Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδι - Βρες την ταινία

floyd89gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Καλημέρα σε όλους τους "Ταινιομανείς"

Με πρόλαβε ο Πρόεδρος Ε.Τ. στο link, αλλά τον "συνεπιβάτη" τον θυμήθηκα αμέσως. Είναι φυσικά σκηνή από το "Eurotrip" του 2004. Δεν ξεχνιέται η σκηνή "meine lieubelungs" (από εκεί δεν είναι κι αυτό;). Οποιαδήποτε άλλη σκηνή αν έβαζες Ντιέγκο πιθανότατα δεν θα την έβρισκα. Ο συγκεκριμένος όμως ήταν όλα τα λεφτά. Αξέχαστος παρά τα σχεδόν 20 χρόνια από τότε που την είδα.

https://www.imdb.com/title/tt0356150/

Ναι αυτή είναι , αν και σε πρόλαβε στο νήμα ο πρόεδρος των Ελληνικών Ταινιών @HPXMAN, o "μι σκουζι" ειναι ολα τα λεφτα και γενικως εχει πολυ χαβαλε για νεανικη κωμωδια, ειτε την γνωστη μας Ζηνα σαν mistress, ειτε τον Βινι Τζοουνς σαν αλλο Τακη Τσουκαλα της Μαν. Γιου., ή και το τρελο cameo του Ματ Ντειμον όπου "ο Σκοτι δεν ήξερε" βλεπεται ευχαριστα ακομα και τωρα μετα απο χρονια.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, BadIndian είπε

Καλημέρα σε όλους τους "Ταινιομανείς"

Με πρόλαβε ο Πρόεδρος Ε.Τ. στο link, αλλά τον "συνεπιβάτη" τον θυμήθηκα αμέσως. Είναι φυσικά σκηνή από το "Eurotrip" του 2004. Δεν ξεχνιέται η σκηνή "meine lieubelungs" (από εκεί δεν είναι κι αυτό;). Οποιαδήποτε άλλη σκηνή αν έβαζες Ντιέγκο πιθανότατα δεν θα την έβρισκα. Ο συγκεκριμένος όμως ήταν όλα τα λεφτά. Αξέχαστος παρά τα σχεδόν 20 χρόνια από τότε που την είδα.

https://www.imdb.com/title/tt0356150/

Fred Armisen? Εκπληκτικός κωμικός, απο SNL κυρίως γνωστός, τρομερο διδυμο με Bill Hader.

• Like 1

Μια και λόγω της ημέρας, Rip Tony Todd, από τις πιο χαρακτηριστικες φάτσες σε θρίλερ και στον Ηρακλή και Ζηνα του Sam Raimi τον θυμάμαι σαν κακό, εδώ σε μια από τις πιο γνωστές του ταινίες. 

MV5BMGI5YzA2ZTktZDEwZi00NjYyLWE5YzItYTI4ZmYyMGJhMjY2XkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX960_.jpg

• Like 4

45 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Μια και λόγω της ημέρας, Rip Tony Todd, από τις πιο χαρακτηριστικες φάτσες σε θρίλερ και στον Ηρακλή και Ζηνα του Sam Raimi τον θυμάμαι σαν κακό, εδώ σε μια από τις πιο γνωστές του ταινίες. 

MV5BMGI5YzA2ZTktZDEwZi00NjYyLWE5YzItYTI4ZmYyMGJhMjY2XkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX960_.jpg

Candyman (1992). Την έχω βάλει στις πολύ αρχές. Σε σκηνοθεσία Μπέρναρντ Ρόουζ και τη συμβολή του τεράστιου Κλάιβ Μπάρκερ στο σενάριο!

https://www.imdb.com/title/tt0103919/

• Like 4

Η δεύτερη φωτο πρεπει να ειναι απο το Dr. Strangelove του Kubrick και πιο συγκεκριμενα οταν ο τρελοπιλοτος διαβάζει Playboy.  Εχω την εντυπωση οτι το top secret το εχει και αυτος σε αλλη σκηνή , οπως και ο πιλότος της πρώτης φωτο. Την πρωτη ταινια δεν τη θυμαμαι

• Like 1

On 08/11/2024 at 12:17, Millennium said:

MV5BMWJlOWRjNzItYmU4OC00YzFmLTk2YmUtMzQ2

Αν δεν τη βρίσκετε θα την αποκαλύψω πιο μετά ή αύριο.

Εκκρεμεί και του @HPXMAN.

On 08/11/2024 at 10:19, HPXMAN said:

για πάμε

ιξιθξιθ.jpg

• Thanks 1

Στις 8/11/2024 στις 10:19 ΠΜ, HPXMAN είπε

για πάμε

ιξιθξιθ.jpg

Μανώλης Δεστούνης ως γενικός διευθυντής του Θανάση που παλεύει για προαγωγή αλλά σκοντάφτει στο απολυτήριο γυμνασίου που δεν έχει. Οπότε επιστρέφει στα θρανία για να το πάρει.

Ο φαλακρός μαθητής(1979)

https://m.imdb.com/title/tt0184452/

Στον ρόλο του μαθητή ο Θανάσης Βέγγος!

• Like 1
  • Thanks 1

7 λεπτά πριν, HPXMAN είπε

Επίσης από τις αγαπημένες ταινίες του Βέγγου 

Γραμματευς το κυπελλάκι δικό σας 

Σας ευχαριστώ πολύ κύριε  Πρόεδρε Ε.Τ. 🙂

Θα συμφωνήσω πως είναι πολύ καλή ταινία.. Θυμάμαι τη σκηνή που σηκώθηκε  στον πίνακα κι άρχισαν να τραγουδάνε όλοι  το "Πότε θα κάνει ξαστεριά", πέρασε ο επιθεωρητής  κι αποβλήθηκε απ"όλα τα γυμνάσια..

• Like 1
  • Thanks 1

40 λεπτά πριν, Millennium είπε

Αν δεν τη βρίσκετε θα την αποκαλύψω πιο μετά ή αύριο.

Εγώ για το strangelove έβαλα σαν παράθεση τη δική μου. Ο πιλότος που διαβάζει το περιοδικό και μετά έχει τον φάκελο με το σοβαρό θέμα. Κάτι σαν αστείο έφτιαξα. 🥶

Αν δεν είναι από την ίδια ταινία, τότε με ψαρωσες τρελά!

Μόλις τώρα, Koopas είπε

Εγώ για το strangelove έβαλα σαν παράθεση τη δική μου. Ο πιλότος που διαβάζει το περιοδικό και μετά έχει τον φάκελο με το σοβαρό θέμα. Κάτι σαν αστείο έφτιαξα. 🥶

Αν δεν είναι από την ίδια ταινία, τότε με ψαρωσες τρελά!

Όχι φίλε. Δεν είναι το strangelove. Και το δικό μου μυαλό όμως εκεί πήγε ομολογώ. Μαζί ψαρώσαμε. Προτού γράψω όμως σκέφτηκα να διασταυρώσω τον πιλότο κάου-μπόη και δεν είναι ο εικονιζόμενος τελικά... Είναι παραπλανητικό και το καρτελάκι "top secret" που σε παραπέμπει σε κωμωδία βεβαίως. Άλλη ταινία είναι. Τώρα ποια; Έλα μου ντε... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...