BadIndian Δημοσ. Πέμπτη στις 02:08 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 02:08 μμ 7 λεπτά πριν, HPXMAN είπε Θέλω την καραμελίτσα Αντωνάκη μου 🧐 Δικαίως είσαι ο πρόεδρος ελληνικών ταινιών! Όντως η ατάκα ανήκει στην κουμπαρομπεμπέκα του Αντωνάκη, ο οποίος αναγκάζεται να κάνει υπομονή "λόγω της ημέρας" στην ταινία "Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα"! Ιδού αγαπητέ 🍬🍬! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. Πέμπτη στις 04:55 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 04:55 μμ Έχει ξαναμπεί.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. Πέμπτη στις 05:00 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 05:00 μμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Millennium είπε Έχει ξαναμπεί.. Angel Heart (1987). Ταινιάρα! https://www.imdb.com/title/tt0092563/ Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:00 μμ από Glikos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. Πέμπτη στις 05:28 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 05:28 μμ 28 λεπτά πριν, Millennium είπε Έχει ξαναμπεί.. Με πρόλαβε ο αγαπητός @Glikos βεβαίως στην εύρεση της ταινίας, αλλά πρέπει να γράψω πως μπροστά μας έχουμε έναν από τους πιο ευφάνταστους χαρακτήρες, ήτοι τον κύριο Spoiler Λούις Σάιφερ (Luis Cypher = Lucifer) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. Πέμπτη στις 05:31 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 05:31 μμ (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, BadIndian είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Λούις Σάιφερ (Luis Cypher = Lucifer) Ακριβώς! Ταιριαστό όνομα ο εν λόγω κύριος. 😄 Βάζω και εγώ μια ταινία που σκέφτηκα. -------------------------------------------------------------------------- Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:31 μμ από Glikos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. Πέμπτη στις 05:53 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 05:53 μμ (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Glikos είπε Ακριβώς! Ταιριαστό όνομα ο εν λόγω κύριος. 😄 Βάζω και εγώ μια ταινία που σκέφτηκα. -------------------------------------------------------------------------- https://www.imdb.com/title/tt0307901/ 25th hour!!!!! Ταινιάρα του Σπάικ Λη!! Και τρομερές ερμηνείες. Μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Μπράβο φίλε. Πολύ καλή επιλογή! Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:54 μμ από BadIndian 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. Πέμπτη στις 05:58 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 05:58 μμ (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, BadIndian είπε https://www.imdb.com/title/tt0307901/ 25th hour!!!!! Ταινιάρα του Σπάικ Λη!! Και τρομερές ερμηνείες. Μου είχε αρέσει πάρα πολύ. Μπράβο φίλε. Πολύ καλή επιλογή! Ταινιάρα όντως! Ψήνομαι να την ξαναδώ! Επεξ/σία Πέμπτη στις 05:58 μμ από Glikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. Πέμπτη στις 06:03 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 06:03 μμ 1 λεπτό πριν, Glikos είπε Ταινιάρα όντως! Ψήνομαι να την ξαναδώ! Δεν θα ψάξω, αλλά νομίζω πως κάποιο όσκαρ ερμηνείας είχε πάρει. Ίσως ο Σέημουρ Χόφμαν και νομίζω πως πρέπει και ο Νόρτον να ήταν τουλάχιστον υποψήφιος. Η πιο ώριμη ταινία του Σπάικ για μένα. Και να επειδή κι εγώ την είχα δει σινεμά θα ψηνόμουν εύκολα για μια ακόμα θέαση. Τρομερή ιστορία και εμβάθυνση στους χαρακτήρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. Πέμπτη στις 06:18 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 06:18 μμ (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, BadIndian είπε Δεν θα ψάξω, αλλά νομίζω πως κάποιο όσκαρ ερμηνείας είχε πάρει. Ίσως ο Σέημουρ Χόφμαν και νομίζω πως πρέπει και ο Νόρτον να ήταν τουλάχιστον υποψήφιος. Η πιο ώριμη ταινία του Σπάικ για μένα. Και να επειδή κι εγώ την είχα δει σινεμά θα ψηνόμουν εύκολα για μια ακόμα θέαση. Τρομερή ιστορία και εμβάθυνση στους χαρακτήρες. Απ'ότι είδα δεν είχε προταθεί για όσκαρ αλλά όντως οι ερμηνείες είναι πολύ δυνατές. Ίσως η πιο standout ταινία του Lee από άποψη χαρακτήρων, αν και ίσως λιγότερο γνωστή σε σύγκριση πχ με το Malcolm X. Επεξ/σία Πέμπτη στις 06:19 μμ από Glikos 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. Πέμπτη στις 06:27 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 06:27 μμ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PSYHAS Δημοσ. Πέμπτη στις 06:32 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 06:32 μμ 4 λεπτά πριν, Agent_Orange είπε Dark city, του Alex Proyas! Υπέροχη ταινια με φοβερή αισθητική . https://www.imdb.com/title/tt0118929/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_dark%20city 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. Πέμπτη στις 08:51 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 08:51 μμ Dark city ωραία ταινία και πολύ καλή επιλογή... ----------------------------------------------------------------------- Βάζω μια αρκετά εύκολη. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. Πέμπτη στις 09:34 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 09:34 μμ (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, Millennium είπε Βάζω μια αρκετά εύκολη. Η Ντρού Μπάριμορ στο Firestarter (1984). https://www.imdb.com/title/tt0087262/ Επεξ/σία Πέμπτη στις 09:35 μμ από Glikos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadIndian Δημοσ. Πέμπτη στις 09:50 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 09:50 μμ Εκκρεμούν και οι παρακάτω δύο κύριοι και κυρίες! 11 ώρες πριν, HPXMAN είπε 9 ώρες πριν, BadIndian είπε 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. Πέμπτη στις 09:56 μμ Share Δημοσ. Πέμπτη στις 09:56 μμ 4 minutes ago, BadIndian said: Εκκρεμούν και οι παρακάτω δύο κύριοι και κυρίες! Η δικιά σου είναι το Babadook; https://m.imdb.com/title/tt2321549/ Καλή ταινιουλα. 9 hours ago, BadIndian said: Καλημέρα στους "Εξορκιστές" του κινηματογραφικού παιχνιδιού! Ωραία μέρα σήμερα. Αλλοδαπής προελεύσεως μεν, αλλά οι νεκροί γιορτάζουν, απειλώντας να σηκωθούν από τους τάφους και οι ζωντανοί ξορκίζουν το Κακό με γλυκίσματα και κεράσματα, για να χαίρονται τα παιδάκια. Σχεδόν σενάριο ταινίας τρόμου. Με την άδεια του αγαπητού Προέδρου της επιτροπής ελληνικών ταινιών, που επιμένει ελληνικά και τον συγχαίρω για αυτό, άσχετα αν αδυνατώ να βοηθήσω στην εύρεση της ταινίας, που μας παρέθεσε, θα μου επιτρέψετε να βάλω μια ακόμα ξένη. Ένα τελευταίο παιδάκι, ξεχασμένο, όπως σχεδόν και η ταινία στην οποία συμμετέχει. Θα ξεκινήσω ανάποδα σήμερα με θρίλερ, "λόγω της ημέρας", όπως έλεγε και σε μια παλιά ελληνική ταινία (ο ευρών την ταινία της ατάκας κερδίζει καραμελίτσα). Δεν είμαι σίγουρος αν έχει ξαναμπεί. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα