Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Millennium είπε

δε ξέρω πόσοι την είχατε δει, πάντως πέρα από το ιδιότυπο χιούμορ της έως σαρκασμό, πρωτοποριακό ήταν και το τέλος της, που ήταν 3 διαφορετικές εκδοχές και μάλιστα τα σινεμά έπαιζαν τυχαία κάθε τέλος. την είχα δει σε dvd, όπου περιλαμβάνονταν και τα 3. Και ναι , σχετίζεται με το γνωστό επιτραπέζιο παιχνίδι (Cluedo στο UK, Clue στο USA)

• Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, PSYHAS said:

δε ξέρω πόσοι την είχατε δει, πάντως πέρα από το ιδιότυπο χιούμορ της έως σαρκασμό, πρωτοποριακό ήταν και το τέλος της, που ήταν 3 διαφορετικές εκδοχές και μάλιστα τα σινεμά έπαιζαν τυχαία κάθε τέλος. την είχα δει σε dvd, όπου περιλαμβάνονταν και τα 3. Και ναι , σχετίζεται με το γνωστό επιτραπέζιο παιχνίδι (Cluedo στο UK, Clue στο USA)

Δεν την έχω δει αλλά αναγνώρισα την κοπέλα με αυτήν την αμφίεση, για ευνόητους λόγους... Thnx for the info.

• Like 1
Δημοσ.

To θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο. Το imdb το εχει ως TV Mini Series αλλά κάποιο ελληνικό κανάλι το είχε δείξει μονοκόματα.

spacer.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, GnsP είπε

To θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο. Το imdb το εχει ως TV Mini Series αλλά κάποιο ελληνικό κανάλι το είχε δείξει μονοκόματα.

spacer.png

Κατι απο Star Trek?

Επεξ/σία από PSYHAS
Δημοσ.
13 hours ago, PSYHAS said:

Αγνός τρόμος , απο τα καλυτερα παλια καλα θρίλερ , υποβλητική ασπρόμαυρη φωτογραφία 

The innocents!

https://www.imdb.com/title/tt0055018/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_3_nm_0_in_0_q_%CE%BC%CE%B9%CE%B1%20%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%

Μπράβο αυτή είναι. Από τις καλύτερες παλιές στο είδος της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...