BadIndian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, lovesucks είπε Βάζω και γω μία...Έχω κι άλλες, ψήθηκα για ελληνικές τώρα.😋 Επιχείρηση Απόλλων. Reactions τέλος παίδες.... Δυναμικό comeback πάντως από την νέα μας αντιπρόεδρο Ε.Τ. και εξίσου δυναμική είσοδο από @Jiakometi! 3
lovesucks Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Επιχείρηση Απολλων (1968) 👏🏆 Μπράβο πολύ σωστά😊 1 λεπτό πριν, BadIndian είπε Επιχείρηση Απόλλων. Reactions τέλος παίδες.... Δυναμικό comeback πάντως από την νέα μας αντιπρόεδρο Ε.Τ. και εξίσου δυναμική είσοδο από @Jiakometi! Σωστός και σεις!!! Ευχαριστούμε!😊 Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2024 από lovesucks 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 27 λεπτά πριν, HPXMAN είπε τελευταία gia τώρα πρέπει να γυρίσω στο μεροκάματο 😛 παραμενει και αυτη κατι μου λεει ο εικονιζομενος ηθοποιος αλλα η ταινια οχι ομως.
Jiakometi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, lovesucks είπε 👏🏆 Μπράβο πολύ σωστά😊 Έκανα λάθος στην χρονιά παραγωγής και το διόρθωσα στο original post.
Tsoukos87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, lovesucks είπε Αγγελόπουλος..1975 Ο θίασος https://m.imdb.com/title/tt0073800/ Επος!! 1
lovesucks Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Jiakometi είπε Έκανα λάθος στην χρονιά παραγωγής και το διόρθωσα στο original post. Το διόρθωσα στην παράθεσή μου πριν καν το αναφέρετε...🙂 1
BadIndian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, lovesucks είπε Αγγελόπουλος..1975 Ο θίασος https://m.imdb.com/title/tt0073800/ Πολύ σωστά! Εύγε! Πω!Πω! Τι δίψα για ελληνικές ταινίες είναι αυτή σήμερα ρε παιδιά; Τι ζέση και τι αντίληψη υπάρχει εν τέλει;;; Τι χαμός γίνεται; Μιλάμε ούτε τσιγάρο δεν προλαβαίνω να ανάψω... (καλύτερα θα μου πείτε). Μία ακόμα αγαπητοί σινεφίλ; 2
Jiakometi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, BadIndian είπε Πολύ σωστά! Εύγε! Πω!Πω! Τι δίψα για ελληνικές ταινίες είναι αυτή σήμερα ρε παιδιά; Τι ζέση και τι αντίληψη υπάρχει εν τέλει;;; Τι χαμός γίνεται; Μιλάμε ούτε τσιγάρο δεν προλαβαίνω να ανάψω... (καλύτερα θα μου πείτε). Μία ακόμα αγαπητοί σινεφίλ; Η Κάλπικη Λίρα ? 1
lovesucks Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Βάζετε εύκολες σήμερα..χαχαχαχα Τις ξέρω και τις δύο που εκκρεμούν μα θ"αφήσω ν'απαντήσουν κι άλλοι..Μη γίνω το σπαστικό της τάξης..😜😜 1
Tsoukos87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Jiakometi είπε Η Κάλπικη Λίρα ? Οχι ειναι αυτο που πουλαει ο Χορν την ψυχη του στον διαολο για να γινει νεος (Φαουστ), πολυ ωραια ταινια , θα βαλω τον τιτλο. 1 λεπτό πριν, Tsoukos87 είπε Οχι ειναι αυτο που πουλαει ο Χορν την ψυχη του στον διαολο για να γινει νεος (Φαουστ), πολυ ωραια ταινια , θα βαλω τον τιτλο. Edit : https://m.imdb.com/title/tt0122883/?ref_=nm_flmg_knf_c_1 2 1
BadIndian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Η Κάλπικη Λίρα ? Όχι αγαπητέ, αλλά μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. 1 λεπτό πριν, Tsoukos87 είπε Οχι ειναι αυτο που πουλαει ο Χορν την ψυχη του στον διαολο για να γινει νεος (Φαουστ), πολυ ωραια ταινια , θα βαλω τον τιτλο. 🏆 Το βρήκες! Μπράβο! 🏆 Θα σε αφήσω να βρεις τον τίτλο όμως και το imb link. 1
Jiakometi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Οχι ειναι αυτο που πουλαει ο Χορν την ψυχη του στον διαολο για να γινει νεος (Φαουστ), πολυ ωραια ταινια , θα βαλω τον τιτλο. Edit : https://m.imdb.com/title/tt0122883/?ref_=nm_flmg_knf_c_1 Ναι…. Έχεις δίκιο.. είναι το «Αλίμονο στα νιάτα» 👍 Για να πάμε σε κάτι νεότερο 1
lovesucks Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Θα πω σε λίγο ποια του @HPXMAN μήπως και την μαντέψει και κάποιος άλλος.. Ως τότε..Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί, δεν θυμάμαι .🙂 1
BadIndian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Jiakometi είπε Ναι…. Έχεις δίκιο.. είναι το «Αλίμονο στα νιάτα» 👍 🏆 Πάμε άλλη μια τέκνα του ελληνικού κιν/φου; Τελευταία από μένα. Θα επανέλθω αργότερα και ελπίζω να έχετε βρει και την εκκρεμή του Προέδρου. 2 λεπτά πριν, lovesucks είπε Θα πω σε λίγο ποια του @HPXMAN μήπως και την μαντέψει και κάποιος άλλος.. Ως τότε..Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί, δεν θυμάμαι .🙂 Φρεγάτα μου, φρεγάτα μου, ένα κιλό λάδι.... Λαός και Κολωνάκι 2 1
Jiakometi Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, BadIndian είπε 🏆 Πάμε άλλη μια τέκνα του ελληνικού κιν/φου; Τελευταία από μένα. Θα επανέλθω αργότερα και ελπίζω να έχετε βρει και την εκκρεμή του Προέδρου. Φρεγάτα μου, φρεγάτα μου, ένα κιλό λάδι.... Λαός και Κολωνάκι Πολίτικη Κουζίνα Η σκηνή του αποχωρισμού στο τραίνο όταν η οικογένεια φεύγει για την Ελλάδα .. Εδω σας καληνυχτίζω … Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2024 από Jiakometi 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα