BadIndian Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Υ.Γ. Θα μου επιτρέψετε να κάνω και μια μικρή διόρθωση/συμπλήρωση σε παλαιότερο post μου, το οποίο έγινε με αφορμή την ταινία "Αδυναμία" (1996) και αφορούσε τα βιβλία του Στίβεν King, τα οποία έγραψε και δημοσίευσε με το ψευδώνυμο Richard Bachman. Είχα γράψει πως αυτά είναι 5 (Rage, Long Walk, Thinner, Runner man & Road Works). Ωστόσο αυτό δεν είναι εντελώς ακριβές, αφού ναι μεν αυτά τα πέντε είναι όντως η σειρά των βιβλίων, τα οποία δημοσιεύτηκαν στην ελληνική αγορά ως "τα βιβλία του Μπάκμαν" (εκδόσεις Κέδρος) και εξ αυτού του λόγου παρασύρθηκα, όμως ο συγγραφέας έχει άλλα δύο βιβλία με το ίδιο ψευδώνυμο (Blaze & The Regulators), ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους στα 7 συνολικά, που έγραψε με το ίδιο ψευδώνυμο. Απολογούμαι για την παράλειψη αυτή, αλλά και για το ελαφρώς off-topic. Εφόσον μου επισημάνθηκε η παράλειψη, όφειλα να το διορθώσω. 2
floyd89gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 33 λεπτά πριν, BadIndian είπε Πράγματι πρόκειται για σκηνή από την ταινία "Απόδραση από τη Νέα Υόρκη" πραγματικά με έστειλες αδιάβαστο με την εικόνα αυτή .. ούτε μου πέρασε απ' το μυαλό ότι είναι το escape from New York . ωραια ταινία 2
HPXMAN Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, vasilisspyder είπε Το ξυπόλητο τάγμα Δεν βλέπω να υπάρχει στο imdb https://el.m.wikipedia.org/wiki/Το_ξυπόλητο_τάγμα Ναι αυτή είναι όποιος δεν την έχει δει παρακαλώ να τη δείτε 44 λεπτά πριν, vasilisspyder είπε Το ξυπόλητο τάγμα Δεν βλέπω να υπάρχει στο imdb https://el.m.wikipedia.org/wik Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2024 από HPXMAN 1
BadIndian Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Ελλείψει άλλης βάζω μια ακόμα. Εύκολη νομίζω. Όποιος την έχει δει, θα την αναγνωρίσει ευθύς αμέσως, χωρίς εξωτερική βοήθεια. Η απάντηση εξάλλου βρίσκεται ήδη στην φωτογραφία. Στις 25/10/2024 στις 6:15 ΜΜ, PSYHAS είπε για να δούμε, βάζω μια άλλη , χωρίς βοήθειες αρχικά. το μόνο που θα πω, οτι καμμια σχέση ο αγγλικός με τον ελληνικό τίτλο της. Εκκρεμεί και αυτή η πτώση. Ταινία από τα μέσα των 90's. 1
PSYHAS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 2 ώρες πριν, BadIndian είπε Ελλείψει άλλης βάζω μια ακόμα. Εύκολη νομίζω. Όποιος την έχει δει, θα την αναγνωρίσει ευθύς αμέσως, χωρίς εξωτερική βοήθεια. Η απάντηση εξάλλου βρίσκεται ήδη στην φωτογραφία. Εκκρεμεί και αυτή η πτώση. Ταινία από τα μέσα των 90's. Τα πουλιά (που δεν πεθαίνουν τραγουδώντας αλλά κατα τον Hitchcock είναι serial killers ..) https://www.imdb.com/title/tt0056869/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_birds 2 1
Tsoukos87 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 2 ώρες πριν, BadIndian είπε Ελλείψει άλλης βάζω μια ακόμα. Εύκολη νομίζω. Όποιος την έχει δει, θα την αναγνωρίσει ευθύς αμέσως, χωρίς εξωτερική βοήθεια. Η απάντηση εξάλλου βρίσκεται ήδη στην φωτογραφία. Εκκρεμεί και αυτή η πτώση. Ταινία από τα μέσα των 90's. Μηπως ειναι κανας Τομ Κρουζ στο 1ο Mission Impossible, τετοια κασκαντεριλικια αυτος και ο Τζακι Τσαν απο οσο θυμαμαι..
PSYHAS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Σας εχω μπερδέψει εντελώς. Ομολογώ οτι η λήψη που έβαλα μπορει να αποπροσανατολίσει , αν και είναι αρκετά χαρακτηριστική της ταινίας. Θα βοηθήσω , τονίζοντας ξανά ότι πρόκειται για δημιουργούς (μεγααάλο hint). Είναι μάστορες του neo noir, αν και δεν πιστεύω οτι χωράνε σε μια ταμπέλα και παρουσιάζουν τις περίεργες ιστορίες με εναν ιδιαίτερο κωμικοτραγικό τροπο. Στην ταινία που έβαλα, πρωταγωνιστούν δυο ηθοποιοί με όσκαρ , με τον έναν απο αυτούς να είναι απο τους μεγαλύτερους ever (κατα τη γνώμη μου)
zmaskos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 32 minutes ago, Tsoukos87 said: Λόγω και της ημέρας... Τα κανόνια του Ναβαρόνε. 3
BadIndian Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, PSYHAS είπε Τα πουλιά (που δεν πεθαίνουν τραγουδώντας αλλά κατα τον Hitchcock είναι serial killers ..) https://www.imdb.com/title/tt0056869/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_birds Πολύ σωστά! Είναι όντως σκηνή από "Τα πουλιά" (1963) του Χίτσκοκ, βασισμένο στο διήγημα της Ντάφνι Ντι Μοριέ. Με την πανέμορφη Τίπι Χέντρεν στον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά στην ιστορία του κινηματογράφου θα μείνει ως η ταινία με τα περισσότερα λάθη. Παραμένει όμως μια αρκετά διασκεδαστική ταινία αν και σίγουρα από τις χειρότερες (αν όχι η χειρότερη) του μεγάλου αυτού σκηνοθέτη. Σχετικά με την ταινία που μας παραθέσατε και την πτώση που μας μπερδεύει, δυνάμει του hint που δώσατε μπορώ να σκεφτώ μόνο τους αδερφούς Κοέν (ως δημιουργούς και ειδικούς στο νεο-νουάρ), αλλά δεν μπορώ έστω να εντοπίσω ταινία τους στα μέσα των 90's. Είμαι σίγουρος πως δεν την έχω δει. Και μια ευγενική υπενθύμιση τέλος για νέα μέλη που συμμετέχουν. Παραθέτουμε και το link (κατά προτίμηση imdb) της ταινίας, όταν απαντάμε, προκειμένου να μπορούν και οι υπόλοιποι είτε να επιβεβαιώσουν, είτε να αποσπάσουν σχετικές πληροφορίες για αυτή. Ώρα τρόμου... Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2024 από BadIndian 2
PSYHAS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 20 λεπτά πριν, BadIndian είπε Σχετικά με την ταινία που μας παραθέσατε και την πτώση που μας μπερδεύει, δυνάμει του hint που δώσατε μπορώ να σκεφτώ μόνο τους αδερφούς Κοέν (ως δημιουργούς και ειδικούς στο νεο-νουάρ), αλλά δεν μπορώ έστω να εντοπίσω ταινία τους στα μέσα των 90's. Είμαι σίγουρος πως δεν την έχω δει.. Ώρα τρόμου... Εισαι στο σωστο δρομο, @BadIndian, αν δεν υπαρχει αλλος για μαντεψια, να το αποκαλύψω ? Ο αγαπημένος Rainn Wilson, μαλλον προ Office. Εφοσον προκειται για horror, θα ελεγα House of 1000 corpses ? https://www.imdb.com/title/tt0251736/?ref_=nm_flmg_job_1_cred_t_86 σκηνοθετης βλεπω Rob Zombie, ο τραγουδιστής ? Δεν ηξερα οτι εκανε και σκηνοθεσία.. 1
Millennium Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 14 minutes ago, PSYHAS said: Εισαι στο σωστο δρομο, @BadIndian, αν δεν υπαρχει αλλος για μαντεψια, να το αποκαλύψω ? Ο αγαπημένος Rainn Wilson, μαλλον προ Office. Εφοσον προκειται για horror, θα ελεγα House of 1000 corpses ? https://www.imdb.com/title/tt0251736/?ref_=nm_flmg_job_1_cred_t_86 σκηνοθετης βλεπω Rob Zombie, ο τραγουδιστής ? Δεν ηξερα οτι εκανε και σκηνοθεσία.. Αυτή πρέπει να'ναι. Ναι κάνει και ταινίες αυτός. 1
BadIndian Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 3 λεπτά πριν, PSYHAS είπε Εισαι στο σωστο δρομο, @BadIndian, αν δεν υπαρχει αλλος για μαντεψια, να το αποκαλύψω ? Ο αγαπημένος Rainn Wilson, μαλλον προ Office. Εφοσον προκειται για horror, θα ελεγα House of 1000 corpses ? https://www.imdb.com/title/tt0251736/?ref_=nm_flmg_job_1_cred_t_86 σκηνοθετης βλεπω Rob Zombie, ο τραγουδιστής ? Δεν ηξερα οτι εκανε και σκηνοθεσία.. Θα ξεκινήσω με την ταινία σας. Αν είναι σκηνή από το Fargo, ειλικρινά δε τη θυμάμαι, αν και θα έπρεπε. Ταπεινή μου άποψη μιας και μόλις δόθηκε η βοήθεια του σκηνοθετικού ντουέτου και εφόσον φυσικά δεν είναι αυτή που είπα, θα μπορούσατε να δώσετε λίγο χρόνο ακόμα, μήπως και έχει κάποιος άλλος επιφοίτηση... Σχετικά με τη δική μου τώρα. Ναι! Πράγματι είναι "Το σπίτι με τα 1000 πτώματα" (2003) σε σενάριο και σκηνοθεσία του γνωστού τραγουδιστή Rob Zombie, ο οποίος παράλληλα ασχολείται με τον κινηματογράφο και δη με τις ταινίες τρόμου, έχοντας αρκετές στο ενεργητικό του. Η συγκεκριμένη μου έχει μείνει καθώς θυμίζει σαν ιστορία αυτή του Σχιζοφρενή δολοφόνου, αλλά κυρίως για την παρουσία του Captain Spaulding, ο οποίος παραπέμπει και προφανώς επηρεάστηκε από την ιστορία του John Wayne Gacy... Αυτή η παρουσία εύκολα στοιχειώνει τα όνειρα.... 1
Millennium Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Το σπίτι με τα 1000 πτώματα έχει και cult following εδώ και χρόνια. 1
floyd89gr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2024 ποια ειναι η ταινια που δεν εχει βρεθει βρε παιδια ; που ειναι η φωτο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα