Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Λογω της ημερας, ξημερωματα απο 8 στις 9 Οκτωβρη εκτελεστηκε απο τον Βολιβιανο στρατο και περασε στην αιωνιοτητα...(Μια φωτογραφια σου, ηρθε και σε μενα).
Μια πολυ ομορφη ταινια...

Στιγμιότυπο οθόνης 2024-10-08 233510.jpg

Ο Ernesto, παρέα με τον Gordito στην αναζήτηση του εαυτού τους (έτσι το είδα εγώ). Πόσο συναρπαστικό ταξίδι μπορεί να είναι αυτό.

• Like 2
  • Thanks 2
  • Απαντ. 4,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lovesucks είπε

Πόσο μ"άρεσε αυτή η ταινία!!

Έχει ξαναμπεί κι από @Millennium🙂

Και μένα, μου άρεσε πολύ.:D

• Like 3
Δημοσ.
Στις 3/9/2024 στις 4:04 ΜΜ, PSYHAS είπε

Μοιαζει λιγο με τον τύπο εδω… ευκολο!

IMG_1651.jpeg

Στις 3/9/2024 στις 4:07 ΜΜ, Glikos είπε

High Fidelity (2000).

Ωραία ταινία και αυτή!

https://www.imdb.com/title/tt0146882/

το ειχα βαλει προ μηνος

40 λεπτά πριν, HPXMAN είπε

Πω πρωινιάτικα τι μου θύμησαν

Ταινιάρα και η σκηνή είναι όλα τα ευρά....

461945287_941159078057429_5962808595836112484_n.jpg

δε νομιζω οτι μπορει να ειναι κατι αλλο απο Τα καμακια!

https://www.imdb.com/title/tt0263522/?ref_=fn_al_tt_1

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, PSYHAS είπε

το ειχα βαλει προ μηνος

Είναι η τρίτη φορά που μπαίνει το High Fidelity και δεν το λέω με διάθεση παρατήρησης. Τουναντίον νομίζω πως δεν υπάρχει άνθρωπος, στον οποίο να αρέσει η ξένη μουσική και οι ταινίες και να μην την απόλαυσε. Έχει δε ιδιαίτερη πέραση στις κυρίες του νήματος και δικαίως, αφού κατά βάσει είναι ένα love story.

Παραθέτω "πρελούδιο" της αγαπημένης μου σκηνής, από μια άλλη ταινία, η οποία επίσης αρέσει (γενικότερα) στις κυρίες. Πολύ εύκολη και δεν έχει καν αναφερθεί ξανά.

Καλημέρα στα παιδιά ενός κατώτερου ανώτερου Θεού, δηλαδή του κινηματογράφου!

1145.jpg

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Είναι η τρίτη φορά που μπαίνει το High Fidelity και δεν το λέω με διάθεση παρατήρησης. Τουναντίον νομίζω πως δεν υπάρχει άνθρωπος, στον οποίο να αρέσει η ξένη μουσική και οι ταινίες και να μην την απόλαυσε. Έχει δε ιδιαίτερη πέραση στις κυρίες του νήματος και δικαίως, αφού κατά βάσει είναι ένα love story.

Παραθέτω "πρελούδιο" της αγαπημένης μου σκηνής, από μια άλλη ταινία, η οποία επίσης αρέσει (γενικότερα) στις κυρίες. Πολύ εύκολη και δεν έχει καν αναφερθεί ξανά.

Καλημέρα στα παιδιά ενός κατώτερου ανώτερου Θεού, δηλαδή του κινηματογράφου!

1145.jpg

Είναι η μυθική μπάντα που έπαιζε μουσική, την ώρα που βούλιαζε το καράβι. Και ποιο καράβι μάλιστα (εδώ σας θέλω, συνωμοσιολόγους)!

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Koopas είπε

Είναι η μυθική μπάντα που έπαιζε μουσική, την ώρα που βούλιαζε το καράβι. Και ποιο καράβι μάλιστα (εδώ σας θέλω, συνωμοσιολόγους)!

🎵 Ήταν ένα μικρό καράβι, ήταν ένα μικρό καράβι, που ήταν α- α- αταξίδευτο οε, οε, οε, οε...🎵

Έλα Μπέργκαμπ. 'Ασε τις ντρίμπλες και πες το. Ύστερα σε προκαλώ να βάλεις καμία από εκείνες τις ωραίες, τις ορθόδοξες action που συνηθίζεις να γουστάρουμε!

• Like 3
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, BadIndian είπε

1145.jpg

14 λεπτά πριν, Koopas είπε

Μάλλον είναι ο Τιτανικός, ε; Δεν μπορώ να πω πως μ'άρεσε.Την είδα μόνο μία φορά όταν βγήκε κι έκτοτε ποτέ ξανά.

Titanic

https://m.imdb.com/title/tt0120338/

5 λεπτά πριν, BadIndian είπε

🎵 Ήταν ένα μικρό καράβι, ήταν ένα μικρό καράβι, που ήταν α- α- αταξίδευτο οε, οε, οε, οε...🎵

Έλα Μπέργκαμπ. 'Ασε τις ντρίμπλες και πες το. Ύστερα σε προκαλώ να βάλεις καμία από εκείνες τις ωραίες, τις ορθόδοξες action που συνηθίζεις να γουστάρουμε!

Μάλλον πρόλαβα εγώ, δεν είμαι ο Μπέργκαμπ 😋

Καλημέρα σε όλους!

• Like 4
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...