ταινία του ίδιου σκηνοθέτη, εδώ η άνανδρη δολοφονία ενός ιστορικού προσώπου (βέβαια δεν του έκαναν και τόσο σωστή αναπαράσταση όπως ήταν στην πραγματικότητα), μπορεί να έχει ξαναμπεί στο νήμα.. Το χώμα βάφτηκε κόκκινο. https://m.imdb.com/title/tt0057892/ 6 hours ago, Koopas said: Καλησπέρα στην ομάδα. Θα μου επιτρέψετε να σας κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τον ελληνικό κινηματογράφο. A scanner darkly. https://m.imdb.com/title/tt0405296/ 5
HPXMAN Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, BadIndian είπε Δεν έχω reactions δυστυχώς. Οπότε κρατώ αυτά που λες και εννοείται πως μπορούμε να το κουβεντιάσουμε κάποια στιγμή αναλυτικά. Θα μας πεις τώρα όμως για την συμμετοχή σου στην ταινία; Μ' έχεις ιντριγκάρει μ' αυτό και υποθέτω δεν είμαι ο μόνος. Πως το εννοείς; Έχω βοηθήσει στο μοντάζ και στο support της ταινίας μάλιστα αναφέρομαι στις τίτλους ήταν σκηνοθέτης ζωγράφος παντρεμένος με ηθοποιό κατά κόρον θεατρική 5
Millennium Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Να βοηθήσω με τη δική μου. Πρόκειται για αυστραλέζικη παλιά παραγωγή. 1
BadIndian Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 46 λεπτά πριν, Millennium είπε Να βοηθήσω με τη δική μου. Πρόκειται για αυστραλέζικη παλιά παραγωγή. Το ινδιάνικο "lens" (ή αλλιώς το μάτι το τσακίρικο/αλλήθωρο) μου λέει πως πρέπει να είναι κάπου στα 70's η ταινία. Να υποθέσω πως πρόκειται και για κάποιο θρίλερ, κρίνοντας από την αγωνία του εικονιζόμενου, αλλά και το γεγονός πως σφιχταγκαλιάζει τ' όπλο του κρυμμένος από κάποια απειλή, αγαπητέ; Για την ταινία του Προέδρου Ε.Τ. θα απαντήσω εντελώς στην τύχη "Μικρές εξεγέρσεις", αν και είμαι βέβαιος πως κάνω λάθος. Καλησπέρα σε όλους.
Millennium Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2024 4 hours ago, BadIndian said: Το ινδιάνικο "lens" (ή αλλιώς το μάτι το τσακίρικο/αλλήθωρο) μου λέει πως πρέπει να είναι κάπου στα 70's η ταινία. Να υποθέσω πως πρόκειται και για κάποιο θρίλερ, κρίνοντας από την αγωνία του εικονιζόμενου, αλλά και το γεγονός πως σφιχταγκαλιάζει τ' όπλο του κρυμμένος από κάποια απειλή, αγαπητέ; Για την ταινία του Προέδρου Ε.Τ. θα απαντήσω εντελώς στην τύχη "Μικρές εξεγέρσεις", αν και είμαι βέβαιος πως κάνω λάθος. Καλησπέρα σε όλους. Ναι 70s είναι και είναι δραματικό θρίλερ... 2
Millennium Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Έχει κολλήσει το θέμα. Αν δεν βρεθεί ως το μεσημέρι η δική μου θα την δώσω.
BadIndian Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Millennium είπε Έχει κολλήσει το θέμα. Αν δεν βρεθεί ως το μεσημέρι η δική μου θα την δώσω. Μήπως είναι αυτή; Το έψαξα φυσικά με τα στοιχεία που έδωσες. Δεν τη γνωρίζω. Εντύπωση μου κάνει πάντως σε αυτή, που παίζει ο Ντόναλντ Πλέζανς (Δρ. Λούμις στο halloween), αλλά και το στόρυ, το οποίο δείχνει ενδιαφέρον. https://www.imdb.com/title/tt0067541/ Καλησπέρα σε όλους! Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2024 από BadIndian 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα