Tsoukos87 Δημοσ. χθες στις 03:05 μμ Share Δημοσ. χθες στις 03:05 μμ 7 λεπτά πριν, BadIndian είπε Καλησπέρα στους Τελευταίους των Μοϊκανών της Μεγάλης Οθόνης!! Εκκρεμεί η ασπρόμαυρη του Προέδρου των ελληνικών ταινιών, την οποία έχω δει, αλλά αδυνατώ να εντοπίσω αυτή τη στιγμή. Με την άδεια σας, θα βάλω άλλη μια. Γνωστή ταινία, αλλά σχετικά δύσκολη λήψη. Η Daryl Hanna είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. χθες στις 03:08 μμ Share Δημοσ. χθες στις 03:08 μμ Μόλις τώρα, Tsoukos87 είπε Η Daryl Hanna είναι; Όχι αγαπητέ. Δεν είναι αυτή η ηθοποιός, αλλά είσαι σε καλό δρόμο. Αμερικάνα κι αυτή και πασίγνωστη. Βραβευμένη με Όσκαρ 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. χθες στις 03:34 μμ Share Δημοσ. χθες στις 03:34 μμ To Fatal Attraction είναι; 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. χθες στις 03:41 μμ Share Δημοσ. χθες στις 03:41 μμ 1 λεπτό πριν, katergaris79 είπε To Fatal Attraction είναι; Ναι! Πολύ σωστά και ολοκληρωμένη απάντηση! Μπράβο "κατεργάρη" φίλε του κινηματογράφου! Είναι η "Ολέθρια Σχέση" του Εντριαν Λιν (1987) με τους Μάικλ Ντάγκλας και Γκλεν Κλόουζ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ωραίο και ξεχασμένο θρίλερ με την Γκλεν να ξεχωρίζει στο ρόλο της διαταραγμένης stalker. Σε καλωσορίζω στο νήμα και σε προτρέπω να βάλεις την επόμενη αν θέλεις! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsoukos87 Δημοσ. χθες στις 03:49 μμ Share Δημοσ. χθες στις 03:49 μμ Να βάλω και εγώ μια, πολύ καλή και βλέπεται ευχάριστα.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. πριν από 21 ώρες Share Δημοσ. πριν από 21 ώρες 4 hours ago, Tsoukos87 said: Να βάλω και εγώ μια, πολύ καλή και βλέπεται ευχάριστα.. Hidalgo; https://m.imdb.com/title/tt0317648/ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Share Δημοσ. πριν από 20 ώρες 42 λεπτά πριν, Millennium είπε Hidalgo; https://m.imdb.com/title/tt0317648/ Ναι αυτό είναι, πολύ ωραία ταινία με Βίγκο Μόρτενσεν και Ομάρ Σαρίφ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες Καλημέρα στους "Παλαιστές" της Μεγάλης Οθόνης! Παρατηρώ πως η ελληνική του @HPXMAN ακόμα δεν έχει ανευρεθεί. Ίσως κάποιο hint να βοηθούσε για να μη μείνει αναπάντητη. Θα βάλω μια με τη σειρά μου σχετική, αλλά μόνο περιφερειακά, με την επιτροπή ελληνικών ταινιών, ως έμμεση στήριξη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HPXMAN Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες Άντε να βοηθήσω Πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση Στάθη Ψάλτη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες 2 hours ago, HPXMAN said: Άντε να βοηθήσω Πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση Στάθη Ψάλτη. Οι έμποροι των εθνών; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HPXMAN Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες Η πρώτη δε είναι αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δε νομίζω ότι είναι δύσκολο... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Share Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, katergaris79 είπε The Lighthouse (2019). https://www.imdb.com/title/tt7984734/ Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από Glikos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες Ναι! Αυτό είναι, μπράβο! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) Βάζω και εγώ μια. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από Glikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα