Tsoukos87 Δημοσ. Κυριακή στις 10:35 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 10:35 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Millennium είπε Μου ήρθε φλασια. Συνοικία το όνειρο. https://m.imdb.com/title/tt0196995/ Ναι "Η συνοικία το όνειρο" πολύ όμορφη ταινία με πρωταγωνιστές τους "φτωχοδιάβολους" της Αθήνας με πολύ καλές ερμηνείες, σκηνοθεσία απο τον ίδιο τον Αλέκο Αλεξανδράκη, με εκπληκτικό Μάνο Κατράκη και σενάριο Κώστα Κοτζιά και Τάσο Λειβαδίτη που συνέβαλε και με τα επικά τραγούδια της ταινίας, λοιδωρήθηκε και πολεμήθηκε αρκετά η ταινία γιατί προέβαλε τόσο φτωχη την πρωτεύουσα της χώρας, αλλά με τα χρόνια εκτιμήθηκε με το παραπάνω απο το κοινό, βάζω την τεράστια τραγουδάρα που μας χάρισε με τους στίχους του ο Τάσος Λειβαδίτης. Και κλείνω με μια άλλη φοβερή ταινία... Επεξ/σία Κυριακή στις 10:37 μμ από Tsoukos87 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. Κυριακή στις 10:38 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 10:38 μμ 58 λεπτά πριν, Koopas είπε Σωστός! Μία ευχάριστη έκπληξη ήταν όταν την είχα δει. Με είχε κρατήσει σε πραγματική "ένταση" ως το τέλος της. Άσε που εκεί έμαθα τους Muse, από το soundtrack. Συνεχίζω με ένα πολύ δυνατό έργο. Έψαξα, δεν το βρήκα, όπως επίσης δε θυμάμαι να έχει μπει στο νήμα. Καλησπέρα στους Σαμουράι της 7ης Τέχνης! Η παραπάνω μήπως είναι το "Απέραντο Γαλάζιο" (1988)του Λυκ Μπεσόν; Αν θυμάμαι καλά αυτή είναι η μάσκα του Ζαν Ρενό και η τοποθεσία ελληνικό νησί που τώρα μου διαφεύγει. https://www.imdb.com/title/tt0095250/ 52 λεπτά πριν, Millennium είπε Βάζω και εγώ μια. Αυτή εδώ αν και κάτι μου λέει με μεγάλη επιφύλαξη θα ρωτήσω τον αγαπητό Millenium αν είναι Κουροσάβα κάπου στις αρχές του 50, καθώς έχω μια ιδέα, αλλά ενδέχεται να πέφτω κι έξω. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koopas Δημοσ. Κυριακή στις 10:55 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 10:55 μμ 16 λεπτά πριν, BadIndian είπε Η παραπάνω μήπως είναι το "Απέραντο Γαλάζιο" (1988)του Λυκ Μπεσόν; Αν θυμάμαι καλά αυτή είναι η μάσκα του Ζαν Ρενό και η τοποθεσία ελληνικό νησί που τώρα μου διαφεύγει. "Αμοργός, τι ωραίο νησί" 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. Κυριακή στις 11:43 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:43 μμ 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Ναι "Η συνοικία το όνειρο" πολύ όμορφη ταινία με πρωταγωνιστές τους "φτωχοδιάβολους" της Αθήνας με πολύ καλές ερμηνείες, σκηνοθεσία απο τον ίδιο τον Αλέκο Αλεξανδράκη, με εκπληκτικό Μάνο Κατράκη και σενάριο Κώστα Κοτζιά και Τάσο Λειβαδίτη που συνέβαλε και με τα επικά τραγούδια της ταινίας, λοιδωρήθηκε και πολεμήθηκε αρκετά η ταινία γιατί προέβαλε τόσο φτωχη την πρωτεύουσα της χώρας, αλλά με τα χρόνια εκτιμήθηκε με το παραπάνω απο το κοινό, βάζω την τεράστια τραγουδάρα που μας χάρισε με τους στίχους του ο Τάσος Λειβαδίτης. Και κλείνω με μια άλλη φοβερή ταινία... Την έβαλες εκ των υστέρων και τώρα την είδα. Ο εικονιζόμενος είναι ο Γρηγόρης Λαμπράκης στην ταινία του Κ. Γαβρά "Ζ", η οποία αναπαριστά τα γεγονότα της δολοφονίας του, στη Θεσσαλονίκη από τους παρακρατικούς. Δε θα γράψω κάτι άλλο γιατί μπορεί να παρασυρθώ... Δεν θα την τσεκάρω καν! https://www.imdb.com/title/tt0065234/ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsoukos87 Δημοσ. Κυριακή στις 11:48 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:48 μμ 1 λεπτό πριν, BadIndian είπε Την έβαλες εκ των υστέρων και τώρα την είδα. Ο εικονιζόμενος είναι ο Γρηγόρης Λαμπράκης στην ταινία του Κ. Γαβρά "Ζ", η οποία αναπαριστά τα γεγονότα της δολοφονίας του, στη Θεσσαλονίκη από τους παρακρατικούς. Δε θα γράψω κάτι άλλο γιατί μπορεί να παρασυρθώ... Δεν θα την τσεκάρω καν! https://www.imdb.com/title/tt0065234/ Άψογος για άλλη μια φορά φίλτατε ινδιάνε!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. Κυριακή στις 11:50 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:50 μμ Μόλις τώρα, Tsoukos87 είπε Άψογος για άλλη μια φορά φίλτατε ινδιάνε!! Ταινιάρα αγαπητέ Ντιέγκο! Και σ' ευχαριστώ που μου την θύμησες και την τίμησες στο νήμα!! Πολύ αγαπημένη και με πολύ ωραία αναπαράσταση προσώπων και καταστάσεων. Νομίζω βασίζεται και σε βιβλίο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. Κυριακή στις 11:53 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:53 μμ 2 λεπτά πριν, BadIndian είπε Ταινιάρα αγαπητέ Ντιέγκο! Και σ' ευχαριστώ που μου την θύμησες και την τίμησες στο νήμα!! Πολύ αγαπημένη και με πολύ ωραία αναπαράσταση προσώπων και καταστάσεων. Νομίζω βασίζεται και σε βιβλίο; Στο Ζ του Β. Βασιλικού.. 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsoukos87 Δημοσ. Κυριακή στις 11:54 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:54 μμ Μόλις τώρα, BadIndian είπε Ταινιάρα αγαπητέ Ντιέγκο! Και σ' ευχαριστώ που μου την θύμησες και την τίμησες στο νήμα!! Πολύ αγαπημένη και με πολύ ωραία αναπαράσταση προσώπων και καταστάσεων. Νομίζω βασίζεται και σε βιβλίο; Ναι γράφτηκε απο το μυθιστόρημα-ντοκουμέντου του Βασίλη Βασιλικού. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koopas Δημοσ. Κυριακή στις 11:55 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 11:55 μμ @Tsoukos87 και @BadIndian σας ευχαριστώ με τη σειρά μου. Αν και είχα διαβάσει σε ένα αφιέρωμα για τον Λαμπράκη την ταινία του Γαβρά, την ξέχασα τελείως και ποτέ δεν την έβαλα σε λίστα προβολής. Το κάνω τώρα! Και @lovesucks προσθέτω το βιβλίο στη λίστα! 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. Δευτέρα στις 11:37 πμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 11:37 πμ 12 hours ago, BadIndian said: Καλησπέρα στους Σαμουράι της 7ης Τέχνης! Η παραπάνω μήπως είναι το "Απέραντο Γαλάζιο" (1988)του Λυκ Μπεσόν; Αν θυμάμαι καλά αυτή είναι η μάσκα του Ζαν Ρενό και η τοποθεσία ελληνικό νησί που τώρα μου διαφεύγει. https://www.imdb.com/title/tt0095250/ Αυτή εδώ αν και κάτι μου λέει με μεγάλη επιφύλαξη θα ρωτήσω τον αγαπητό Millenium αν είναι Κουροσάβα κάπου στις αρχές του 50, καθώς έχω μια ιδέα, αλλά ενδέχεται να πέφτω κι έξω. Όχι αγαπητέ, δεν είναι Κουροσάβα.Και είναι των 60s. 13 hours ago, Millennium said: Βάζω και εγώ μια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. Δευτέρα στις 03:05 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 03:05 μμ Πάλι δε τη βρίσκετε τη δικιά μου; Ρε τι γίνεται τελευταία... τόσο δύσκολες βάζω; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theobabis Δημοσ. Δευτέρα στις 05:22 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 05:22 μμ Sword of doom. Ας βάλει όποιος θέλει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koopas Δημοσ. Δευτέρα στις 05:54 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 05:54 μμ 2 ώρες πριν, Millennium είπε Πάλι δε τη βρίσκετε τη δικιά μου; Ρε τι γίνεται τελευταία... τόσο δύσκολες βάζω; Τόσο παλιές θα πω εγώ. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsoukos87 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:09 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 06:09 μμ Πασίγνωστο θρίλερ δεκαετίας του '80.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HPXMAN Δημοσ. Δευτέρα στις 06:23 μμ Share Δημοσ. Δευτέρα στις 06:23 μμ https://www.imdb.com/title/tt0091064/ η μύγα (μη γαμυς) χαρακτηριστικό γιαούρτωμα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα