BadIndian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Μια χαρά βλέοεις και με πρόλαβες! Αυτό είναι το τέλος του Τζακ στην ταινία του Σκορτσέζε! 1
Koopas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Σήμερα με παραδέχομαι, έχω ρέντα, παίζει να φταίει το κρουασάν που έφαγα με γέμιση μερέντα 1
BadIndian Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Koopas είπε Σήμερα με παραδέχομαι, έχω ρέντα, παίζει να φταίει το κρουασάν που έφαγα με γέμιση μερέντα Μα ποιος είσαι; Ο Μερεντόνα;;;;; 😁 Υ.Γ. Έβαλα εγώ κυπελλάκι αγαπητέ Γ.Γ. και Πρόεδρε της καρδιάς μας αντ' εσου Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2024 από BadIndian 3
floyd89gr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Koopas είπε Σήμερα με παραδέχομαι, έχω ρέντα, παίζει να φταίει το κρουασάν που έφαγα με γέμιση μερέντα 1 λεπτό πριν, BadIndian είπε Μα ποιος είσαι; Ο Μερεντόνα;;;;; 😁 οπα μου ρθε εμπνευση Μεγαλος ποδοσφαιριστης που ελαβε μερος σε σημαντικη μαχη Spoiler Ντιεγκο Μαραθωνα Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2024 από floyd89gr 5
PSYHAS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, Koopas είπε Επιτέλους, ένα σουτ που δεν πέτυχε τα περιστέρια! Χαρακτηριστικό το background, για να πάει το μυαλό εκεί. Νομίζω ότι δεν έχει το παρακάτω: Από το τοπίο, να υποθέσω μιλάμε για Καναδά ή καμιά σκανδιναβική χώρα. κάποιο hint, χρονιά πχ?
Koopas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, PSYHAS είπε Από το τοπίο, να υποθέσω μιλάμε για Καναδά ή καμιά σκανδιναβική χώρα. κάποιο hint, χρονιά πχ? Είσαι μέσα στο δεύτερο! Καλημέρα.
Tsoukos87 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Καλημέρα, να βάλω μια , η πιο καλή της σειράς πιστεύω.. 2
PSYHAS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Καλημέρα, να βάλω μια , η πιο καλή της σειράς πιστεύω.. Βrian Cox. Η αρχική μου σκέψη ήταν για Bourne, αλλά στις σκηνές του ήταν πάντα κουστουμαρισμένος και δε θυμάμαι να έχει τέτοιο ντύσιμο. Η υπόθεση μου θα ειναι ότι πρόκειται για το Rise of the Planet of the Apes , που και κατά τη δική μου γνωμη ειναι το καλύτερο της σειράς των νέων ταινιών, αφού το πρωτότυπο του 1968 ειναι αξεπέραστο. https://www.imdb.com/title/tt1318514/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_6_nm_2_in_0_q_Rise%20of%20the%20Planet%20of%20the%20Apes για το σκανδιναβικο, δε μου λεει κατι. η φωτο θυμίζει λίγο Τerror, τη σειρά, τον εκπληκτικό α' κύκλο. Από τα ρούχα, μάλλον εποχής πρέπει να ειναι και αυτό. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2024 από PSYHAS 1
Millennium Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 13 hours ago, Millennium said: Εκκρεμεί και αυτή και του Koopas.
BadIndian Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 23 λεπτά πριν, Millennium είπε Εκκρεμεί και αυτή και του Koopas. Καλημέρα σε όλους! Στη δική σου ταινία αγαπητέ, αν και δε μου λέει κάτι, οφείλω να ρωτήσω. Ο αριστερά είναι ο Τζο Μαντένια σε πιο νεαρή ηλικία. Μου μοιάζει πάντως.
PSYHAS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, BadIndian είπε Καλημέρα σε όλους! Στη δική σου ταινία αγαπητέ, αν και δε μου λέει κάτι, οφείλω να ρωτήσω. Ο αριστερά είναι ο Τζο Μαντένια σε πιο νεαρή ηλικία. Μου μοιάζει πάντως. Αυτός ειναι σίγουρα. Αλλα δε μου λέει κάτι η ταινία. Όμως κατι μου θυμίζει ο δεξιά. Μήπως ειναι ο παππούλης o κοσμηματοπώλης που είχε μέσα του τον Γαλαξια, στο Men in Black ? 1
Tsoukos87 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, PSYHAS είπε Βrian Cox. Η αρχική μου σκέψη ήταν για Bourne, αλλά στις σκηνές του ήταν πάντα κουστουμαρισμένος και δε θυμάμαι να έχει τέτοιο ντύσιμο. Η υπόθεση μου θα ειναι ότι πρόκειται για το Rise of the Planet of the Apes , που και κατά τη δική μου γνωμη ειναι το καλύτερο της σειράς των νέων ταινιών, αφού το πρωτότυπο του 1968 ειναι αξεπέραστο. https://www.imdb.com/title/tt1318514/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_6_nm_2_in_0_q_Rise%20of%20the%20Planet%20of%20the%20Apes για το σκανδιναβικο, δε μου λεει κατι. η φωτο θυμίζει λίγο Τerror, τη σειρά, τον εκπληκτικό α' κύκλο. Από τα ρούχα, μάλλον εποχής πρέπει να ειναι και αυτό. Ναι αυτό είναι, νομίζω απο των τελευταιών ετών είναι η πιο καλή, και οι άλλες βέβαια καλές είναι. Εμένα δεν με είχε τρελάνει και το remake του Burton με Wallberg του 200-01 που ήταν, θεωρούσα το παλιό ανώτερο.
Koopas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Ναι αυτό είναι, νομίζω απο των τελευταιών ετών είναι η πιο καλή, και οι άλλες βέβαια καλές είναι. Εμένα δεν με είχε τρελάνει και το remake του Burton με Wallberg του 200-01 που ήταν, θεωρούσα το παλιό ανώτερο. Το remake δεν μου έκανε καν για ταινία του Burton. 1
BadIndian Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, PSYHAS είπε Αυτός ειναι σίγουρα. Αλλα δε μου λέει κάτι η ταινία. Όμως κατι μου θυμίζει ο δεξιά. Μήπως ειναι ο παππούλης o κοσμηματοπώλης που είχε μέσα του τον Γαλαξια, στο Men in Black ? Προφανώς και εννοείς αν είναι ο ίδιος ηθοποιός κι όχι η ταινία (MIB 2) γιατί τα νούμερα ηλικιακά, δε βγαίνουν. Χώρια που εμένα για κάποιο περίεργο λόγο, δεν μου κάνει αμερικάνικη παραγωγή ή τουλάχιστον οι εικονιζόμενοι δε δείχνουν "αυτόχθονες" (σαν εμένα καλή ώρα...).
PSYHAS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, BadIndian είπε Προφανώς και εννοείς αν είναι ο ίδιος ηθοποιός κι όχι η ταινία (MIB 2) γιατί τα νούμερα ηλικιακά, δε βγαίνουν. Χώρια που εμένα για κάποιο περίεργο λόγο, δεν μου κάνει αμερικάνικη παραγωγή ή τουλάχιστον οι εικονιζόμενοι δε δείχνουν "αυτόχθονες" (σαν εμένα καλή ώρα...). το πρωτο ΜΙΒ εννοω, ο ηθοποιος ειναι ο Mike Nussbaum και η ταινια πρέπει να ειναι το House of Games, οπου πρωταγωνιστει ο Mantegna https://www.imdb.com/title/tt0093223/?ref_=nm_flmg_job_1_cred_t_39 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα