Glikos Δημοσ. Παρασκευή στις 12:22 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 12:22 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, BadIndian είπε Περιττεύει φυσικά κάποιο επιπλέον σχόλιο μου σε όσα είπατε χτες και απλά σημειώνω, πως με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο όλα τα σχόλια σας. Ειδικά για το "Leon", πραγματικά αποτέλεσε την ιδανική επιλογή για την έναρξη αυτού του νήματος από τον αγαπητό Γ.Γ. (και Πρόεδρο της καρδιάς μας), ενώ τα εύσημα αποδίδω και στον φίλτατο @Glikos, ο οποίος απάντησε με το gif - σήμα κατατεθέν πια του παιχνιδιού! Εύγε! Εισηγούμαι την ανακήρυξη του σε Επίτιμο Πρόεδρο παρά τω Πρωθυπουργώ Γ.Γ.! Τιμή μου! 😄 ------------------------------------------------------------ 2 ώρες πριν, BadIndian είπε Με την πρώτη ευκαιρία θα την επαναφέρω. Ωστόσο θα βάλω μια ακόμα (προφανώς ξένη) εύκολη, για να "τσουλήσει"... Τί μέρα είπαμε είναι σήμερα;;; Friday (1995). Πολύ ωραία ταινία, ευκαιρία λοιπόν να την βάλω στην λίστα για να την ξαναδώ! https://www.imdb.com/title/tt0113118/ Επεξ/σία Παρασκευή στις 12:23 μμ από Glikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsoukos87 Δημοσ. Παρασκευή στις 12:48 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 12:48 μμ 2 ώρες πριν, HPXMAN είπε αυτή είναι. Ξέρω σας ζορίζω αλλά.... Που να αρχίσουμε το cult Τα cult ειναι πιο γνωστα πιστευω, τυπου the kopanoi, οι ποντιοι, κλασικη περιπτωση βλαβης , ροδα τσαντα και κοπανα κτλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HPXMAN Δημοσ. Παρασκευή στις 01:16 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 01:16 μμ Μπα εννοώ γκουσγκούνης κλπ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. Παρασκευή στις 02:37 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 02:37 μμ 1 hour ago, HPXMAN said: Μπα εννοώ γκουσγκούνης κλπ Κάτι θα γίνει 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsoukos87 Δημοσ. Παρασκευή στις 02:59 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 02:59 μμ 20 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε Κάτι θα γίνει Τι θα γινει ρε Μποκολη θα μ@μησεις επιτελους;;; 😄 4 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Τι θα γινει ρε Μποκολη θα μ@μησεις επιτελους;;; 😄 Μία σχετικά εύκολη δεκαετίας του 90 έπαιζε παλιά συχνά στην τηλεόραση, ο πρωταγωνιστής πασίγνωστος και νομίζω πως η εικονιζόμενη είναι του χώρου του Μποκολη... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. Παρασκευή στις 03:32 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 03:32 μμ 2 ώρες πριν, Glikos είπε Τιμή μου! 😄 ------------------------------------------------------------ Friday (1995). Πολύ ωραία ταινία, ευκαιρία λοιπόν να την βάλω στην λίστα για να την ξαναδώ! https://www.imdb.com/title/tt0113118/ Πολύ σωστά! Εύγε φίλτατε! Πράγματι είναι απόσπασμα από την blaxploitation ταινία του 1995 "Friday" με πρωταγωνιστές τους Κρις Τάκερ και τον ραπ καλλιτέχνη Ice Cube. Συμπαθητική ταινία. Την ξεχωρίζω φυσικά για το soundtrack της, ως φίλος της ραπ/χιπ-χοπ μουσικής, καθώς και για την ατάκα "Thank God it's Friday" την οποία εκστομίζει ο Dr Dre στο τραγούδι, που περιέχεται στο OST, με τίτλο "Keep their heads ringing". 26 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Τι θα γινει ρε Μποκολη θα μ@μησεις επιτελους;;; 😄 Μία σχετικά εύκολη δεκαετίας του 90 έπαιζε παλιά συχνά στην τηλεόραση, ο πρωταγωνιστής πασίγνωστος και νομίζω πως η εικονιζόμενη είναι του χώρου του Μποκολη... Παραλίγο να μπερδευτώ με τον Μπόκολη και την κυρία της ιδίας συνομοταξίας, αλλά νομίζω πως ο κύριος με την πλάτη είναι ο Κίανου Ρηβς, ως δικηγόρος επαρχίας και η κυρία (άγνωστη σ' εμένα ηθοποιός) πελάτισσα του, η οποία εμφανίζεται στις αρχές της ταινίας "Devil's advocate" (1997). Βάζω κι ένα imdb link με μικρή επιφύλαξη, αφού δεν διασταύρωσα, αλλά το ένστικτο και η ασθενής μνήμη μου, θεωρώ πως δεν με πρόδωσαν αυτή τη φορά... https://www.imdb.com/title/tt0118971/ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsoukos87 Δημοσ. Παρασκευή στις 03:36 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 03:36 μμ 2 λεπτά πριν, BadIndian είπε Πολύ σωστά! Εύγε φίλτατε! Πράγματι είναι απόσπασμα από την blaxploitation ταινία του 1995 "Friday" με πρωταγωνιστές τους Κρις Τάκερ και τον ραπ καλλιτέχνη Ice Cube. Συμπαθητική ταινία. Την ξεχωρίζω φυσικά για το soundtrack της, ως φίλος της ραπ/χιπ-χοπ μουσικής, καθώς και για την ατάκα "Thank God it's Friday" την οποία εκστομίζει ο Dr Dre στο τραγούδι, που περιέχεται στο OST, με τίτλο "Keep their heads ringing". Παραλίγο να μπερδευτώ με τον Μπόκολη και την κυρία της ιδίας συνομοταξίας, αλλά νομίζω πως ο κύριος με την πλάτη είναι ο Κίανου Ρηβς, ως δικηγόρος επαρχίας και η κυρία (άγνωστη σ' εμένα ηθοποιός) πελάτισσα του, η οποία εμφανίζεται στις αρχές της ταινίας "Devil's advocate" (1997). Βάζω κι ένα imdb link με μικρή επιφύλαξη, αφού δεν διασταύρωσα, αλλά το ένστικτο και η ασθενής μνήμη μου, θεωρώ πως δεν με πρόδωσαν αυτή τη φορά... https://www.imdb.com/title/tt0118971/ τσου δεν ειναι αγαπητε μου ινδιανε η ταινια που εβαλες (το Devil's advocate) το ειχα βαλει πριν λιγο καιρο στο νημα, ειναι κωμωδια αυτη που εβαλα, θα δωσω hint η εικονιζομενη ηταν η 2η Εμμανουελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. Παρασκευή στις 03:40 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 03:40 μμ 2 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε τσου δεν ειναι αγαπητε μου ινδιανε η ταινια που εβαλες (το Devil's advocate) το ειχα βαλει πριν λιγο καιρο στο νημα, ειναι κωμωδια αυτη που εβαλα, θα δωσω hint η εικονιζομενη ηταν η 2η Εμμανουελα. Στα περιστέρια την έστειλα.... Θα προσποιηθώ αυτοτραυματισμό, για να γίνω αλλαγή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. Παρασκευή στις 03:56 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 03:56 μμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tsoukos87 είπε Νομίζω είναι το Liar Liar (1997) με τον Jim Carrey. https://www.imdb.com/title/tt0119528/ 25 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε η εικονιζομενη ηταν η 2η Εμμανουελα Σοβαρά? Πως λέγεται, δεν την βρίσκω στα credits. 😄 Edit : Την βρήκα, Krista Allen λέγεται η μιλφάρα. Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:03 μμ από Glikos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. Παρασκευή στις 04:07 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 04:07 μμ 6 λεπτά πριν, Glikos είπε Νομίζω είναι το Liar Liar (1997) με τον Jim Carrey. https://www.imdb.com/title/tt0119528/ Σοβαρά? Πως λέγεται, δεν την βρίσκω στα credits. 😄 Κοίτα να δεις που θυμήθηκα σωστά την σκηνή με δικηγόρο και πελάτισσα (μέχρι και χρονολογία ίδια), αλλά έκανα λάθος στην ταινία.... Στηρίζω. Αυτή πρέπει να είναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. Παρασκευή στις 04:11 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 04:11 μμ (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, BadIndian είπε Κοίτα να δεις που θυμήθηκα σωστά την σκηνή με δικηγόρο και πελάτισσα (μέχρι και χρονολογία ίδια), αλλά έκανα λάθος στην ταινία.... Στηρίζω. Αυτή πρέπει να είναι. Ωραία ταινία το Devil's advocate πάντως μιας που την ανέφερες. Δεν θυμάμαι την σκηνή που αναφέρεις, αλλά νομίζω μια ηθοποιός έμοιαζε με την παραπάνω εικονιζόμενη. Επεξ/σία Παρασκευή στις 04:11 μμ από Glikos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. Παρασκευή στις 04:17 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 04:17 μμ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsoukos87 Δημοσ. Παρασκευή στις 05:05 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 05:05 μμ 1 ώρα πριν, Glikos είπε Νομίζω είναι το Liar Liar (1997) με τον Jim Carrey. https://www.imdb.com/title/tt0119528/ Σοβαρά? Πως λέγεται, δεν την βρίσκω στα credits. 😄 Edit : Την βρήκα, Krista Allen λέγεται η μιλφάρα. Ναι ναι αυτή είναι η κουκλαρα, έπαιζε τα βραδινά στο παλιό ορθόδοξο του Κουρη Alter. 56 λεπτά πριν, BadIndian είπε Κοίτα να δεις που θυμήθηκα σωστά την σκηνή με δικηγόρο και πελάτισσα (μέχρι και χρονολογία ίδια), αλλά έκανα λάθος στην ταινία.... Στηρίζω. Αυτή πρέπει να είναι. Εντάξει με γυρισμένη πλάτη ήταν ο Καρει, πάντως είναι ωραία ταινία το Liar liar, καλά το Devil's advocate είναι εργαρα. 52 λεπτά πριν, Millennium είπε Γιατί ο Τζιν Χακμαν είναι σαν τον Θέμη Μανεση εδώ;; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. Παρασκευή στις 05:14 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 05:14 μμ 7 minutes ago, Tsoukos87 said: Γιατί ο Τζιν Χακμαν είναι σαν τον Θέμη Μανεση εδώ;; Δε ξέρω. Εμένα πάντως μαρεσει εδώ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lovesucks Δημοσ. Παρασκευή στις 05:18 μμ Share Δημοσ. Παρασκευή στις 05:18 μμ 59 λεπτά πριν, Millennium είπε Night moves(1975) https://m.imdb.com/title/tt0073453/ 2 λεπτά πριν, Millennium είπε Δε ξέρω. Εμένα πάντως μαρεσει εδώ Και μένα🙂 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα