BadIndian Δημοσ. Τρίτη στις 03:47 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 03:47 μμ 2 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Ναι για να το κανω πιο βατο και βαζω σχετικα γνωστο ηθοποιο που ειχε μικρο ρολο ή cameo φαση στην ταινια, οπως ειχα βαλει τον "αμολυβδη" στη διασωση του στρατιωτη ραιαν (δεν ειμαι ο ραιαν ο μπραιαν ειμαι , οποιος ειχε δει ενα αρχαιο σκετς των αμαν στα 90ς) λεω που να τον θυμουνται και ομως τον βρηκαν ευκολα μιας και λεμε για τζακ μπλακ, αυτος δεν ηταν με ενα πολυ μικρο ρολακι στο ξερω τι εκανες περσι το καλολα,καιρι 2, που εκανε το barman/pool boy εκει στο καταλυμμα και ηταν ντυμενος σαν χαβανεζος, αυτος δεν ηταν; Εννοείται πως κι εγώ θυμάμαι αγαπητέ το σκετς των Α.Μ.Α.Ν. και είχα ξανακάνει το ίδιο σχόλιο τότε με τον Βίνυ τον Αμόλυβδο. Όπως έχω ξανά-σχολιάσει την παρουσία του Μαύρου Ιάκωβου στο know what u did last summer 2, ακριβώς όπως τον περιγράφεις αλλά και με ράστα μαλλί 😉. Έπαιζε τον "άνθρωπο" που μπορούσε να προμηθεύσει το παρεάκι με χασίσι ΑΑΑ! Για να σου θυμίσω κιόλας είχα κάνει και το σχετικό κουίζ για την ταινία όπου παραπλανούνται από λάθος απάντηση για να πέσουν στην παγίδα (Ποια είναι η πρωτεύουσα της Βραζιλίας και η Τζένιφερ απαντά το Ρίο, για να καταλάβει πολύ αργότερα κι αφού έχει εμφανιστεί ο επίδοξος δολοφόνος της πως η απάντηση της είναι λάθος, καθώς πρωτεύουσα είναι η Μπραζίλια 😉). Εκκρεμούν η πολεμική του @Millennium και η δική μου με το κόκκινο αμάξι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsoukos87 Δημοσ. Τρίτη στις 03:52 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 03:52 μμ 2 λεπτά πριν, BadIndian είπε Εννοείται πως κι εγώ θυμάμαι αγαπητέ το σκετς των Α.Μ.Α.Ν. και είχα ξανακάνει το ίδιο σχόλιο τότε με τον Βίνυ τον Αμόλυβδο. Όπως έχω ξανά-σχολιάσει την παρουσία του Μαύρου Ιάκωβου στο know what u did last summer 2, ακριβώς όπως τον περιγράφεις αλλά και με ράστα μαλλί 😉. Έπαιζε τον "άνθρωπο" που μπορούσε να προμηθεύσει το παρεάκι με χασίσι ΑΑΑ! Για να σου θυμίσω κιόλας είχα κάνει και το σχετικό κουίζ για την ταινία όπου παραπλανούνται από λάθος απάντηση για να πέσουν στην παγίδα (Ποια είναι η πρωτεύουσα της Βραζιλίας και η Τζένιφερ απαντά το Ρίο, για να καταλάβει πολύ αργότερα κι αφού έχει εμφανιστεί ο επίδοξος δολοφόνος της πως η απάντηση της είναι λάθος, καθώς πρωτεύουσα είναι η Μπραζίλια 😉). Εκκρεμούν η πολεμική του @Millennium και η δική μου με το κόκκινο αμάξι. Του χιλιετια την ταινια δεν την γνωριζω, την δικια σου ισως δεν βοηθαει και η ληψη καθολου, dukes το αποκλειω, gone in 60 seconds ουτε, fast & furious ουτε απο εκει, italian job (remake) και αυτο χλωμο, δεκαετια καποιος ηθοποιος , καποιο hint;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. Τρίτη στις 04:03 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:03 μμ (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Του χιλιετια την ταινια δεν την γνωριζω, την δικια σου ισως δεν βοηθαει και η ληψη καθολου, dukes το αποκλειω, gone in 60 seconds ουτε, fast & furious ουτε απο εκει, italian job (remake) και αυτο χλωμο, δεκαετια καποιος ηθοποιος , καποιο hint;; Καλά το πας δεν είναι καμία από αυτές που ανέφερες αγαπητέ Ντιέγκο. Δεν έχει ξαναμπεί. Σχετικά πρόσφατη. Ούτε δεκαετία δεν έχει δηλαδή. Η σκηνή είναι από την εναρκτήρια σεκανς της ταινίας και καλά το κατάλαβες πρόκειται για καταδίωξη αυτοκινήτων. Το εν λόγω κόκκινο είναι ένα Subaru WRX και διακρίνεται αμυδρά ο πρωταγωνιστής μας στο τιμόνι του. Τελευταίο hint. Ακούγεται καθ' όλη τη διάρκεια της σκηνής μια κομματάρα, σχετικά άγνωστη στο ευρύ κοινό, που αναμιγνύει τα blues και τη ροκ σε ένα "εκρηκτικό" αποτέλεσμα. Θα επανέλθω με νέα βοήθεια αν δω ότι δυσκολεύει κι άλλο. Παίζουν και διάσημοι ηθοποιοί. Δεν πρόκειται για ανεξάρτητη ή πολύ ψαγμένη επιλογή. Επεξ/σία Τρίτη στις 04:05 μμ από BadIndian 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYHAS Δημοσ. Τρίτη στις 04:06 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:06 μμ 4 ώρες πριν, BadIndian είπε Καλημέρα στους "Δράκους" του Ντύσελντορφ νήματος! Αν και εύκολη λήψη η από πάνω, προσωπικά δε μου θυμίζει κάτι και μόνο εικασίες μπορώ να κάνω. Προφανώς πρόκειται για πολεμική ταινία, η οποία αναφέρεται μάλλον στον 2ο Π.Π., κρίνοντας από τις στολές των εικονιζόμενων (κυρίως το καπέλο του Γερμανού αξιωματικού), αλλά και το τοπίο γύρω τους. Πιθανολογώ πως η ταινία είναι παραγωγής κάπου στα τέλη του 50 με αρχές του 60, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος. Για κάποιο περίεργο λόγο μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι βρίσκονται κάπου στα σύνορα της Γαλλίας. Την ταινία μπορεί να τη γνωρίζω ως αναφορά, αλλά μάλλον δεν την έχω δει. Βάζω άλλη μια, μέχρι να βρεθεί. Δύσκολη σχετικά λήψη, από μια επική σκηνή. Με την πολύ μεγαλη βοήθεια οτι πρόκειται για Subaru Impreza , θα πω οτι νομίζω πως μιλάμε για το Baby Driver, σχετικα παραγνωρισμένο φιλμ (αδίκως, γιατι είναι αξιοπρεπέστατο και με τιμιοτατο καστ), του Βρετανού σκηνοθέτη Edgar Wright ( Hot fuzz, Shaun of the dead, Scott Pilgrim,κλπ). https://www.imdb.com/title/tt3890160/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_baby%20driver Το ασπρόμαυρο του @Millennium δε νομιζω να το εχω δει, δε μου λενε ουτε οι ηθοποιοι ουτε η σκηνή κατι. Παντως δε μου φαινεται για παλια ταινια, εχει πολυ «καθαρή» φωτογραφία , που θυμιζει Λευκή κορδέλα, κλπ. Περιμενω την αποκάλυψη 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HPXMAN Δημοσ. Τρίτη στις 04:11 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:11 μμ 59 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Τσακωνας και το πρωτοπαλικαρο του Δουκα στους the kopanoi , δεν μου θυμιζει κατι το σκηνικο, εκτος αν ειναι ο επαγγελματιας οπαδος.. είσαι αρκετά μακριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYHAS Δημοσ. Τρίτη στις 04:16 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:16 μμ 1 ώρα πριν, HPXMAN είπε Βαρομετρικό χαμηλό https://www.athinorama.gr/cinema/movie/barometriko_xamilo-1004702/ ευκολάκι Μια ακομη χρυσή βιντεοταινία απο τα 80, Η γυναικάρα απο το Κιλκίς , άνευ σχολίων και κριτικών. Αυτες οι ταινιες ειναι καλτ, θυμίζουν παλιές εποχες και καταστασεις. https://www.imdb.com/title/tt0291967/?ref_=nm_flmg_job_1_cred_t_67 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. Τρίτη στις 04:17 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:17 μμ Του 2017 είναι η δική μου. Γερμανο-γαλλο-πολωνικη παραγωγή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. Τρίτη στις 04:19 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:19 μμ 3 λεπτά πριν, PSYHAS είπε Με την πολύ μεγαλη βοήθεια οτι πρόκειται για Subaru Impreza , θα πω οτι νομίζω πως μιλάμε για το Baby Driver, σχετικα παραγνωρισμένο φιλμ (αδίκως, γιατι είναι αξιοπρεπέστατο και με τιμιοτατο καστ), του Βρετανού σκηνοθέτη Edgar Wright ( Hot fuzz, Shaun of the dead, Scott Pilgrim,κλπ). https://www.imdb.com/title/tt3890160/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_baby%20driver Ακριβώς! Μπράβο! Πολύ σωστά και εύστοχο σχόλιο θα μου επιτρέψετε. Αν και πίστευα πως φαίνεται ότι πρόκειται για Subaru. Αμαξάρα btw. Αξιοπρεπέστατο έως πολύ διασκεδαστικό το φιλμ του Wright (Baby Driver -2017-), με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τον Κέβιν Σπέισυ, τον Τζέημι Φοξ και τον Τζον Μπέρναλ. Εξαιρετική η εναρκτήρια sequence με τον Baby να οδηγάει με τις "τάπες" του mp3 και να ακούγεται η κομματάρα "Bellbottoms" από τους The John Spencer Blues Explosion! Ιδού λοιπόν η περιβόητη έναρξη, για να πάρετε μια γεύση όσοι δεν έχουν δει την ταινία και φυσικά τους προτρέπω να την παρακολουθήσουν! Υπάρχει στο Netflix. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYHAS Δημοσ. Τρίτη στις 04:28 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:28 μμ 5 λεπτά πριν, BadIndian είπε Ακριβώς! Μπράβο! Πολύ σωστά και εύστοχο σχόλιο θα μου επιτρέψετε. Αν και πίστευα πως φαίνεται ότι πρόκειται για Subaru. Αμαξάρα btw. Αξιοπρεπέστατο έως πολύ διασκεδαστικό το φιλμ του Wright (Baby Driver -2017-), με πρωταγωνιστές μεταξύ άλλων τον Κέβιν Σπέισυ, τον Τζέημι Φοξ και τον Τζον Μπέρναλ. Εξαιρετική η εναρκτήρια sequence με τον Baby να οδηγάει με τις "τάπες" του mp3 και να ακούγεται η κομματάρα "Bellbottoms" από τους The John Spencer Blues Explosion! Ιδού λοιπόν η περιβόητη έναρξη, για να πάρετε μια γεύση όσοι δεν έχουν δει την ταινία και φυσικά τους προτρέπω να την παρακολουθήσουν! Υπάρχει στο Netflix. Ειχα γραψει την απαντηση πριν διαβασω το σχόλιο για Subaru. Εννοειται οτι φαινοταν για ποιο αμαξι μιλαμε, αν και μερικοι μπορει να το μπέρδευαν με Mitsubishi evo, τα οποια συνηθως εως σχεδον παντα ηταν κόκκινα, ενω τα Subaru κυριως μπλε. Το συγκεκριμενο νομιζω ειναι wrx sti 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HPXMAN Δημοσ. Τρίτη στις 04:37 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:37 μμ 19 λεπτά πριν, PSYHAS είπε Μια ακομη χρυσή βιντεοταινία απο τα 80, Η γυναικάρα απο το Κιλκίς , άνευ σχολίων και κριτικών. Αυτες οι ταινιες ειναι καλτ, θυμίζουν παλιές εποχες και καταστασεις. https://www.imdb.com/title/tt0291967/?ref_=nm_flmg_job_1_cred_t_67 επική σκηνή με το ξεψύρισμα του μακέδου δεν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. Τρίτη στις 04:40 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:40 μμ 9 λεπτά πριν, PSYHAS είπε Ειχα γραψει την απαντηση πριν διαβασω το σχόλιο για Subaru. Εννοειται οτι φαινοταν για ποιο αμαξι μιλαμε, αν και μερικοι μπορει να το μπέρδευαν με Mitsubishi evo, τα οποια συνηθως εως σχεδον παντα ηταν κόκκινα, ενω τα Subaru κυριως μπλε. Το συγκεκριμενο νομιζω ειναι wrx sti Σωστό και το σχόλιο. Αν και άσχετος με τα αυτοκίνητα το Subaru πάντα ασκούσε μια περίεργη γοητεία πάνω μου. Αξίζει πάντως να δώσετε και μια ευκαιρία στο τραγούδι, όπως και στον καλλιτέχνη που είχα την τύχη να ακούσω από κοντά όταν επισκέφτηκε τη χώρα μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYHAS Δημοσ. Τρίτη στις 04:41 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 04:41 μμ 20 λεπτά πριν, Millennium είπε Του 2017 είναι η δική μου. Γερμανο-γαλλο-πολωνικη παραγωγή. Και με αυτην την κρίσιμη πληροφορια, θα ρισκάρω να πω με βεβαιότητα οτι προκειται για τη Στολή του Λοχαγού , Γερμανό γαλλικό πολωνική (και ΚινεζοΠορτογαλλικη σύμφωνα με το IMDb !) του 2017, που ομολογώ οτι δεν εχω δει και δε θυμαμαι να εχει βγει καν. Στη λιστα θέασης, λοιπον https://www.imdb.com/title/tt6763252/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_%CE%B7%20%CF%83%CF%84%CE%BF%2C%CE%B7%20%CF%84% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. Τρίτη στις 05:06 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 05:06 μμ Άντε άλλη μια από μένα, εν αναμονή της επιβεβαίωσης από τον φίλο Χιλιετία για την πολεμική του, που κι εγώ έπεσα πάρα μα πάρα πολύ έξω. Εύκολη. Δε θυμάμαι να υπάρχει στο νήμα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYHAS Δημοσ. Τρίτη στις 07:53 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 07:53 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, BadIndian είπε Άντε άλλη μια από μένα, εν αναμονή της επιβεβαίωσης από τον φίλο Χιλιετία για την πολεμική του, που κι εγώ έπεσα πάρα μα πάρα πολύ έξω. Εύκολη. Δε θυμάμαι να υπάρχει στο νήμα. Harvey Keitel, η "δικιά" μας Μανια Παπαδημητριου, Θεοδωρος Αγγελόπουλος, "Το βλέμμα του Οδυσσέα", Μεγαλο Βραβειο στο Φεστιβαλ Καννων που εξοργισε το σκηνοθετη καθως ουσιαστικα προκειται για δευτερη θεση και που στην απονομη δεν έκρυψε τη διαφωνία του. Βολοντε πεθαίνει κατα τη διάρκεια των γυρισμάτων, τεράστιο άγαλμα Λενιν, κάπου παίζει κι ο Βεγγος.. https://www.imdb.com/title/tt0114863/?ref_=nm_flmg_job_1_cred_t_93 Επεξ/σία Τρίτη στις 07:54 μμ από PSYHAS 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HPXMAN Δημοσ. Τρίτη στις 09:11 μμ Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:11 μμ 1 ώρα πριν, PSYHAS είπε Harvey Keitel, η "δικιά" μας Μανια Παπαδημητριου, Θεοδωρος Αγγελόπουλος, "Το βλέμμα του Οδυσσέα", Μεγαλο Βραβειο στο Φεστιβαλ Καννων που εξοργισε το σκηνοθετη καθως ουσιαστικα προκειται για δευτερη θεση και που στην απονομη δεν έκρυψε τη διαφωνία του. Βολοντε πεθαίνει κατα τη διάρκεια των γυρισμάτων, τεράστιο άγαλμα Λενιν, κάπου παίζει κι ο Βεγγος.. https://www.imdb.com/title/tt0114863/?ref_=nm_flmg_job_1_cred_t_93 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα