Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, vasilisspyder είπε

Back to future?

Ναι το 2.

11 λεπτά πριν, Millennium είπε

Το 2 είναι https://m.imdb.com/title/tt0096874/characters/nm0000704

Αλλά κανονικά το βρήκε ο φίλος πάνω.

Σωστα το 2 το βρηκε ο φιλος παραπανω.

Και παμε μια αλλη να κλεισω, σαν σημερα βγηκε αυτο το επος (βαζω μια δυσκολη ληψη γιατι η ταινια ειναι πασιγνωστη)...

image.png.f23363b6fe59857542f6d706187e876f.png

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, vasilisspyder said:

Body snatchers

Ναι. Βάζετε και imdb για ολοκληρωμένη απάντηση.

Επεξ/σία από Millennium
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 26/10/2024 στις 3:30 ΜΜ, Tsoukos87 είπε

Ετσι οπως το φερνεις το ποιημα με σχιζοφρενεις, βλεπω παιδια σε εκταση με καλαμποκια, μηπως ειναι το children of the corn aka Σχιζοφρενεις δολοφονους με το δρεπανι ;

Εντιτ : τωρα που γκουγκλαρα το κοριτσακι και την φραση μου εβγαλε αυτο :

https://www.imdb.com/title/tt0074156/?ref_=ttmi_ov

Εχω δει πριν χρονια το remake μονο.

Εντιτ 2 : τελικα δεν ειναι καλαμποκια μαλλον μου εχει αυξηθει μυωπια αστιγματισμος , ειναι απλη φυλλωσια.

Καλησπέρα σε όλους!

Εύγε αγαπητέ Ντιέγκο! Αν και με googlάρισμα, είναι σωστή και ολοκληρωμένη η απάντηση σου. Δεν είναι το children of the corn, αλλά το "Επίθεση στον σταθμό 13" (aka  "Ο σταθμός 13 δέχεται επίθεση" (assault on precinct 13 - 1976-) σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζον Κάρπεντερ. Φυσικά ίσως το remake να έλαβε περισσότερη αναγνώριση από το κοινό, λόγω και του καστ που διέθετε, ωστόσο η πρωτότυπη ταινία παραμένει η καλύτερη κατ' εμέ. Ειδικά η σκηνή με το κοριτσάκι της εικόνας και τη συνέχεια που έχει είναι πολύ δυνατή. Οφείλω όμως να αναγνωρίσω αγαπητέ Ντιεγκίτο ότι μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!!!

Μία από μένα για σήμερα. 

3212.jpg

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, vasilisspyder είπε

Καλημέρα στους "Εξολοθρευτές" των ταινιών!

Μπράβο στον new entry φίλο μας. Το βρήκες! Πράγματι πρόκειται για σκηνή από την ταινία "Απόδραση από τη Νέα Υόρκη" (1981) σε σκηνοθεσία και σενάριο (και πάλι) του Τζον Κάρπεντερ. Πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων ο Κερτ Ράσελ και συμμετέχουν ηθοποιοί όπως ο Λη βαν Κλιφτ, Ο Ντόναλντ Πλέζανς (Dr Loomis στο Helloween), ο Χαρι Ντην Στάντον και φυσικά ο μουσικο-συνθέτης Isaac Hayes (Shaft), στο ρόλο του "Δούκα", στον οποίο και ανήκει το εικονιζόμενο όχημα. Στα αξιοσημείωτα πως η ταινία αν και έχει φουτουριστικό χαρακτήρα, εξελίσσεται στο 1997 (!) και φυσικά ως κατηγορία αν και δημιουργία του Κάρπεντερ, εστιάζει περισσότερο στη δράση, παρά στον τρόμο. Ο προσωπικός μου συνειρμός ήταν χωρίς φυσικά να το έχω ψάξει ή να γνωρίζω κάτι σχετικά, αν το Metal Gear Solid τελικά έχει επηρεαστεί από την ταινία, καθώς υπάρχουν αρκετές ομοιότητες μεταξύ των δύο Snake...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...