Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Συνεχίζω ελληνικά σε πολύ γνωστή ταινία και πολύ εύκολη λήψη..

462541859_1094548512110095_4572827020269964951_n.png

Πω πω πω πω πω πω... 

"Ξύπνα Βασίλη" φυσικά (1969) με τον Γιώργο Κωνσταντίνου σε μια γλυκόπικρη κωμωδία του Γιάννη Δαλιανίδη σε σενάριο Δημήτρη Ψαθά. Ο εικονιζόμενος ποιητής Φανφάρας απαγγέλει με στόμφο από τη νέα του συλλογή τα "Μαύρα Κοράκια"...

https://m.imdb.com/title/tt0200295/

• Like 3
Δημοσ.

Σκηνοθέτης είναι πιο σύγχρονος σε αυτή που παρέθεσα 

όποτε θες να το συζητήσουμε και να το αναλύσουμε διεξοδικά περί ταινιών 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HPXMAN είπε

Σκηνοθέτης είναι πιο σύγχρονος σε αυτή που παρέθεσα 

όποτε θες να το συζητήσουμε και να το αναλύσουμε διεξοδικά περί ταινιών 

Δεν έχω reactions δυστυχώς. Οπότε κρατώ αυτά που λες και εννοείται πως μπορούμε να το κουβεντιάσουμε κάποια στιγμή αναλυτικά. 

Θα μας πεις τώρα όμως για την συμμετοχή σου στην ταινία; Μ' έχεις ιντριγκάρει μ' αυτό και υποθέτω δεν είμαι ο μόνος. Πως το εννοείς;

Δημοσ.

'Αλλη μια ελληνική ταινιάρα, βάλαμε και λίγο νωρίτερα ταινία του ίδιου σκηνοθέτη, εδώ η άνανδρη δολοφονία ενός ιστορικού προσώπου (βέβαια δεν του έκαναν και τόσο σωστή αναπαράσταση όπως ήταν στην πραγματικότητα), μπορεί να έχει ξαναμπεί στο νήμα..

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-11-16 143405.jpg

• Like 4
Δημοσ.
4 hours ago, Tsoukos87 said:

'Αλλη μια ελληνική ταινιάρα, βάλαμε και λίγο νωρίτερα ταινία του ίδιου σκηνοθέτη, εδώ η άνανδρη δολοφονία ενός ιστορικού προσώπου (βέβαια δεν του έκαναν και τόσο σωστή αναπαράσταση όπως ήταν στην πραγματικότητα), μπορεί να έχει ξαναμπεί στο νήμα..

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-11-16 143405.jpg

Το χώμα βάφτηκε κόκκινο.

https://m.imdb.com/title/tt0057892/

6 hours ago, Koopas said:

Καλησπέρα στην ομάδα. Θα μου επιτρέψετε να σας κάνω ένα μικρό διάλειμμα από τον ελληνικό κινηματογράφο.

movie 87.JPG

A scanner darkly.

https://m.imdb.com/title/tt0405296/

• Like 5
Δημοσ.
7 ώρες πριν, BadIndian είπε

Δεν έχω reactions δυστυχώς. Οπότε κρατώ αυτά που λες και εννοείται πως μπορούμε να το κουβεντιάσουμε κάποια στιγμή αναλυτικά. 

Θα μας πεις τώρα όμως για την συμμετοχή σου στην ταινία; Μ' έχεις ιντριγκάρει μ' αυτό και υποθέτω δεν είμαι ο μόνος. Πως το εννοείς;

Έχω βοηθήσει στο μοντάζ και στο support της ταινίας μάλιστα αναφέρομαι στις τίτλους 

ήταν σκηνοθέτης ζωγράφος παντρεμένος με ηθοποιό κατά κόρον θεατρική 

• Like 5
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Millennium είπε

Να βοηθήσω με τη δική μου. Πρόκειται για αυστραλέζικη παλιά παραγωγή.

Το ινδιάνικο "lens" (ή αλλιώς το μάτι το τσακίρικο/αλλήθωρο) μου λέει πως πρέπει να είναι κάπου στα 70's η ταινία. Να υποθέσω πως πρόκειται και για κάποιο θρίλερ, κρίνοντας από την αγωνία του εικονιζόμενου, αλλά και το γεγονός πως σφιχταγκαλιάζει τ' όπλο του κρυμμένος από κάποια απειλή, αγαπητέ;

Για την ταινία του Προέδρου Ε.Τ. θα απαντήσω εντελώς στην τύχη "Μικρές εξεγέρσεις", αν και είμαι βέβαιος πως κάνω λάθος.

Καλησπέρα σε όλους.

Δημοσ.
4 hours ago, BadIndian said:

Το ινδιάνικο "lens" (ή αλλιώς το μάτι το τσακίρικο/αλλήθωρο) μου λέει πως πρέπει να είναι κάπου στα 70's η ταινία. Να υποθέσω πως πρόκειται και για κάποιο θρίλερ, κρίνοντας από την αγωνία του εικονιζόμενου, αλλά και το γεγονός πως σφιχταγκαλιάζει τ' όπλο του κρυμμένος από κάποια απειλή, αγαπητέ;

Για την ταινία του Προέδρου Ε.Τ. θα απαντήσω εντελώς στην τύχη "Μικρές εξεγέρσεις", αν και είμαι βέβαιος πως κάνω λάθος.

Καλησπέρα σε όλους.

Ναι 70s είναι και είναι δραματικό θρίλερ...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Millennium είπε

Έχει κολλήσει το θέμα. Αν δεν βρεθεί ως το μεσημέρι η δική μου θα την δώσω.

Μήπως είναι αυτή; Το έψαξα φυσικά με τα στοιχεία που έδωσες. Δεν τη γνωρίζω. Εντύπωση μου κάνει πάντως σε αυτή, που παίζει ο Ντόναλντ Πλέζανς (Δρ. Λούμις στο halloween), αλλά και το στόρυ, το οποίο δείχνει ενδιαφέρον.

https://www.imdb.com/title/tt0067541/

Καλησπέρα σε όλους!

Επεξ/σία από BadIndian
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...