Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδι - Βρες την ταινία

floyd89gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 λεπτά πριν, Millennium είπε

Εύγε αγαπητέ! Πολύ σωστά! "Κράμερ εναντίον Κράμερ" (1979) με Όσκαρ για τους δύο πρωταγωνιστές Ντάστιν Χόφμαν και Μέριλ Στριπ, αλλά και καλύτερης ταινίας. Ένα κοινωνικό/δικαστικό δράμα με δηκτικό σχόλιο πάνω στην βιολογική υπεροχή της μητέρας στις περιπτώσεις διαζυγίων, την ικανότητα των πατεράδων να υποστηρίξουν την επιμέλεια των ανηλίκων τέκνων τους, αλλά και την αδυναμία του δικαστικού συστήματος να αποφασίσει με παιδοκεντρικό χαρακτήρα. Εξαιρετική ταινία του Μπέντον.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Εύγε αγαπητέ! Πολύ σωστά! "Κράμερ εναντίον Κράμερ" (1979) με Όσκαρ για τους δύο πρωταγωνιστές Ντάστιν Χόφμαν και Μέριλ Στριπ, αλλά και καλύτερης ταινίας. Ένα κοινωνικό/δικαστικό δράμα με δηκτικό σχόλιο πάνω στην βιολογική υπεροχή της μητέρας στις περιπτώσεις διαζυγίων, την ικανότητα των πατεράδων να υποστηρίξουν την επιμέλεια των ανηλίκων τέκνων τους, αλλά και την αδυναμία του δικαστικού συστήματος να αποφασίσει με παιδοκεντρικό χαρακτήρα. Εξαιρετική ταινία του Μπέντον.

Ναι με πρόλαβε ο φίλος στην κούρσα, είναι πολύ χαρακτηριστικό πρόσωπο του πιτσιρικά, οπότε Κράμερ εναντίον Κράμερ, αν θυμάμαι καλά δεν είχαν βγάλει πριν λίγα χρόνια ένα αντίστοιχο έργο με την Γιόχανσον και τον χαμένο αδερφό του Σάντρο Τονάλι (Άνταμ Ντράιβερ). 

Πάμε και μια άλλη, σχετικά κλασσική σε "πόλεμο ζευγαριών", έπαιζε παλιά συχνά  στην τηλεόραση τα μεσημέρια το ΣΚ.

image.png.7f258ecb7844c782be6bfe5180d707f6.png

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Ναι με πρόλαβε ο φίλος στην κούρσα, είναι πολύ χαρακτηριστικό πρόσωπο του πιτσιρικά, οπότε Κράμερ εναντίον Κράμερ, αν θυμάμαι καλά δεν είχαν βγάλει πριν λίγα χρόνια ένα αντίστοιχο έργο με την Γιόχανσον και τον χαμένο αδερφό του Σάντρο Τονάλι (Άνταμ Ντράιβερ). 

Πάμε και μια άλλη, σχετικά κλασσική σε "πόλεμο ζευγαριών", έπαιζε παλιά συχνά  στην τηλεόραση τα μεσημέρια το ΣΚ.

image.png.7f258ecb7844c782be6bfe5180d707f6.png

Χωρίς να τσεκάρω τίποτα και χωρίς να αναγνωρίσω τη σκηνή, αλλά μόνο και μόνο με τη βοήθεια που έδωσες (κλασική πολέμου ζευγαριών και παιζόταν μεσημέρια στην tv) θα απαντήσω "Ο πόλεμος των Ρόουζ" (1989) και γιατί η "φωτογραφία με πάει σε εκείνη την εποχή. Με επιφύλαξη λοιπόν.

https://m.imdb.com/title/tt0098621/

** Edit Τσεκαρισμένη πλέον. Αυτή είναι. Βρήκα την φωτογραφία στο imdb που το jeep οδηγά η Κάθλιν Τέρνερ.

@Millennium Θα μπορούσε να είναι κάποια γαλλική της δεκαετίας του '60 μήπως;

Επεξ/σία από BadIndian
  • Thanks 1

2 ώρες πριν, BadIndian είπε

Χωρίς να τσεκάρω τίποτα και χωρίς να αναγνωρίσω τη σκηνή, αλλά μόνο και μόνο με τη βοήθεια που έδωσες (κλασική πολέμου ζευγαριών και παιζόταν μεσημέρια στην tv) θα απαντήσω "Ο πόλεμος των Ρόουζ" (1989) και γιατί η "φωτογραφία με πάει σε εκείνη την εποχή. Με επιφύλαξη λοιπόν.

https://m.imdb.com/title/tt0098621/

** Edit Τσεκαρισμένη πλέον. Αυτή είναι. Βρήκα την φωτογραφία στο imdb που το jeep οδηγά η Κάθλιν Τέρνερ.

@Millennium Θα μπορούσε να είναι κάποια γαλλική της δεκαετίας του '60 μήπως;

Ναι αυτή είναι, ολόσωστος ινδίανε μου!!

• Thanks 1

Θα συνεχίσω για σήμερα με παιδάκια. Πασίγνωστη ταινία, που παραδόξως δεν έχει ξαναμπεί και πολύ εύκολη θεωρώ στην ανεύρεση της. 

33.jpg

• Like 1

33 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Θα συνεχίσω για σήμερα με παιδάκια. Πασίγνωστη ταινία, που παραδόξως δεν έχει ξαναμπεί και πολύ εύκολη θεωρώ στην ανεύρεση της. 

33.jpg

Gladiator φυσικά, ο ανηψιός του Φοίνιξ (Κομοντους)..

https://www.imdb.com/title/tt0172495/

Και μιας και λεμε για παιδια, δεν μπορει να λειπει αυτο απο το νημα (νομιζω πως δεν εχει μπει)..

image.png.d448a0290e0632a5d9de8a7cb1b84171.png

• Like 1
  • Thanks 1

6 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Gladiator φυσικά, ο ανηψιός του Φοίνιξ (Κομοντους)..

https://www.imdb.com/title/tt0172495/

Και μιας και λεμε για παιδια, δεν μπορει να λειπει αυτο απο το νημα (νομιζω πως δεν εχει μπει)..

image.png.d448a0290e0632a5d9de8a7cb1b84171.png

Μπράβο Ντιέγκο! Πολύ σωστά είναι ο Λούκιος, ανηψιός του Κόμμοδου. "Ο Μονομάχος" (2000) σε σκηνοθεσία του Ρίντλεη Σκοτ και αρκετά Όσκαρ. Καλύτερης ταινίας, Σκηνοθεσίας, Ανδρικών ρόλων (α & β) και μουσικής μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά τη δικιά σου κι εγώ νομίζω πως δεν έχει ξαναμπεί, αλλά πιστεύω πως ο εικονιζόμενος είναι ο Σλουθ από τα "Γκούνις"

https://m.imdb.com/title/tt0089218/

• Like 2
  • Thanks 1

7 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Μπράβο Ντιέγκο! Πολύ σωστά είναι ο Λούκιος, ανηψιός του Κόμμοδου. "Ο Μονομάχος" (2000) σε σκηνοθεσία του Ρίντλεη Σκοτ και αρκετά Όσκαρ. Καλύτερης ταινίας, Σκηνοθεσίας, Ανδρικών ρόλων (α & β) και μουσικής μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά τη δικιά σου κι εγώ νομίζω πως δεν έχει ξαναμπεί, αλλά πιστεύω πως ο εικονιζόμενος είναι ο Σλουθ από τα "Γκούνις"

https://m.imdb.com/title/tt0089218/

Σωστος και παλι ο καλος ινδιανος, ειναι ο αγαθος γιγαντας Σλοθ στην εικονα..

• Like 1

7 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Σωστος και παλι ο καλος ινδιανος, ειναι ο αγαθος γιγαντας Σλοθ στην εικονα..

Καλός; Κακός; Τώρα αυτό παίζεται φίλε μου για τον Ινδιάνο... 😁. Τον τελευταίο μου πιτσιρικά πάντως για σήμερα τον κρατάω για αργότερα.

• Like 1

30 λεπτά πριν, Millennium είπε

MV5BMGE4MDRkYTAtODRmYy00ZGMwLWIyNzAtYzc4

Θα ρισκάρω να αναγνωρίσω την ηθοποιό μόνο, παρά την εγνωσμένη αδυναμία μου. Μοιάζει με την Αντζέλικα Χιούστον σε ξανθιά βερσιόν. Είναι όμως; 

5 minutes ago, BadIndian said:

Θα ρισκάρω να αναγνωρίσω την ηθοποιό μόνο, παρά την εγνωσμένη αδυναμία μου. Μοιάζει με την Αντζέλικα Χιούστον σε ξανθιά βερσιόν. Είναι όμως; 

Ναι, αυτή είναι :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...