Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Millennium είπε

Καλημέρα.

Ναι αυτή είναι @BadIndian . Αξίζει σαν ταινία, να τη δείτε.

Ψήθηκα. Ναι. Θα κοιτάξω να τη βρω για να τη δω. Κούπας ακούς;;;😊

10 λεπτά πριν, lovesucks είπε

🏆 Μπράβο αγαπητή! Αυτή είναι! Του Στίβεν Σπίλμπεργκ, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Frank Abignale Jr, τον οποίο ενσαρκώνει ο Di Caprio, ενώ ο ίδιος συμμετέχει στο σενάριο. Πραγματικά απίστευτη ιστορία! Το κυπελλάκι σας το χρωστάω, καθώς λόγω της πολυήμερης αποχής μου, τα reactions, μου τα έφαγαν χτες παλαιότερες δημοσιεύσεις διάφορων "παλαιόπαιδων". 🏆

Αν και υπενθυμίζω πως υπάρχει μια εκκρεμότητα, από κάποιο TV mini series, κατά δήλωση του μέλους, που τις δημοσίευσε, με κάτι παραμορφωμένους στο πρόσωπο, βάζω άλλη μια. Δε νομίζω πως έχει μπει ξανά. Δύσκoλεύτηκα αρκετά να βρω δύσκολη λήψη αν και πάλι είμαι σίγουρος πως κάτι θα πει σε όσους άρεσε. 

MV5BMDQ1MGE0ZmYtZGE4ZS00ZmNmLWEyMTItYjk3MzliN2FjM2ZkXkEyXkFqcGdeQXRyYW5zY29kZS13b3JrZmxvdw@@._V1_QL75_UX500_CR0,30,500,281_.jpg

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, BadIndian είπε

Ψήθηκα. Ναι. Θα κοιτάξω να τη βρω για να τη δω. Κούπας ακούς;;;😊

🏆 Μπράβο αγαπητή! Αυτή είναι! Του Στίβεν Σπίλμπεργκ, βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Frank Abignale Jr, τον οποίο ενσαρκώνει ο Di Caprio, ενώ ο ίδιος συμμετέχει στο σενάριο. Πραγματικά απίστευτη ιστορία! Το κυπελλάκι σας το χρωστάω, καθώς λόγω της πολυήμερης αποχής μου, τα reactions, μου τα έφαγαν χτες παλαιότερες δημοσιεύσεις διάφορων "παλαιόπαιδων". 🏆

Αν και υπενθυμίζω πως υπάρχει μια εκκρεμότητα, από κάποιο TV mini series, κατά δήλωση του μέλους, που τις δημοσίευσε, με κάτι παραμορφωμένους στο πρόσωπο, βάζω άλλη μια. Δε νομίζω πως έχει μπει ξανά. Δύσκoλεύτηκα αρκετά να βρω δύσκολη λήψη αν και πάλι είμαι σίγουρος πως κάτι θα πει σε όσους άρεσε. 

MV5BMDQ1MGE0ZmYtZGE4ZS00ZmNmLWEyMTItYjk3MzliN2FjM2ZkXkEyXkFqcGdeQXRyYW5zY29kZS13b3JrZmxvdw@@._V1_QL75_UX500_CR0,30,500,281_.jpg

Πολυ μας δυσκολεύετε …παιδεύτηκα λιγο, αλλα ειναι ο Roger Bart, πρεπεινα ειναι απο το American Gangster

https://www.imdb.com/title/tt0765429/?ref_=nm_ov_bio_lk

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PSYHAS είπε

Πολυ μας δυσκολεύετε …παιδεύτηκα λιγο, αλλα ειναι ο Roger Bart, πρεπεινα ειναι απο το American Gangster

https://www.imdb.com/title/tt0765429/?ref_=nm_ov_bio_lk

🏆 Εξαιρετικός! Συγχαρητήρια. Όντως είναι ο Roger Bart και υποδύεται τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης των Η.Π.Α., ο οποίος "βάζει χέρι" στον καθήμενο Ράσελ Κρόου, ως αδιάφθορο μπάτσο της δίωξης ναρκωτικών, ο οποίος έχει ένταλμα έρευνας για το στρατιωτικό αεροπλάνο, που μεταφέρει τις σωρούς των νεκρών στρατιωτών από τον πόλεμο του Βιετνάμ και θέλει να το εκτελέσει στο ακέραιο, ανοίγοντας τα φέρετρα, καθώς έχει την υποψία, πως μέσα σε αυτά μεταφέρεται η ηρωίνη του Φρανκ Λούκας (Ντ. Γουάσινγκτον), εγείροντας ηθικά διλήμματα, όσον αφορά την ορθότητα και την αποτελεσματικότητα της πράξης του. Όπως είπα δυσκολεύτηκα κι εγώ να βρω μια λήψη που δεν θα κάρφωνε αμέσως την ταινία και αν πέτυχε το σκοπό της τότε είμαι χαρούμενος. American Gangster (2007) λοιπόν του Ρίντλεη Σκοτ. Εύγε αγαπητέ! Το κυπελάκι σας θα το πάρετε μόλις αποκατασταθεί η τάξη των reactions. Προς το παρόν όμως θα μου επιτρέψετε να σας βολέψω έτσι 🏆.

• Like 2
Δημοσ.

Άγνωστο. Μόνα στοιχεία που δόθηκαν πως πρόκειται για TV mini series κατά το IMDB αλλά παίχτηκε μονοκόμματα στην ελληνική τηλεόραση και το μέλος που την έβαλε την θεωρεί πάρα πολύ δύσκολη. Παρά τις τρεις φωτογραφίες δεν είχαμε ούτε έστω μια μαντεψιά δυστυχώς. Συνεπώς αν δεν την πάρει το ποτάμι, μάλλον θα παρασυρθεί στη λήθη του χρόνου... 

Ελλείψει άλλης να εκκρεμεί λοιπόν, αλλά και διάθεσης να βάλει έτερο μέλος, παραθέτω μια σχεδόν εμβληματική ταινία του αγαπημένου μου είδους. Τι πλάκα θα είχε να έλεγε "Παναγία μου!"...

10.jpg

• Like 1
Δημοσ.
24 minutes ago, BadIndian said:

Άγνωστο. Μόνα στοιχεία που δόθηκαν πως πρόκειται για TV mini series κατά το IMDB αλλά παίχτηκε μονοκόμματα στην ελληνική τηλεόραση και το μέλος που την έβαλε την θεωρεί πάρα πολύ δύσκολη. Παρά τις τρεις φωτογραφίες δεν είχαμε ούτε έστω μια μαντεψιά δυστυχώς. Συνεπώς αν δεν την πάρει το ποτάμι, μάλλον θα παρασυρθεί στη λήθη του χρόνου... 

Ελλείψει άλλης να εκκρεμεί λοιπόν, αλλά και διάθεσης να βάλει έτερο μέλος, παραθέτω μια σχεδόν εμβληματική ταινία του αγαπημένου μου είδους. Τι πλάκα θα είχε να έλεγε "Παναγία μου!"...

10.jpg

Slasher έβαλες; Κύρια επιρροή στο Halloween.

https://m.imdb.com/title/tt0071222/

Black Christmas.

Δυνατή επιλογή.

• Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Millennium είπε

Slasher έβαλες; Κύρια επιρροή στο Halloween.

https://m.imdb.com/title/tt0071222/

Black Christmas.

Δυνατή επιλογή.

Ε! Ναι. Τι άλλο; Όχι απλά επιρροή, αλλά θεωρείτε από πολλούς, μεταξύ των οποίων και ο υποφαινόμενος, ως η πρώτη χρονικά ταινία του είδους (1974) με το Halloween να ακολουθεί (1978) μεν, να καθορίζει το είδος δε. Στα αξιοσημείωτα της ταινίας δύο πράγματα. Πρώτο η αστεία μετάφραση στα ελληνικά "Τρόμος στο Παρθεναγωγείο", λες και μιλάμε για καμία κωμωδία με τον Τσέβι Τσέης... Και το δεύτερο που χρειάζεται λίγη παρατηρητικότητα είναι πως η πρωταγωνίστρια της ταινίας και εικονιζόμενη δεν είναι άλλη, από την Ολίβια Χάσεη, ήτοι την τηλεοπτική μητέρα του Χριστού (Παναγία μου) στην κατανυκτική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ". Δυνατή ταινία όντως!

6 λεπτά πριν, Millennium είπε

MV5BZjQ3NGZkMTEtZmVlOS00Y2IwLTkxODMtNWM2

Κι αυτό χωρίς τσεκάρισμα και με την πρώτη ματιά, πρέπει να είναι το "The Haunting" (1965) το πρώτο το ορθόδοξο;;;

https://m.imdb.com/title/tt0057129/?ref_=nv_sr_srsg_3_tt_8_nm_0_in_0_q_The%20haunting

• Like 2
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Προσφατη σχετικα, τρομου πολυ καλη. Δυνατη και σκληρη σκηνη...

image.png.0fdd7af2ef052130b179ae9112d96429.png

A quiet place, ταινία ευχάριστη έκπληξη απο τον Jim Halpert..

Η φωτο πολυ χαρακτηριστική βεβαια, με τον 

Spoiler

Σοκαριστικό θανατο του πιτσιρικά 

https://www.imdb.com/title/tt6644200/?ref_=ttmi_ov

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 hours ago, BadIndian said:

Ε! Ναι. Τι άλλο; Όχι απλά επιρροή, αλλά θεωρείτε από πολλούς, μεταξύ των οποίων και ο υποφαινόμενος, ως η πρώτη χρονικά ταινία του είδους (1974) με το Halloween να ακολουθεί (1978) μεν, να καθορίζει το είδος δε. Στα αξιοσημείωτα της ταινίας δύο πράγματα. Πρώτο η αστεία μετάφραση στα ελληνικά "Τρόμος στο Παρθεναγωγείο", λες και μιλάμε για καμία κωμωδία με τον Τσέβι Τσέης... Και το δεύτερο που χρειάζεται λίγη παρατηρητικότητα είναι πως η πρωταγωνίστρια της ταινίας και εικονιζόμενη δεν είναι άλλη, από την Ολίβια Χάσεη, ήτοι την τηλεοπτική μητέρα του Χριστού (Παναγία μου) στην κατανυκτική σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ". Δυνατή ταινία όντως!

Κι αυτό χωρίς τσεκάρισμα και με την πρώτη ματιά, πρέπει να είναι το "The Haunting" (1965) το πρώτο το ορθόδοξο;;;

https://m.imdb.com/title/tt0057129/?ref_=nv_sr_srsg_3_tt_8_nm_0_in_0_q_The%20haunting

Ναι το The haunting είναι. Είσαι μάστερ! 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Millennium είπε

Ναι το The haunting είναι. Είσαι μάστερ! 

Καταρχάς καλημέρα στην A-Team της 7ης Τέχνης!

Σ' ευχαριστώ πολύ αγαπητέ, αλλά παραμένω ένας ταπεινός Ινδιάνος σινεφίλ. Μάστερ δεν είμαι σίγουρα και τέτοιους θεωρώ με όλο το σεβασμό και πάσα ειλικρίνεια τους φίλτατους @PSYHAS & @Arkin με τις ανεξάντλητες γνώσεις τους, αλλά και τη φωτογραφική μνήμη που διαθέτουν. Θα κάνω λοιπόν την αρχή για σήμερα. Επειδή είναι πρωί δεν θα βάλω τρόμου. Κοινωνική και blaxploitation. Ο τίτλος της θυμίζει παλιό Σμυρναϊκο τραγούδι...

2176.webp

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...