lovesucks Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, BadIndian είπε Φοβερή @lovesucks με έφεση στη λεπτομέρεια. Μπράβο σας! Θα ζητήσω να προαχθείς σε Γενικότερη Γενική Γραμματέα του νήματος ή script girl που λεν και στις ταινίες. 🙂 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ αγαπητέ @BadIndian.😊 Ταλέντο στο να βρίσκω ταινίες δεν έχω, μα έχω στην οργάνωση. Επίσης να σημειωθεί στα πρακτικά η δυνατή μου μνήμη.😊 Βάζω και γω μια εύκολη εικόνα από αγαπημένη μου ταινία.(δεν θυμάμαι αν έχει ξαναμπεί, δυνατή μνήμη σου λέει μετά 😂 και η αναζήτηση δεν μου βγαλε κάτι.) 3
PSYHAS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 59 λεπτά πριν, Millennium είπε Χμ, δυσκολο φαινεται. Μαλλον γιαπωνέζικο , στρατόπεδο συγκέντρωσης ή κατι τετοιο? Αλλα η φατσα με μπερδεύει 6 λεπτά πριν, lovesucks είπε Σας ευχαριστώ πάρα πολύ αγαπητέ @BadIndian.😊 Ταλέντο στο να βρίσκω ταινίες δεν έχω, μα έχω στην οργάνωση. Επίσης να σημειωθεί στα πρακτικά η δυνατή μου μνήμη.😊 Βάζω και γω μια εύκολη εικόνα από αγαπημένη μου ταινία.(δεν θυμάμαι αν έχει ξαναμπεί, δυνατή μνήμη σου λέει μετά 😂 και η αναζήτηση δεν μου βγαλε κάτι.) Ε αυτο πιο ευκολο, Bardem και Η θαλασσα μεσα μου. Amenabar κλπ 4
lovesucks Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, PSYHAS είπε Ε αυτο πιο ευκολο, Bardem και Η θαλασσα μεσα μου. Amenabar κλπ Δεν το χω με "δύσκολες/ψαγμένες" ταινίες..😋 Και φυσικά είστε σωστός γι'άλλη μια φορά🙂..Πάρα πολύ καλή ταινία(όσκαρ ξενόγλωσσης αν δεν κάνω λάθος) που με συγκίνησε και με "προβλημάτισε". Η θάλασσα μέσα μου/Mar adentro(2004) https://m.imdb.com/title/tt0369702/ 9 λεπτά πριν, HPXMAN είπε Επειδή σας βλέπω χαλαρούς και εγώ δε είμαι Οι Γερμανοί ξανάρχονται;;;;;; Έπεσα μέσα, ε;;🤗 5
HPXMAN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Άνθρωποι άνθρωποι προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός... 1
BadIndian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 12 λεπτά πριν, HPXMAN είπε Επειδή σας βλέπω χαλαρούς και εγώ δε είμαι Χρήστος Τσαγανέας. "Άνθρωποι. Άνθρωποι. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Όλοι άνθρωποι είμεθα" Από την ταινία "Οι Γερμανοι ξανάρχονται" του Σακελάριου (1948) με τον αξέχαστο Λογοθετίδη https://www.imdb.com/title/tt0041410/ 4
HPXMAN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, BadIndian είπε Χρήστος Τσαγανέας. "Άνθρωποι. Άνθρωποι. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Όλοι άνθρωποι είμεθα" Από την ταινία "Οι Γερμανοι ξανάρχονται" του Σακελάριου (1948) με τον αξέχαστο Λογοθετίδη https://www.imdb.com/title/tt0041410/ γερνάς και αργείς 😛 2
BadIndian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, HPXMAN είπε γερνάς και αργείς 😛 Γηράσκω αεί διδασκόμενος πρόεδρε. Αλλά εσύ έβαλες την ταινία κι εσύ την βρήκες; Άδικο. Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει που λένε και στο Ινδιάνικο χωριό μου; Είχα όμως πλήρη απάντηση και καμία αμφιβολία. Πρέπει να μου το δώσεις αυτό. Εντάξει τώρα είδα πως απάντησε η @lovesucks πρώτη. Εγώ απλά συμπλήρωσα. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από BadIndian 2 1
lovesucks Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, HPXMAN είπε γερνάς και αργείς 😛 Εγώ βιάστηκα από τη χαρά μου που την αναγνώρισα...😂😂 Φαντάσου ούτε link δεν έβαλα..Παίζει να ναι η δεύτερη φορά που βρήκα ταινία σου(ή μήπως η πρώτη;😋) Ολοκληρωμένη απάντηση έδωσε ο Ινδιάνος της παρέας🙂 2 λεπτά πριν, BadIndian είπε Γηράσκω αεί διδασκόμενος πρόεδρε. Αλλά εσύ έβαλες την ταινία κι εσύ την βρήκες; Άδικο. Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει που λένε και στο Ινδιάνικο χωριό μου; Είχα όμως πλήρη απάντηση και καμία αμφιβολία. Πρέπει να μου το δώσεις αυτό. Εγώ τη βρήκα...Μη μου στερείς τη δόξα βρε Ινδιάνε..🥹 1 2
HPXMAN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Ντάξει θα επανέλθω με δύσκολη και καμμένη vamos tenistes 1
BadIndian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, lovesucks είπε Εγώ τη βρήκα...Μη μου στερείς τη δόξα βρε Ινδιάνε..🥹 Το αναγνώρισα έστω και εκ των υστέρων (παλιο-ινδιάνικη σύνδεση τι περιμένεις). Εσύ τη βρήκες αγαπητή. Όλη η δόξα δική σου. 1
Millennium Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 48 minutes ago, PSYHAS said: Χμ, δυσκολο φαινεται. Μαλλον γιαπωνέζικο , στρατόπεδο συγκέντρωσης ή κατι τετοιο? Αλλα η φατσα με μπερδεύει Γιαπωνέζικη πολεμικη είναι...παλιά του '50. Δείχνει τη σκοτεινή πλευρά του πολέμου στον Ειρηνικό. 4
lovesucks Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 1 λεπτό πριν, BadIndian είπε Το αναγνώρισα έστω και εκ των υστέρων (παλιο-ινδιάνικη σύνδεση τι περιμένεις). Εσύ τη βρήκες αγαπητή. Όλη η δόξα δική σου. Χαχαχαχαχαχαχαχα Κλαίω χαχαχαχαχαχαχαχα Είδες τη βρήκα και μας απειλεί ο @HPXMAN πως θα επανέλθει με δύσκολη και καμμένη..😭 5
BadIndian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, HPXMAN είπε Ντάξει θα επανέλθω με δύσκολη και καμμένη vamos tenistes Όχι. Μη. Τέτοιες θέλουμε! Παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο. Βλέπεις είμαστε καλοί σ' αυτές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα