Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδι - Βρες την ταινία

floyd89gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, Koopas είπε

Μαζί με την ταινία του @Millennium αφήνω κι εγώ την εικόνα μου. Ελπίζω να μην εκκρεμούν άλλες στο νήμα.

movie 79.PNG

Ταινιαρα των studio Ghibly! Grave of the Fireflies
https://www.imdb.com/title/tt0095327/?ref_=tttrv_ov

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα στους Κυνηγούς Φαντασμάτων ταινιών και καλό Σ/Κ σε όλους!

Εκκρεμούν ήδη δύο, οπότε δεν θα επιφορτίσω κι άλλο το νήμα με νέα. Ίσως αργότερα. Δυστυχώς με εξαίρεση τον ξανθό αξιωματικό του αγαπητού @Millennium, τον οποίο δεν μπορώ να αναγνωρίσω, όμως μου είναι οικεία η σκηνή, δεν μπορώ να βοηθήσω κάπως. Το μόνο που μπορώ να πω δυνάμει "φωτογραφίας" είναι πως μάλλον η ταινία είναι παραγωγής 70's (με τέλη 60's). Για εκείνη δε του φίλτατου Ντιέγκο θα την προσδιόριζα κάπου στα 90's. Ο εικονιζόμενος ηθοποιός μου μοιάζει με τον Πέρσι από το "Πράσινο Μίλι", αλλά πιθανότατα πέφτω έξω (όπως πάντα).

• Like 1

17 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε

Εργάρα (δεν έχει μπει σίγουρα στο νήμα)...

image.png.f9ed3624b842c454b0d7daa8e318671b.png

Γερμανικό, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι το Πείραμα , ταινια που βασίζεται σε πραγματικα γεγονοτα και εχει να κανει με το πως κανεις αποκτά την ψυχολογια του φύλακα ή του φυλακισμένου (ή αλλιως του εξουσιαστη και του εξουσιαζόμενου ), αναλογα το ρολο που θα του δοθει. 
https://www.imdb.com/title/tt0250258/?ref_=tt_mv_desc

Οσο για τον ηθοποιό , κόβω τον… νου μου, οτι πρεπει να εχει γινει γνωστός απο τα περίφημα meme της σκηνής της Πτώσης , με Bruno Ganz σε ρολο Χιτλερ, με αναρίθμητες παραλλαγές στους υπότιτλους , καθε φορα διαφορετικοί σχετικα με το θεμα που θελουν να σατιρίσουνε . 

19 ώρες πριν, Millennium είπε

MV5BYjExMmRiYjItMzc5MS00MGNjLTkxYmUtMTkx

Οσο για τον κύριο παραπανω, δεν τον γνωριζω. Μοιαζει λιγο με εναν Γερμανό που μου διαφεύγει τωρα και πολυ λιγο με Dominic West. Αλλα απο το μαύρισμα και το ξανθωπο γενικοτερα, θα ελεγα οτι ειναι καπου απο down under.. Αυστραλός, Νεοζηλανδός, κατι τετοιο. Προφανως κατι με πόλεμο ? Κανενα hint?

Επεξ/σία από PSYHAS
  • Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, PSYHAS είπε

Γερμανικό, ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι το Πείραμα , ταινια που βασίζεται σε πραγματικα γεγονοτα και εχει να κανει με το πως κανεις αποκτά την ψυχολογια του φύλακα ή του φυλακισμένου (ή αλλιως του εξουσιαστη και του εξουσιαζόμενου ), αναλογα το ρολο που θα του δοθει. 
https://www.imdb.com/title/tt0250258/?ref_=tt_mv_desc

Εύγε και πάλι, είναι το Πείραμα, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. είχε βγει και remake απο ΗΠΑ μεριά με Ηθαν Χοκ αλλά πολύ πιο νερόβραστο συγκριτικά με το πρωτότυπο, όποιος δεν το έχει δει να την δει σύντομα.

• Like 2

50 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Εύγε και πάλι, είναι το Πείραμα, βασισμένο σε αληθινά γεγονότα. είχε βγει και remake απο ΗΠΑ μεριά με Ηθαν Χοκ αλλά πολύ πιο νερόβραστο συγκριτικά με το πρωτότυπο, όποιος δεν το έχει δει να την δει σύντομα.

Κοίτα να δεις που κι αυτή την έχω δει προ εικοσαετίας όταν κυκλοφόρησε στα βίντεοκλαμπ. Τον εικονιζόμενο πάντως δεν θα τον θυμόμουν με τίποτα (ούτε τώρα τον θυμάμαι). Αυτόν που θυμάμαι όμως από την συγκεκριμένη ταινία είναι ο Μόριτζ Μπλάουμπτραου για την ερμηνεία του, αλλά και για τον πρότερο κινηματογραφικό του βίο στο εκπληκτικό "Τρέξε Λόλα, Τρέξε" του Τομ Τίκβερ. Τα πραγματικά γεγονότα φυσικά δεν είναι άλλα από εκείνα του γνωστού πλέον πειράματος του Στάνφορντ, το οποίο έλαβε χώρα το 1971 και οδήγησε σε μια ακόμα ταινία (δεν εννοώ το remake του 2010). Για του φίλτατου Χιλιετία θα περιμένω την βοήθεια του κοινού (throw us a bone here) μπας και...

Μέχρι τότε βάζω μια ακόμα εύκολη. Θέλω να πιστεύω πως δεν έχει μπει ξανά.

57.webp

• Like 2

3 hours ago, PSYHAS said:

Οσο για τον κύριο παραπανω, δεν τον γνωριζω. Μοιαζει λιγο με εναν Γερμανό που μου διαφεύγει τωρα και πολυ λιγο με Dominic West. Αλλα απο το μαύρισμα και το ξανθωπο γενικοτερα, θα ελεγα οτι ειναι καπου απο down under.. Αυστραλός, Νεοζηλανδός, κατι τετοιο. Προφανως κατι με πόλεμο ? Κανενα hint?

Αυστραλεζικη ταινία είναι η δικιά μου που χει σχέση με πόλεμο. Δεν είναι τόσο παλιά όσο είπε ο @BadIndian .

1 ώρα πριν, BadIndian είπε

Κοίτα να δεις που κι αυτή την έχω δει προ εικοσαετίας όταν κυκλοφόρησε στα βίντεοκλαμπ. Τον εικονιζόμενο πάντως δεν θα τον θυμόμουν με τίποτα (ούτε τώρα τον θυμάμαι). Αυτόν που θυμάμαι όμως από την συγκεκριμένη ταινία είναι ο Μόριτζ Μπλάουμπτραου για την ερμηνεία του, αλλά και για τον πρότερο κινηματογραφικό του βίο στο εκπληκτικό "Τρέξε Λόλα, Τρέξε" του Τομ Τίκβερ. Τα πραγματικά γεγονότα φυσικά δεν είναι άλλα από εκείνα του γνωστού πλέον πειράματος του Στάνφορντ, το οποίο έλαβε χώρα το 1971 και οδήγησε σε μια ακόμα ταινία (δεν εννοώ το remake του 2010). Για του φίλτατου Χιλιετία θα περιμένω την βοήθεια του κοινού (throw us a bone here) μπας και...

Μέχρι τότε βάζω μια ακόμα εύκολη. Θέλω να πιστεύω πως δεν έχει μπει ξανά.

57.webp

To εξαιρετικο Beetlejuice του 1988 σωστα?

Η εν λογω σκηνη ειναι απο την σκηνη του δειπνου με την χορογραφια.

• Like 1
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

To εξαιρετικο Beetlejuice του 1988 σωστα?

Η εν λογω σκηνη ειναι απο την σκηνη του δειπνου με την χορογραφια.

Πολύ σωστά και με ακρίβεια! Μπράβο αγαπητέ! Αυτή είναι του Τιμ Μπάρτον φυσικά και όντως είναι από τη σκηνή του δείπνου λίγο πριν ακολουθήσει η τρομερή χορογραφία στο "Banana" του Χάρι Μπελαφόντε. Η εικονιζόμενη προτιμήθηκε ως η πιο αδιάφορη παρουσία του δείπνου για να το δυσκολέψω. Εύγε!!!

https://www.imdb.com/title/tt0094721/

• Like 3

2 ώρες πριν, Millennium είπε

Αυστραλεζικη ταινία είναι η δικιά μου που χει σχέση με πόλεμο. Δεν είναι τόσο παλιά όσο είπε ο @BadIndian .

Αυστραλεζικη και με πολεμο, μονο το Καλλιπολη 1915, μου ερχεται στο μυαλο, ειναι απο εκει;

Και μια αρκετα γνωστη ταινια , δεκαετιας του '90 και το soundtrack ακομα πιο πασιγνωστο..

image.png.e9e5fd64c17d34961e0cced5a9a42aaa.png

• Like 1

24 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Αυστραλεζικη και με πολεμο, μονο το Καλλιπολη 1915, μου ερχεται στο μυαλο, ειναι απο εκει;

Και μια αρκετα γνωστη ταινια , δεκαετιας του '90 και το soundtrack ακομα πιο πασιγνωστο..

image.png.e9e5fd64c17d34961e0cced5a9a42aaa.png

Εμένα πάλι καμία αυστραλέζικη με πόλεμο δε μου έρχεται. Εδώ όμως η αγαπημένη μου Σιγκούρνη Γουίβερ μου ήρθε. Είναι το "1492 Χριστόφορος Κολόμβος" του Ρίντλεη Σκοτ (1992) με Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Ωραία "ντρίπλα" Ντιέγκο...

https://www.imdb.com/title/tt0103594/

• Like 1
  • Thanks 1

40 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Εμένα πάλι καμία αυστραλέζικη με πόλεμο δε μου έρχεται. Εδώ όμως η αγαπημένη μου Σιγκούρνη Γουίβερ μου ήρθε. Είναι το "1492 Χριστόφορος Κολόμβος" του Ρίντλεη Σκοτ (1992) με Ζεράρ Ντεπαρντιέ. Ωραία "ντρίπλα" Ντιέγκο...

https://www.imdb.com/title/tt0103594/

Ναι αυτό είναι φυσικά, και το έπος soundtrack για μένα το καλύτερο του Παπαθανασίου..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...