PSYHAS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Καλησπέρα στην παρέα, βάζω και εγω μια πολύ καλή ταινία, δεκαετίας του '90 με πολύ καλό καστ και παίζει και ο εικονιζόμενος που δεν το θυμόμουν καν.. Το ξαναδα προ εβδομαδας, καλο high tech κατασκοπευτικο, με 4 οσκαρουχους ηθοποιους! Enemy of the State, Gene Hackman, Will Smith Jon Voight https://m.imdb.com/title/tt0120660/?ref_=tt_mv_desc 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, PSYHAS είπε Το ξαναδα προ εβδομαδας, καλο high tech κατασκοπευτικο, με 4 οσκαρουχους ηθοποιους! Enemy of the State, Gene Hackman, Will Smith Jon Voight https://m.imdb.com/title/tt0120660/?ref_=tt_mv_desc Και επίτηδες έβαλα τον Τζακ Μπλακ για να το δυσκολέψω, λεω ποιος θα τον θυμάται, θυμόμουν Χακμαν Σμιθ , Βοιτ και τον Γκαμπριελ Μπαιρν ακομα και τον "ξανθο κολλητο του Νορτον στο 25η ωρα" τον Μπλακ ομως οχι, παλι με αποκαλυψες. Εύγε!! 1
PSYHAS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2024 ειναι με τους "κακούς", αλλά στο τέλος μην τον είδατε τον Μπαναη. 1
BadIndian Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Καλημέρα στους "Δράκους" του Ντύσελντορφ νήματος! Αν και εύκολη λήψη η από πάνω, προσωπικά δε μου θυμίζει κάτι και μόνο εικασίες μπορώ να κάνω. Προφανώς πρόκειται για πολεμική ταινία, η οποία αναφέρεται μάλλον στον 2ο Π.Π., κρίνοντας από τις στολές των εικονιζόμενων (κυρίως το καπέλο του Γερμανού αξιωματικού), αλλά και το τοπίο γύρω τους. Πιθανολογώ πως η ταινία είναι παραγωγής κάπου στα τέλη του 50 με αρχές του 60, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος. Για κάποιο περίεργο λόγο μου έχει καρφωθεί η ιδέα ότι βρίσκονται κάπου στα σύνορα της Γαλλίας. Την ταινία μπορεί να τη γνωρίζω ως αναφορά, αλλά μάλλον δεν την έχω δει. Βάζω άλλη μια, μέχρι να βρεθεί. Δύσκολη σχετικά λήψη, από μια επική σκηνή. 1
Koopas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 20 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Και επίτηδες έβαλα τον Τζακ Μπλακ για να το δυσκολέψω, λεω ποιος θα τον θυμάται, θυμόμουν Χακμαν Σμιθ , Βοιτ και τον Γκαμπριελ Μπαιρν ακομα και τον "ξανθο κολλητο του Νορτον στο 25η ωρα" τον Μπλακ ομως οχι, παλι με αποκαλυψες. Εύγε!! Καλημέρα, της μπάλας θεέ (το πιστεύω για τον Μαραντόνα). Θα πω την προσωπική μου θέση. Το ακουστικό στο αυτί του Jack Black χτύπησε "καμπανάκι", μου έφερε πρώτα στο μυαλό το τσακάλι (που τον είχα βγάλει σέντρα ξανά) αλλά μέχρι εκεί. Η βοήθεια που έδωσες με τα 90ς έλυσε όλο το μυστήριο. Ένα μικρό πέρασμα στο imdb και μόλις είδα το Enemy of the state, θυμήθηκα τους 2 ταλαίπωρους geeks, να δίνουν όλες τις βοήθειες, νομίζοντας πως συμμετέχουν σε άσκηση. Τα θυμάμαι σωστά ως εδώ; Εκεί "έδεσα" το ένα ακουστικό με τον Jack Black, και για κάποιο λόγο θεωρώ πως το "δεύτερο ακουστικό" ήταν ο ηθοποιός που έπαιζε σε σειρά τύπου CSI μετά; Μία, μία (όχι η Καλίφα) άρχισαν να ξεδιπλώνονται οι σκηνές της ταινίας (η μία στιγμή που κοίταξε κάμερα ο Χάκμαν, το καπέλο να μην τον βλέπουν πουθενά, το "μην κοιτάς ψηλά, σε ψάχνουν οι δορυφόροι" και άλλα ωραία). Δύσκολο μεν, αλλά για κάποιον που έχει δει την ταινία και θυμάται 5-6 πράγματα, με την αναφορά στα 90ς έλυσες χεράκια. Για εμένα τον γέροντα, καλό μου κάνεις, το έχω πει αρκετές φορές πως δύσκολα θυμάμαι ταινίες, ιδιαίτερα δύσκολες σκηνές. Θα μου πεις "ρε γέροντα, άμα δε θες δύσκολα, τι μας πετάς παντόφλες; Παντρεμένος είσαι και τις προωθείς;". 🤪 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 56 λεπτά πριν, Koopas είπε Καλημέρα, της μπάλας θεέ (το πιστεύω για τον Μαραντόνα). Θα πω την προσωπική μου θέση. Το ακουστικό στο αυτί του Jack Black χτύπησε "καμπανάκι", μου έφερε πρώτα στο μυαλό το τσακάλι (που τον είχα βγάλει σέντρα ξανά) αλλά μέχρι εκεί. Η βοήθεια που έδωσες με τα 90ς έλυσε όλο το μυστήριο. Ένα μικρό πέρασμα στο imdb και μόλις είδα το Enemy of the state, θυμήθηκα τους 2 ταλαίπωρους geeks, να δίνουν όλες τις βοήθειες, νομίζοντας πως συμμετέχουν σε άσκηση. Τα θυμάμαι σωστά ως εδώ; Εκεί "έδεσα" το ένα ακουστικό με τον Jack Black, και για κάποιο λόγο θεωρώ πως το "δεύτερο ακουστικό" ήταν ο ηθοποιός που έπαιζε σε σειρά τύπου CSI μετά; Μία, μία (όχι η Καλίφα) άρχισαν να ξεδιπλώνονται οι σκηνές της ταινίας (η μία στιγμή που κοίταξε κάμερα ο Χάκμαν, το καπέλο να μην τον βλέπουν πουθενά, το "μην κοιτάς ψηλά, σε ψάχνουν οι δορυφόροι" και άλλα ωραία). Δύσκολο μεν, αλλά για κάποιον που έχει δει την ταινία και θυμάται 5-6 πράγματα, με την αναφορά στα 90ς έλυσες χεράκια. Για εμένα τον γέροντα, καλό μου κάνεις, το έχω πει αρκετές φορές πως δύσκολα θυμάμαι ταινίες, ιδιαίτερα δύσκολες σκηνές. Θα μου πεις "ρε γέροντα, άμα δε θες δύσκολα, τι μας πετάς παντόφλες; Παντρεμένος είσαι και τις προωθείς;". 🤪 Ναι για να το κανω πιο βατο και βαζω σχετικα γνωστο ηθοποιο που ειχε μικρο ρολο ή cameo φαση στην ταινια, οπως ειχα βαλει τον "αμολυβδη" στη διασωση του στρατιωτη ραιαν (δεν ειμαι ο ραιαν ο μπραιαν ειμαι , οποιος ειχε δει ενα αρχαιο σκετς των αμαν στα 90ς) λεω που να τον θυμουνται και ομως τον βρηκαν ευκολα, μιας και λεμε για τζακ μπλακ, αυτος δεν ηταν με ενα πολυ μικρο ρολακι στο ξερω τι εκανες περσι το καλοκαιρι 2, που εκανε το barman/pool boy εκει στο καταλυμμα και ηταν ντυμενος σαν χαβανεζος, αυτος δεν ηταν; Και βάζω μια πασίγνωστη ταινία που απορώ πως δεν εχει μπει ακόμα... 1
Koopas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 30 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Ναι για να το κανω πιο βατο και βαζω σχετικα γνωστο ηθοποιο που ειχε μικρο ρολο ή cameo φαση στην ταινια, οπως ειχα βαλει τον "αμολυβδη" στη διασωση του στρατιωτη ραιαν (δεν ειμαι ο ραιαν ο μπραιαν ειμαι , οποιος ειχε δει ενα αρχαιο σκετς των αμαν στα 90ς) λεω που να τον θυμουνται και ομως τον βρηκαν ευκολα, μιας και λεμε για τζακ μπλακ, αυτος δεν ηταν με ενα πολυ μικρο ρολακι στο ξερω τι εκανες περσι το καλοκαιρι 2, που εκανε το barman/pool boy εκει στο καταλυμμα και ηταν ντυμενος σαν χαβανεζος, αυτος δεν ηταν; Και βάζω μια πασίγνωστη ταινία που απορώ πως δεν εχει μπει ακόμα... Αμόλυβδη στον Ράιαν μόνο με imdb θα τον έβρισκα. Cameo ρόλους θυμάμαι ή ξέρω ελάχιστους, εγώ πάντα. Και εννοείται το σκετς τον αμάν είναι κλάσικ, φτάνει σε επίπεδο ατάκας τον βλαμμένο του κλειδαρά, τοκ Τζιοβάνι της σημαίας στο ταξί και την Άννα Φύτα του ανθοπώλη. Ορειβατικός εξοπλισμός; 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Koopas είπε Αμόλυβδη στον Ράιαν μόνο με imdb θα τον έβρισκα. Cameo ρόλους θυμάμαι ή ξέρω ελάχιστους, εγώ πάντα. Και εννοείται το σκετς τον αμάν είναι κλάσικ, φτάνει σε επίπεδο ατάκας τον βλαμμένο του κλειδαρά, τοκ Τζιοβάνι της σημαίας στο ταξί και την Άννα Φύτα του ανθοπώλη. Ορειβατικός εξοπλισμός; Ναι ορειβατικός εξοπλισμός είναι, οπότε γίνεται ακόμα ευκολότερη η αναζήτηση της ταινίας..
Koopas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Μια με τον αδερφό Φάινς θυμάμαι και μια με τον Ρόμπιν, δε θυμάμαι όνομα. Τα αφήνω σαν στοιχεία στους επόμενους
HPXMAN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Ναι για να το κανω πιο βατο και βαζω σχετικα γνωστο ηθοποιο που ειχε μικρο ρολο ή cameo φαση στην ταινια, οπως ειχα βαλει τον "αμολυβδη" στη διασωση του στρατιωτη ραιαν (δεν ειμαι ο ραιαν ο μπραιαν ειμαι , οποιος ειχε δει ενα αρχαιο σκετς των αμαν στα 90ς) λεω που να τον θυμουνται και ομως τον βρηκαν ευκολα, μιας και λεμε για τζακ μπλακ, αυτος δεν ηταν με ενα πολυ μικρο ρολακι στο ξερω τι εκανες περσι το καλοκαιρι 2, που εκανε το barman/pool boy εκει στο καταλυμμα και ηταν ντυμενος σαν χαβανεζος, αυτος δεν ηταν; Και βάζω μια πασίγνωστη ταινία που απορώ πως δεν εχει μπει ακόμα... Βαρομετρικό χαμηλό https://www.athinorama.gr/cinema/movie/barometriko_xamilo-1004702/ ευκολάκι 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, HPXMAN είπε Βαρομετρικό χαμηλό https://www.athinorama.gr/cinema/movie/barometriko_xamilo-1004702/ ευκολάκι Ναι αυτό είναι.. https://m.imdb.com/title/tt0106582/?ref_=ttmi_ov Και βάζω άλλη μια λόγω της ημέρας.. 1
HPXMAN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 συνεχίζω με ελληνικό κλασικό εύκολη λήψη θα έλεγα
lovesucks Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Και βάζω άλλη μια λόγω της ημέρας.. Αγαπημένη ταινία, την έχω ξαναβάλει μα χαλάλι λόγω της ημέρας😊 V for Vendetta(2005) https://m.imdb.com/title/tt0434409/ Remember remember the 5th of November 2 1
Tsoukos87 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, HPXMAN είπε Βαρομετρικό χαμηλό https://www.athinorama.gr/cinema/movie/barometriko_xamilo-1004702/ ευκολάκι Τσακωνας και το πρωτοπαλικαρο του Δουκα στους the kopanoi , δεν μου θυμιζει κατι το σκηνικο, εκτος αν ειναι ο επαγγελματιας οπαδος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα