lovesucks Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, BadIndian είπε Φοβερή @lovesucks με έφεση στη λεπτομέρεια. Μπράβο σας! Θα ζητήσω να προαχθείς σε Γενικότερη Γενική Γραμματέα του νήματος ή script girl που λεν και στις ταινίες. 🙂 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ αγαπητέ @BadIndian.😊 Ταλέντο στο να βρίσκω ταινίες δεν έχω, μα έχω στην οργάνωση. Επίσης να σημειωθεί στα πρακτικά η δυνατή μου μνήμη.😊 Βάζω και γω μια εύκολη εικόνα από αγαπημένη μου ταινία.(δεν θυμάμαι αν έχει ξαναμπεί, δυνατή μνήμη σου λέει μετά 😂 και η αναζήτηση δεν μου βγαλε κάτι.) 3
PSYHAS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 59 λεπτά πριν, Millennium είπε Χμ, δυσκολο φαινεται. Μαλλον γιαπωνέζικο , στρατόπεδο συγκέντρωσης ή κατι τετοιο? Αλλα η φατσα με μπερδεύει 6 λεπτά πριν, lovesucks είπε Σας ευχαριστώ πάρα πολύ αγαπητέ @BadIndian.😊 Ταλέντο στο να βρίσκω ταινίες δεν έχω, μα έχω στην οργάνωση. Επίσης να σημειωθεί στα πρακτικά η δυνατή μου μνήμη.😊 Βάζω και γω μια εύκολη εικόνα από αγαπημένη μου ταινία.(δεν θυμάμαι αν έχει ξαναμπεί, δυνατή μνήμη σου λέει μετά 😂 και η αναζήτηση δεν μου βγαλε κάτι.) Ε αυτο πιο ευκολο, Bardem και Η θαλασσα μεσα μου. Amenabar κλπ 4
HPXMAN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Επειδή σας βλέπω χαλαρούς και εγώ δε είμαι 4
lovesucks Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, PSYHAS είπε Ε αυτο πιο ευκολο, Bardem και Η θαλασσα μεσα μου. Amenabar κλπ Δεν το χω με "δύσκολες/ψαγμένες" ταινίες..😋 Και φυσικά είστε σωστός γι'άλλη μια φορά🙂..Πάρα πολύ καλή ταινία(όσκαρ ξενόγλωσσης αν δεν κάνω λάθος) που με συγκίνησε και με "προβλημάτισε". Η θάλασσα μέσα μου/Mar adentro(2004) https://m.imdb.com/title/tt0369702/ 9 λεπτά πριν, HPXMAN είπε Επειδή σας βλέπω χαλαρούς και εγώ δε είμαι Οι Γερμανοί ξανάρχονται;;;;;; Έπεσα μέσα, ε;;🤗 5
HPXMAN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Άνθρωποι άνθρωποι προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός... 1
BadIndian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, HPXMAN είπε Επειδή σας βλέπω χαλαρούς και εγώ δε είμαι Χρήστος Τσαγανέας. "Άνθρωποι. Άνθρωποι. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Όλοι άνθρωποι είμεθα" Από την ταινία "Οι Γερμανοι ξανάρχονται" του Σακελάριου (1948) με τον αξέχαστο Λογοθετίδη https://www.imdb.com/title/tt0041410/ 4
HPXMAN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, BadIndian είπε Χρήστος Τσαγανέας. "Άνθρωποι. Άνθρωποι. Προς τι το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός; Όλοι άνθρωποι είμεθα" Από την ταινία "Οι Γερμανοι ξανάρχονται" του Σακελάριου (1948) με τον αξέχαστο Λογοθετίδη https://www.imdb.com/title/tt0041410/ γερνάς και αργείς 😛 2
BadIndian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, HPXMAN είπε γερνάς και αργείς 😛 Γηράσκω αεί διδασκόμενος πρόεδρε. Αλλά εσύ έβαλες την ταινία κι εσύ την βρήκες; Άδικο. Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει που λένε και στο Ινδιάνικο χωριό μου; Είχα όμως πλήρη απάντηση και καμία αμφιβολία. Πρέπει να μου το δώσεις αυτό. Εντάξει τώρα είδα πως απάντησε η @lovesucks πρώτη. Εγώ απλά συμπλήρωσα. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2024 από BadIndian 2 1
lovesucks Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, HPXMAN είπε γερνάς και αργείς 😛 Εγώ βιάστηκα από τη χαρά μου που την αναγνώρισα...😂😂 Φαντάσου ούτε link δεν έβαλα..Παίζει να ναι η δεύτερη φορά που βρήκα ταινία σου(ή μήπως η πρώτη;😋) Ολοκληρωμένη απάντηση έδωσε ο Ινδιάνος της παρέας🙂 2 λεπτά πριν, BadIndian είπε Γηράσκω αεί διδασκόμενος πρόεδρε. Αλλά εσύ έβαλες την ταινία κι εσύ την βρήκες; Άδικο. Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει που λένε και στο Ινδιάνικο χωριό μου; Είχα όμως πλήρη απάντηση και καμία αμφιβολία. Πρέπει να μου το δώσεις αυτό. Εγώ τη βρήκα...Μη μου στερείς τη δόξα βρε Ινδιάνε..🥹 1 2
HPXMAN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Ντάξει θα επανέλθω με δύσκολη και καμμένη vamos tenistes 1
BadIndian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, lovesucks είπε Εγώ τη βρήκα...Μη μου στερείς τη δόξα βρε Ινδιάνε..🥹 Το αναγνώρισα έστω και εκ των υστέρων (παλιο-ινδιάνικη σύνδεση τι περιμένεις). Εσύ τη βρήκες αγαπητή. Όλη η δόξα δική σου. 1
Millennium Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 48 minutes ago, PSYHAS said: Χμ, δυσκολο φαινεται. Μαλλον γιαπωνέζικο , στρατόπεδο συγκέντρωσης ή κατι τετοιο? Αλλα η φατσα με μπερδεύει Γιαπωνέζικη πολεμικη είναι...παλιά του '50. Δείχνει τη σκοτεινή πλευρά του πολέμου στον Ειρηνικό. 4
lovesucks Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, BadIndian είπε Το αναγνώρισα έστω και εκ των υστέρων (παλιο-ινδιάνικη σύνδεση τι περιμένεις). Εσύ τη βρήκες αγαπητή. Όλη η δόξα δική σου. Χαχαχαχαχαχαχαχα Κλαίω χαχαχαχαχαχαχαχα Είδες τη βρήκα και μας απειλεί ο @HPXMAN πως θα επανέλθει με δύσκολη και καμμένη..😭 5
BadIndian Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, HPXMAN είπε Ντάξει θα επανέλθω με δύσκολη και καμμένη vamos tenistes Όχι. Μη. Τέτοιες θέλουμε! Παλιό καλό ελληνικό κινηματογράφο. Βλέπεις είμαστε καλοί σ' αυτές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα