BadIndian Δημοσ. πριν από 19 ώρες Share Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μια χαρά βλέοεις και με πρόλαβες! Αυτό είναι το τέλος του Τζακ στην ταινία του Σκορτσέζε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koopas Δημοσ. πριν από 19 ώρες Share Δημοσ. πριν από 19 ώρες Σήμερα με παραδέχομαι, έχω ρέντα, παίζει να φταίει το κρουασάν που έφαγα με γέμιση μερέντα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. πριν από 18 ώρες Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Koopas είπε Σήμερα με παραδέχομαι, έχω ρέντα, παίζει να φταίει το κρουασάν που έφαγα με γέμιση μερέντα Μα ποιος είσαι; Ο Μερεντόνα;;;;; 😁 Υ.Γ. Έβαλα εγώ κυπελλάκι αγαπητέ Γ.Γ. και Πρόεδρε της καρδιάς μας αντ' εσου Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από BadIndian 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
floyd89gr Δημοσ. πριν από 18 ώρες Μέλος Share Δημοσ. πριν από 18 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Koopas είπε Σήμερα με παραδέχομαι, έχω ρέντα, παίζει να φταίει το κρουασάν που έφαγα με γέμιση μερέντα 1 λεπτό πριν, BadIndian είπε Μα ποιος είσαι; Ο Μερεντόνα;;;;; 😁 οπα μου ρθε εμπνευση Μεγαλος ποδοσφαιριστης που ελαβε μερος σε σημαντικη μαχη Spoiler Ντιεγκο Μαραθωνα Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από floyd89gr 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYHAS Δημοσ. πριν από 9 ώρες Share Δημοσ. πριν από 9 ώρες 19 ώρες πριν, Koopas είπε Επιτέλους, ένα σουτ που δεν πέτυχε τα περιστέρια! Χαρακτηριστικό το background, για να πάει το μυαλό εκεί. Νομίζω ότι δεν έχει το παρακάτω: Από το τοπίο, να υποθέσω μιλάμε για Καναδά ή καμιά σκανδιναβική χώρα. κάποιο hint, χρονιά πχ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koopas Δημοσ. πριν από 8 ώρες Share Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 ώρα πριν, PSYHAS είπε Από το τοπίο, να υποθέσω μιλάμε για Καναδά ή καμιά σκανδιναβική χώρα. κάποιο hint, χρονιά πχ? Είσαι μέσα στο δεύτερο! Καλημέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες Καλημέρα, να βάλω μια , η πιο καλή της σειράς πιστεύω.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYHAS Δημοσ. πριν από 7 ώρες Share Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Καλημέρα, να βάλω μια , η πιο καλή της σειράς πιστεύω.. Βrian Cox. Η αρχική μου σκέψη ήταν για Bourne, αλλά στις σκηνές του ήταν πάντα κουστουμαρισμένος και δε θυμάμαι να έχει τέτοιο ντύσιμο. Η υπόθεση μου θα ειναι ότι πρόκειται για το Rise of the Planet of the Apes , που και κατά τη δική μου γνωμη ειναι το καλύτερο της σειράς των νέων ταινιών, αφού το πρωτότυπο του 1968 ειναι αξεπέραστο. https://www.imdb.com/title/tt1318514/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_6_nm_2_in_0_q_Rise%20of%20the%20Planet%20of%20the%20Apes για το σκανδιναβικο, δε μου λεει κατι. η φωτο θυμίζει λίγο Τerror, τη σειρά, τον εκπληκτικό α' κύκλο. Από τα ρούχα, μάλλον εποχής πρέπει να ειναι και αυτό. Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από PSYHAS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες 13 hours ago, Millennium said: Εκκρεμεί και αυτή και του Koopas. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες 23 λεπτά πριν, Millennium είπε Εκκρεμεί και αυτή και του Koopas. Καλημέρα σε όλους! Στη δική σου ταινία αγαπητέ, αν και δε μου λέει κάτι, οφείλω να ρωτήσω. Ο αριστερά είναι ο Τζο Μαντένια σε πιο νεαρή ηλικία. Μου μοιάζει πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYHAS Δημοσ. πριν από 6 ώρες Share Δημοσ. πριν από 6 ώρες 6 λεπτά πριν, BadIndian είπε Καλημέρα σε όλους! Στη δική σου ταινία αγαπητέ, αν και δε μου λέει κάτι, οφείλω να ρωτήσω. Ο αριστερά είναι ο Τζο Μαντένια σε πιο νεαρή ηλικία. Μου μοιάζει πάντως. Αυτός ειναι σίγουρα. Αλλα δε μου λέει κάτι η ταινία. Όμως κατι μου θυμίζει ο δεξιά. Μήπως ειναι ο παππούλης o κοσμηματοπώλης που είχε μέσα του τον Γαλαξια, στο Men in Black ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Share Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, PSYHAS είπε Βrian Cox. Η αρχική μου σκέψη ήταν για Bourne, αλλά στις σκηνές του ήταν πάντα κουστουμαρισμένος και δε θυμάμαι να έχει τέτοιο ντύσιμο. Η υπόθεση μου θα ειναι ότι πρόκειται για το Rise of the Planet of the Apes , που και κατά τη δική μου γνωμη ειναι το καλύτερο της σειράς των νέων ταινιών, αφού το πρωτότυπο του 1968 ειναι αξεπέραστο. https://www.imdb.com/title/tt1318514/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_6_nm_2_in_0_q_Rise%20of%20the%20Planet%20of%20the%20Apes για το σκανδιναβικο, δε μου λεει κατι. η φωτο θυμίζει λίγο Τerror, τη σειρά, τον εκπληκτικό α' κύκλο. Από τα ρούχα, μάλλον εποχής πρέπει να ειναι και αυτό. Ναι αυτό είναι, νομίζω απο των τελευταιών ετών είναι η πιο καλή, και οι άλλες βέβαια καλές είναι. Εμένα δεν με είχε τρελάνει και το remake του Burton με Wallberg του 200-01 που ήταν, θεωρούσα το παλιό ανώτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koopas Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Ναι αυτό είναι, νομίζω απο των τελευταιών ετών είναι η πιο καλή, και οι άλλες βέβαια καλές είναι. Εμένα δεν με είχε τρελάνει και το remake του Burton με Wallberg του 200-01 που ήταν, θεωρούσα το παλιό ανώτερο. Το remake δεν μου έκανε καν για ταινία του Burton. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. πριν από 4 ώρες Share Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, PSYHAS είπε Αυτός ειναι σίγουρα. Αλλα δε μου λέει κάτι η ταινία. Όμως κατι μου θυμίζει ο δεξιά. Μήπως ειναι ο παππούλης o κοσμηματοπώλης που είχε μέσα του τον Γαλαξια, στο Men in Black ? Προφανώς και εννοείς αν είναι ο ίδιος ηθοποιός κι όχι η ταινία (MIB 2) γιατί τα νούμερα ηλικιακά, δε βγαίνουν. Χώρια που εμένα για κάποιο περίεργο λόγο, δεν μου κάνει αμερικάνικη παραγωγή ή τουλάχιστον οι εικονιζόμενοι δε δείχνουν "αυτόχθονες" (σαν εμένα καλή ώρα...). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYHAS Δημοσ. πριν από 3 ώρες Share Δημοσ. πριν από 3 ώρες 1 λεπτό πριν, BadIndian είπε Προφανώς και εννοείς αν είναι ο ίδιος ηθοποιός κι όχι η ταινία (MIB 2) γιατί τα νούμερα ηλικιακά, δε βγαίνουν. Χώρια που εμένα για κάποιο περίεργο λόγο, δεν μου κάνει αμερικάνικη παραγωγή ή τουλάχιστον οι εικονιζόμενοι δε δείχνουν "αυτόχθονες" (σαν εμένα καλή ώρα...). το πρωτο ΜΙΒ εννοω, ο ηθοποιος ειναι ο Mike Nussbaum και η ταινια πρέπει να ειναι το House of Games, οπου πρωταγωνιστει ο Mantegna https://www.imdb.com/title/tt0093223/?ref_=nm_flmg_job_1_cred_t_39 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα