BadIndian Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Μια ήξερα και με πρόλαβαν... Ντένης Ηλιάδης σκηνοθεσία με πρωταγωνίστριες τις Κατερίνα Τσάβαλου και Δανάη Σκιάδη. Ελληνική του 2004
lovesucks Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Millennium είπε Και η δεύτερη είναι Shutter island (2010) ; https://m.imdb.com/title/tt1130884/ Αυτό ετοιμαζόμουν να γράψω..Την είχα βάλει λίγες σελίδες πριν🙂 2 λεπτά πριν, BadIndian είπε Μια ήξερα και με πρόλαβαν... Ντένης Ηλιάδης σκηνοθεσία με πρωταγωνίστριες τις Κατερίνα Τσάβαλου και Δανάη Σκιάδη. Ελληνική του 2004 Θα υπάρξουν κι άλλες πολλές..😋😋 Εκκρεμεί η παρακάτω: 2 ώρες πριν, floyd89gr είπε 1
Arkin Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 10 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε The most creepy elevator scene Το ματάκι. Το πρώτο το ιαπωνικό το αυθεντικό.
Millennium Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 6 minutes ago, Arkin said: Το ματάκι. Το πρώτο το ιαπωνικό το αυθεντικό. Το The eye (2002) ; Ωραία ταινία θυμάμαι.
Arkin Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Μόλις τώρα, Millennium είπε Το The eye (2002) ; Ωραία ταινία θυμάμαι. Είχα γράψει έχει κάνα 3μηνο. Βγήκε μετά την έκτη αίσθηση 1999 και το final destination 2000. Δανείζεται στοιχεία και από τις 2 είναι τρομακτικη απλα όχι κάτι νέο όπως με το ringu η το ju on.
Millennium Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, Arkin said: απλα όχι κάτι νέο όπως με το ringu η το ju on. Ναι συμφωνώ, είναι "κατώτερη" από αυτές τις δύο. Βέβαια πάνε πολλά χρόνια που τις είδα εγώ και δε τα πολυθυμαμαι. Επεξ/σία 27 Μαϊου από Millennium
BadIndian Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Αυτή που εκκρεμεί σπάω το κεφάλι μου αλλά... δεν. Αμερικάνικη προφανώς. Καμία άλλη βοήθεια;;
floyd89gr Δημοσ. 27 Μαϊου Μέλος Δημοσ. 27 Μαϊου 5 λεπτά πριν, BadIndian είπε Αυτή που εκκρεμεί σπάω το κεφάλι μου αλλά... δεν. Αμερικάνικη προφανώς. Καμία άλλη βοήθεια;; Ειναι Αμερικανικη ναι . Η σκηνη ειναι σε ενα παρκο που εχει στηθει ενα παγοδρομιο και την συμπρωταγωνιστρια την κυνηγαει ενας δολοφονος . Πιανει ενα παιδι και το στριφογυριζει χαρακωνοντας τον στο προσωπο με τα παγοπεδιλα του παιδιου .. βοηθησα αρκετα νομιζω
nickos vl. Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, floyd89gr είπε Ειναι Αμερικανικη ναι . Η σκηνη ειναι σε ενα παρκο που εχει στηθει ενα παγοδρομιο και την συμπρωταγωνιστρια την κυνηγαει ενας δολοφονος . Πιανει ενα παιδι και το στριφογυριζει χαρακωνοντας τον στο προσωπο με τα παγοπεδιλα του παιδιου .. βοηθησα αρκετα νομιζω https://www.imdb.com/title/tt1219289/ Limitless Επεξ/σία 27 Μαϊου από nickos vl. 1 1
BadIndian Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) Limitless με τον Bradley Cooper; https://www.imdb.com/title/tt1219289/ Χαχαχαχα. Μια φορά να προλάβω... Επεξ/σία 27 Μαϊου από BadIndian 2 1
Arkin Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Πότε μπήκε το limitless? Δεν είδα τη φώτο να ξέρετε αλλιώς θα την είχα γράψει. 😛
LiquidTroll Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Ειμαι 99.99% σίγουρος ότι κανείς δεν έχει δει αυτή την ταινία. Και όποιος την έχει δεί, το έχει μετανιώσει...
HPXMAN Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 14 λεπτά πριν, BadIndian είπε Κλασική και εύκολη νομίζω. o δρακος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα