Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Koopas είπε

Σήμερα με παραδέχομαι, έχω ρέντα,

παίζει να φταίει το κρουασάν που έφαγα με γέμιση μερέντα

Μα ποιος είσαι; Ο Μερεντόνα;;;;; 😁

Υ.Γ. Έβαλα εγώ κυπελλάκι αγαπητέ Γ.Γ. και Πρόεδρε της καρδιάς μας αντ' εσου

Επεξ/σία από BadIndian
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Koopas είπε

Σήμερα με παραδέχομαι, έχω ρέντα,

παίζει να φταίει το κρουασάν που έφαγα με γέμιση μερέντα

1 λεπτό πριν, BadIndian είπε

Μα ποιος είσαι; Ο Μερεντόνα;;;;; 😁

:lol:

οπα μου ρθε εμπνευση

Μεγαλος ποδοσφαιριστης που ελαβε μερος σε σημαντικη μαχη

Spoiler

Ντιεγκο Μαραθωνα

Επεξ/σία από floyd89gr
  • Haha 5
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Koopas είπε

Επιτέλους, ένα σουτ που δεν πέτυχε τα περιστέρια! Χαρακτηριστικό το background, για να πάει το μυαλό εκεί.

Νομίζω ότι δεν έχει το παρακάτω:

movie 81.jpg

Από το τοπίο, να υποθέσω μιλάμε για Καναδά ή καμιά σκανδιναβική χώρα. κάποιο hint, χρονιά πχ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PSYHAS είπε

Από το τοπίο, να υποθέσω μιλάμε για Καναδά ή καμιά σκανδιναβική χώρα. κάποιο hint, χρονιά πχ?

Είσαι μέσα στο δεύτερο! Καλημέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε

Καλημέρα, να βάλω μια , η πιο καλή της σειράς πιστεύω..

image.png.1ac0d7d49e80d45f8455a99a90b58288.png

Βrian Cox. Η αρχική μου σκέψη ήταν για Bourne, αλλά στις σκηνές του ήταν πάντα κουστουμαρισμένος και δε θυμάμαι να έχει τέτοιο ντύσιμο. Η υπόθεση μου θα ειναι ότι πρόκειται για το Rise of the Planet of the Apes , που και κατά τη δική μου γνωμη ειναι το καλύτερο της σειράς των νέων ταινιών, αφού το πρωτότυπο του 1968 ειναι αξεπέραστο.

https://www.imdb.com/title/tt1318514/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_6_nm_2_in_0_q_Rise%20of%20the%20Planet%20of%20the%20Apes

για το σκανδιναβικο, δε μου λεει κατι. η φωτο θυμίζει λίγο Τerror, τη σειρά, τον εκπληκτικό α' κύκλο. Από τα ρούχα, μάλλον εποχής πρέπει να ειναι και αυτό.

Επεξ/σία από PSYHAS
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Millennium είπε

Εκκρεμεί και αυτή και του Koopas.

Καλημέρα σε όλους!

Στη δική σου ταινία αγαπητέ, αν και δε μου λέει κάτι, οφείλω να ρωτήσω. Ο αριστερά είναι ο Τζο Μαντένια σε πιο νεαρή ηλικία. Μου μοιάζει πάντως.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Καλημέρα σε όλους!

Στη δική σου ταινία αγαπητέ, αν και δε μου λέει κάτι, οφείλω να ρωτήσω. Ο αριστερά είναι ο Τζο Μαντένια σε πιο νεαρή ηλικία. Μου μοιάζει πάντως.

Αυτός ειναι σίγουρα. Αλλα δε μου λέει κάτι η ταινία. Όμως κατι μου θυμίζει ο δεξιά. Μήπως ειναι ο παππούλης o κοσμηματοπώλης που είχε μέσα του τον Γαλαξια, στο Men in Black ?

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, PSYHAS είπε

Βrian Cox. Η αρχική μου σκέψη ήταν για Bourne, αλλά στις σκηνές του ήταν πάντα κουστουμαρισμένος και δε θυμάμαι να έχει τέτοιο ντύσιμο. Η υπόθεση μου θα ειναι ότι πρόκειται για το Rise of the Planet of the Apes , που και κατά τη δική μου γνωμη ειναι το καλύτερο της σειράς των νέων ταινιών, αφού το πρωτότυπο του 1968 ειναι αξεπέραστο.

https://www.imdb.com/title/tt1318514/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_6_nm_2_in_0_q_Rise%20of%20the%20Planet%20of%20the%20Apes

για το σκανδιναβικο, δε μου λεει κατι. η φωτο θυμίζει λίγο Τerror, τη σειρά, τον εκπληκτικό α' κύκλο. Από τα ρούχα, μάλλον εποχής πρέπει να ειναι και αυτό.

Ναι αυτό είναι, νομίζω απο των τελευταιών ετών είναι η πιο καλή, και οι άλλες βέβαια καλές είναι. Εμένα δεν με είχε τρελάνει και το remake του Burton με Wallberg του 200-01 που ήταν, θεωρούσα το παλιό ανώτερο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε

Ναι αυτό είναι, νομίζω απο των τελευταιών ετών είναι η πιο καλή, και οι άλλες βέβαια καλές είναι. Εμένα δεν με είχε τρελάνει και το remake του Burton με Wallberg του 200-01 που ήταν, θεωρούσα το παλιό ανώτερο.

Το remake δεν μου έκανε καν για ταινία του Burton.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, PSYHAS είπε

Αυτός ειναι σίγουρα. Αλλα δε μου λέει κάτι η ταινία. Όμως κατι μου θυμίζει ο δεξιά. Μήπως ειναι ο παππούλης o κοσμηματοπώλης που είχε μέσα του τον Γαλαξια, στο Men in Black ?

Προφανώς και εννοείς αν είναι ο ίδιος ηθοποιός κι όχι η ταινία (MIB 2) γιατί τα νούμερα ηλικιακά, δε βγαίνουν. Χώρια που εμένα για κάποιο περίεργο λόγο, δεν μου κάνει αμερικάνικη παραγωγή ή τουλάχιστον οι εικονιζόμενοι δε δείχνουν "αυτόχθονες" (σαν εμένα καλή ώρα...).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, BadIndian είπε

Προφανώς και εννοείς αν είναι ο ίδιος ηθοποιός κι όχι η ταινία (MIB 2) γιατί τα νούμερα ηλικιακά, δε βγαίνουν. Χώρια που εμένα για κάποιο περίεργο λόγο, δεν μου κάνει αμερικάνικη παραγωγή ή τουλάχιστον οι εικονιζόμενοι δε δείχνουν "αυτόχθονες" (σαν εμένα καλή ώρα...).

το πρωτο ΜΙΒ εννοω, ο ηθοποιος ειναι ο Mike Nussbaum και η ταινια πρέπει να ειναι το House of Games, οπου πρωταγωνιστει ο Mantegna https://www.imdb.com/title/tt0093223/?ref_=nm_flmg_job_1_cred_t_39

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...