panfox Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 Καλημέρα, δεν μπορώ να θυμηθώ που έχω δει (ταινία, σειρά, διαφήμιση) να επαναλαμβάνεται συχνά η φράση "φουλ πανσιόν". Υπάρχει στη διαφήμιση αυτή αλλά νομίζω ήταν διαφορετική. Θυμάται κανείς; (Λίγο εκτός θέματος... )
Tsoukos87 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 2 ώρες πριν, panfox είπε Καλημέρα, δεν μπορώ να θυμηθώ που έχω δει (ταινία, σειρά, διαφήμιση) να επαναλαμβάνεται συχνά η φράση "φουλ πανσιόν". Υπάρχει στη διαφήμιση αυτή αλλά νομίζω ήταν διαφορετική. Θυμάται κανείς; (Λίγο εκτός θέματος... ) Δεν ξέρω αν είναι το Hostel αυτό που λες.
Millennium Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 4 hours ago, BadIndian said: Καλημέρα σε όλους τους Πρίγκηπες του Σκότους νήματος!! Μεγάλη πέραση τα horror πάντως. Καλό αυτό για τους λάτρεις. Αρκετές ώρες μετά την παράθεση της, κανείς δε φαίνεται να έχει κάποια ιδέα σχετικά με το ποια μπορεί να είναι η ταινία ή έστω καμία ερώτηση αναφορικά με την παραγωγή της. Όχι ιδιαίτερα γνωστή τρόμου, αλλά έχει τις καλές στιγμές της. Δύσκολη λήψη από κάθε άποψη αναμφισβήτητα, αλλά αυτό που επακολουθεί εκτός από προφανές είναι και αρκετά βίαιο. Προσωπικά τον θάνατο του αθληταρά με το ίδιο του το "όργανο" τον απόλαυσα. Ευφάνταστος αν μη τι άλλο. Η ταινία προφανώς περιέχει κι άλλες "δυνατές" σκηνές στην πορεία, με αποκορύφωμα το περίεργο και παράδοξο φινάλε της... Θα επανέλθω στη συνέχεια με επιπλέον βοήθεια αν χρειαστεί. Εμ έβαλες και δύσκολη λήψη βρε Ινδιάνε μου, που να τη βρεις 1
Arkin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 19 ώρες πριν, BadIndian είπε Νύχτωσε επιτέλους. Ώρα για τρόμο... Κατι εγινε βρηκα και τη σκηνη. https://www.imdb.com/title/tt0082498 1 1
BadIndian Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 4 λεπτά πριν, Arkin είπε Κατι εγινε βρηκα και τη σκηνη. https://www.imdb.com/title/tt0082498 Μπράβο ρε Μάστερ Άρκιν!!! Και με link!!! Εντυπωσιάστηκα! Ημίθεος και βάλε!!! Κι ότι ετοιμαζόμουν να δώσω βοήθεια! Ε τώρα απλά θα τα γράψω. "Τα γενέθλια του τρόμου" (Happy Birthday to Me - 1981-) λοιπόν, σε σκηνοθεσία του J. Lee Thompson (Τα κανόνια του Ναβαρόνε), με πρωταγωνίστρια την Melissa Sue Anderson, στην πρώτη της κινηματογραφική απόπειρα. Για τους παλιούς η ηθοποιός δεν είναι άλλη, από την τηλεοπτικά μεγάλη και αλλόκοτη "αδελφή" της "Λόρα Ίνγκλς" (Melissa Gilbert), από την παλιά και πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, η οποία προβαλλόταν την δεκαετία του '80 από την ΕΡΤ, γνωστή ως "Το μικρό σπίτι στο λιβάδι". Η εν λόγω ταινία τρόμου ωστόσο, διαθέτει cult χαρακτήρα, μια πολύ όμορφη αφίσα προώθησης της, αρκετούς βίαιους φόνους και περίεργες σκηνές, καθώς και ένα σχεδόν ανατρεπτικό φινάλε. Αντέχετε άλλη μία; Δύσκολη σχετικά λήψη, αν και οι λάτρεις, θα τη βρουν σχεδόν αμέσως, πασίγνωστη ταινία. Αφορμή ένα παλιότερο σχόλιο (νομίζω από @Tsoukos87, αλλά δεν είμαι βέβαιος). 2
HPXMAN Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 7 λεπτά πριν, BadIndian είπε Μπράβο ρε Μάστερ Άρκιν!!! Και με link!!! Εντυπωσιάστηκα! Ημίθεος και βάλε!!! Κι ότι ετοιμαζόμουν να δώσω βοήθεια! Ε τώρα απλά θα τα γράψω. "Τα γενέθλια του τρόμου" (Happy Birthday to Me - 1981-) λοιπόν, σε σκηνοθεσία του J. Lee Thompson (Τα κανόνια του Ναβαρόνε), με πρωταγωνίστρια την Melissa Sue Anderson, στην πρώτη της κινηματογραφική απόπειρα. Για τους παλιούς η ηθοποιός δεν είναι άλλη, από την τηλεοπτικά μεγάλη και αλλόκοτη "αδελφή" της "Λόρα Ίνγκλς" (Melissa Gilbert), από την παλιά και πολύ επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά, η οποία προβαλλόταν την δεκαετία του '80 από την ΕΡΤ, γνωστή ως "Το μικρό σπίτι στο λιβάδι". Η εν λόγω ταινία τρόμου ωστόσο, διαθέτει cult χαρακτήρα, μια πολύ όμορφη αφίσα προώθησης της, αρκετούς βίαιους φόνους και περίεργες σκηνές, καθώς και ένα σχεδόν ανατρεπτικό φινάλε. Αντέχετε άλλη μία; Δύσκολη σχετικά λήψη, αν και οι λάτρεις, θα τη βρουν σχεδόν αμέσως, πασίγνωστη ταινία. Αφορμή ένα παλιότερο σχόλιο (νομίζω από @Tsoukos87, αλλά δεν είμαι βέβαιος). fast and furius https://www.imdb.com/title/tt0232500/ 2 1
BadIndian Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 10 λεπτά πριν, HPXMAN είπε fast and furious https://www.imdb.com/title/tt0232500/ Αν και Πρόεδρος ελληνικών ταινιών σε βρίσκω πολύ δυνατό και στα action! Εύγε! Αυτή είναι! "Οι μαχητές των Δρόμων" (The Fast and the Furious - 2001-) σε σκηνοθεσία Rob Cohen και πρωταγωνιστές τους Paul Walker, Vin Diesel και τη Michelle Rodriguez. Το σχόλιο λοιπόν που ανέφερα ήταν πως το "Saving private Ryan" είναι η καλύτερη ταινία του Βιν Ντίζελ (μπορεί να το είχε κάνει κι ο Millenium). Συμφωνώ απόλυτα. Μολονότι (και με αυτό το επίθετο - Diesel) ο καλύτερος ρόλος του, μακράν του δεύτερου για μένα, είναι αυτός του Ντομ(ινίκ) Τορρέτο. Θα επανέλθω το βραδάκι με θρίλερ/τρόμο. Μέχρι τότε βάλτε καμία ακόμα να ακονίσουμε το τόμαχωκ τη μνήμη μας. 1
PSYHAS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 https://www.imdb.com/title/tt0135484/mediaindex/?ref_=tt_mv_sm Jeep, kiosk and love!!! για να δούμε, βάζω μια άλλη , χωρίς βοήθειες αρχικά. το μόνο που θα πω, οτι καμμια σχέση ο αγγλικός με τον ελληνικό τίτλο της. 2
AndVal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 Πρέπει να βάλουμε εικόνα ή κάνει και με περιγραφή; 1
BadIndian Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 Απαραιτήτως εικόνα φίλε. Με περιγραφή πας στο νήμα "Name that film" 2
Koopas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 58 λεπτά πριν, PSYHAS είπε για να δούμε, βάζω μια άλλη , χωρίς βοήθειες αρχικά. το μόνο που θα πω, οτι καμμια σχέση ο αγγλικός με τον ελληνικό τίτλο της. σπάω το κεφάλι μου, γιατί την έχω δει την πτώση. Αρχικά σκέφτηκα Matrix 4 και 13th floor, αλλά ούτε καν. 1
Tsoukos87 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Koopas είπε σπάω το κεφάλι μου, γιατί την έχω δει την πτώση. Αρχικά σκέφτηκα Matrix 4 και 13th floor, αλλά ούτε καν. Matrix ή blade runner 2 μου θυμιζει αν και δεν θυμαμαι στο 2ο τον Γκοσλινγκ να πηδαει σαν τον Τομ τον Κρουζ στα Mission Impossible. @BadIndian τι ειχα αναφερει γιατι η μνημη μου εχει εξασθενισει και δεν θυμαμαι... Και παμε σε μια πολυ κλασικη... Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2024 από Tsoukos87
BadIndian Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Tsoukos87 είπε Matrix ή blade runner 2 μου θυμιζει αν και δεν θυμαμαι στο 2ο τον Γκοσλινγκ να πηδαει σαν τον Τομ τον Κρουζ στα Mission Impossible. @BadIndian τι ειχα αναφερει γιατι η μνημη μου εχει εξασθενισει και δεν θυμαμαι... Και παμε σε μια πολυ κλασικη... Καταρχάς Matrix δεν είναι αυτή που έβαλε ο φίλτατος @PSYHAS. 100% επιστημονικής φαντασίας είναι και πιθανολογώ κάπου προς τα τέλη 90's, αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω, αφού τις αποφεύγω όπως οι Ινδιάνοι τους καουμπόηδες... Είχε γίνει κάποιο σχόλιο για "Saving Private Ryan", όταν είχε αναρτηθεί φωτογραφία του Βίν Ντίζελ πως " είναι η καλύτερη ταινία που έχει συμμετάσχει". Πίστευα, αλλά με μεγάλη επιφύλαξη πως ανήκε σε εσένα το σχόλιο, αλλά πολύ πιθανό να κάνω λάθος και να το έκανε κάποιος άλλος. Εξ ου και το mention. Στην κλασική σου ταινία τώρα. Πολύ οικεία. Σίγουρα την έχω δει. Και ο εικονιζόμενος τον ξέρω, αλλά (κλασικά) δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος είναι. Κάπου προς το 2010 μήπως ή εκεί γύρω (3 πάνω τρία κάτω που λέμε); Θα την θυμηθώ όμως και θα επανέλθω, αν φυσικά δεν την έχει βρει κάποιος άλλος εν τω μεταξύ. 1
Tsoukos87 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2024 1 λεπτό πριν, BadIndian είπε Καταρχάς Matrix δεν είναι αυτή που έβαλε ο φίλτατος @PSYHAS. 100% επιστημονικής φαντασίας είναι και πιθανολογώ κάπου προς τα τέλη 90's, αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω, αφού τις αποφεύγω όπως οι Ινδιάνοι τους καουμπόηδες... Είχε γίνει κάποιο σχόλιο για "Saving Private Ryan", όταν είχε αναρτηθεί φωτογραφία του Βίν Ντίζελ πως " είναι η καλύτερη ταινία που έχει συμμετάσχει". Πίστευα, αλλά με μεγάλη επιφύλαξη πως ανήκε σε εσένα το σχόλιο, αλλά πολύ πιθανό να κάνω λάθος και να το έκανε κάποιος άλλος. Εξ ου και το mention. Στην κλασική σου ταινία τώρα. Πολύ οικεία. Σίγουρα την έχω δει. Και ο εικονιζόμενος τον ξέρω, αλλά (κλασικά) δεν μπορώ να θυμηθώ ποιος είναι. Κάπου προς το 2010 μήπως ή εκεί γύρω (3 πάνω τρία κάτω που λέμε); Θα την θυμηθώ όμως και θα επανέλθω, αν φυσικά δεν την έχει βρει κάποιος άλλος εν τω μεταξύ. Ναι εγω ειχα βαλει γιατι δεν θυμομουν οτι επαιζε ο αμολυβδης εκει, και νομιζω ή ο φιλτατος @PSYHAS ή ο @Koopas το ειχε πει οτι ηταν η πιο καλη ταινια που συμμετειχε.Τωρα στην ταινια που ανεβασα ηδη εκανα μια λαδια και αλλαξα την φωτο για να το δυσκολεψω και εβαλα το λημερι του κακου. Hint εχει βγει και καλτ τραγουδι με τον συγκεκριμενο κακο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα