Koopas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Καλησπέρα στους ταινιοφάγους. Νιώθω σαν τον εικονιζόμενο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν άντεξα να μην κάνω μια στάση και ν' αφήσω μία φωτογραφία. 4
Tsoukos87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, PSYHAS είπε Cop land? https://www.imdb.com/title/tt0118887/?ref_=nv_sr_srsg_4_tt_1_nm_7_in_0_q_copland Ναι αυτό είναι, πολύ καλή ταινία με δυνατό κάστ (Σλαι, Καιτελ , Λιοτα, Ντε Νιρο) 41 λεπτά πριν, Koopas είπε Καλησπέρα στους ταινιοφάγους. Νιώθω σαν τον εικονιζόμενο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν άντεξα να μην κάνω μια στάση και ν' αφήσω μία φωτογραφία. Βαβελ;; Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2024 από Tsoukos87 1
Koopas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Βαβελ;; Όχι. Καλημέρα!
PSYHAS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Koopas είπε Καλησπέρα στους ταινιοφάγους. Νιώθω σαν τον εικονιζόμενο αυτή τη στιγμή, αλλά δεν άντεξα να μην κάνω μια στάση και ν' αφήσω μία φωτογραφία. No. Ταινία σχετικά με τη Χιλη του Πινοτσετ και το δημοψήφισμα του 1988, που μετα απο μια επιτυχημενη διαφημιστική εκστρατεία υπέρ του Οχι (Νο), οδήγησε τελικά στη σταδιακή απομάκρυνση του δικτάτορα απο την εξουσία. Ισως λιγο τα μεγαλοποιεί τα πράγματα η ταινία, πάντως σίγουρα οι διαφημιστές την έκαναν τη δουλειά τους εξαιρετικά. https://www.imdb.com/title/tt2059255/ Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2024 από PSYHAS 3 1
Tsoukos87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Καλημέρα, μια πολύ κλασική και δεν έχει μπει στο νήμα.. 1 1
PSYHAS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Καλημέρα, μια πολύ κλασική και δεν έχει μπει στο νήμα.. ελληνικη/ξενη? παλιας χρονιας φαινεται. ετσι αυθορμητα, μου ερχονται κατι σκηνες απο το Λουφα και Παραλαγη, οταν ο Καλογεροπουλος ηταν καπου στα συνορα 2
PSYHAS Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 https://www.imdb.com/title/tt0123976/?ref_=tt_mv_close ναι, η πρωτη σκηνη της ταινιας πρεπει να ειναι 2
Tsoukos87 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Ναι αυτή είναι την βρήκατε εύκολα.. - Μπαλούρδος : Ο πατέρας μου έχει ζώα κύριε διοικητά -Διοικητής : το βλέπω Απο τις πιο ωραίες ελληνικές ταινίες , βλέπεται ευχάριστα πολλές φορές. 2 1
BadIndian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, HPXMAN είπε Καλημέρα στους Απάχηδες των Αθηνών των παλιών καλών ελληνικών ταινιών! Πολύ ενδιαφέρουσα η σημερινή στροφή του νήματος στον ελληνικό κινηματογράφο με όμορφες ταινίες που λείπουν από το νήμα. Για το Λούφα και Παραλλαγή συμφωνώ απόλυτα και δεν θα συμπληρώσω κάτι πέραν του σκηνοθέτη Περάκη Νίκου, ο οποίος διαθέτει κι άλλες πολύ ωραίες ταινίες, τις οποίες είμαι σίγουρος πως θα προσθέσουμε στη συλλογή του νήματος εν ευθέτω χρόνο. Για την παραπάνω του Προέδρου Ε.Τ. είμαι σίγουρος πως την έχω δει. Κάπου στις αρχές του 50 πρέπει να είναι γυρισμένη. Οι εικονιζόμενοι νομίζω είναι ζευγάρι/αρραβωνιάρηδες, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ τώρα κάτι άλλο (σιγά το ίνφο θα μου πείτε). Θα προσεπικαλεστώ όμως την @lovesucks, η οποία "τρέχει" ένα σερί επιτυχημένων ανευρέσεων ελληνικών ταινιών, μήπως και τη γνωρίζει. Αργότερα θα συμβάλλω κι εγώ με τη σειρά μου με ελληνική προφανώς. 3
lovesucks Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, BadIndian είπε Θα προσεπικαλεστώ όμως την @lovesucks, η οποία "τρέχει" ένα σερί επιτυχημένων ανευρέσεων ελληνικών ταινιών, μήπως και τη γνωρίζει. Αργότερα θα συμβάλλω κι εγώ με τη σειρά μου με ελληνική προφανώς. Καλημέρα σε όλους σας🙂 Με καλέσατε;😋 Δυστυχώς θα σας απογοητεύσω, δεν την έχω δει την ταινία ή ακόμη κι αν την έχω δει δεν μου χτυπά κανένα "κουδουνάκι" στη μνήμη. 2 ώρες πριν, HPXMAN είπε Ο Φούντας είναι ο κύριος με το μουστάκι.; 2 1
BadIndian Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 53 λεπτά πριν, HPXMAN είπε Ναι σε πολύ πρώτες εμφανίσεις Εύρηκα!!! "Γυναίκες δίχως άντρες" (1954) https://www.imdb.com/title/tt0231688/ 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα