wahwah Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Just now, Arkin said: Έλα εύκολο seven. Ταινιάρα και αυτή. Από τις αγαπημένες μου ταινίες και σκηνές η συγκεκριμένη με το κουτί. 2
Arkin Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 33 λεπτά πριν, Sibyl είπε Έλα έλα πριν κάτι μήνες την είδα. Eternal sunshine. Δεν βγαίνουν πια τέτοιες ταινίες. 1 2
Arkin Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 12 λεπτά πριν, LiquidTroll είπε Περίμενα μια τέτοια ταινία από σένα. Pi του 1998 του Aronofsky στη φώτο βλέπουμε τον Gullette. 1
Agent_Orange Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) Φασίστας ή ντράμερ; American History X https://www.imdb.com/title/tt0120586/ Επεξ/σία 27 Μαϊου από Agent_Orange 3 1 1
Koopas Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Βρε λεμούριοι, μία μέρα σας άφησα μόνους και πήρατε φωτιά! 6 σελίδες φρέσκο υλικό, δεν σας προλαβαίνω! @lovesucks έχεις κάρτα ασυλίας μέχρι τη σελίδα 100 του Thread, όσον αφορά τις ασιατικές. Άντε, πάρτε κι από προσωπική αγαπημένη αισθηματική. 1 1
lovesucks Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου Μόλις τώρα, Koopas είπε Άντε, πάρτε κι από προσωπική αγαπημένη αισθηματική. 2046?? https://m.imdb.com/title/tt0212712/ Μόλις τώρα, Agent_Orange είπε 2046? https://www.imdb.com/title/tt0212712/ Πιάσε κόκκινο βρε που πήρες φόρα...χαχααχχαχαχα 1 1
Arkin Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Koopas είπε Βρε λεμούριοι, μία μέρα σας άφησα μόνους και πήρατε φωτιά! 6 σελίδες φρέσκο υλικό, δεν σας προλαβαίνω! @lovesucks έχεις κάρτα ασυλίας μέχρι τη σελίδα 100 του Thread, όσον αφορά τις ασιατικές. Άντε, πάρτε κι από προσωπική αγαπημένη αισθηματική. Πού τη θυμήθηκες? Το 2046 είναι πρώτη φορά πριν κανα 8 μηνο την είδα δεν πιανει fallen angels και chungking express αλλά είναι κοντά. Παραδόξως δεν έχω δει το in the mood for love μεχρι σήμερα. Επεξ/σία 27 Μαϊου από Arkin
Arkin Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Agent_Orange είπε easy Lost highway του lynch? Επεξ/σία 27 Μαϊου από Arkin 1 1
lovesucks Δημοσ. 27 Μαϊου Δημοσ. 27 Μαϊου 4 λεπτά πριν, Koopas είπε Βρε λεμούριοι, μία μέρα σας άφησα μόνους και πήρατε φωτιά! 6 σελίδες φρέσκο υλικό, δεν σας προλαβαίνω! @lovesucks έχεις κάρτα ασυλίας μέχρι τη σελίδα 100 του Thread, όσον αφορά τις ασιατικές. Άντε, πάρτε κι από προσωπική αγαπημένη αισθηματική. Ευχαριστώ πολύ για την ασυλία!!😋😋 Βρήκες και μία από τις 3-4 ασιατικές πουχω δει🙂 Πολύ αγαπημένη ταινία όπως και το soundtrack υπέροχο! Σε ένα μου ποστ πριν 2-3 σελίδες που γράφει άκυρο είχα βάλει αυτή τη φώτο αλλά με πρόλαβε ο @Millennium με φώτο.. 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Πού τη θυμήθηκες? Το 2046 είναι πρώτη φορά πριν κανα 8 μηνο την είδα δεν πιανει fallen angels και chungking express αλλά είναι κοντά. Παραδόξως δεν έχω δει το in the mood for love μεχρι σήμερα. Κακώς ...να το δεις! Είναι η δεύτερη απο τις 3-4 που χω δει...😂 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα