Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Arkin είπε

Οχι η blake lively ειναι πρεπει να ειναι το shallows.

Έχεις δίκιο Μάστερ! Αν και έχω δει την ταινία και αναγνώρισα και τη σκηνή με την τύπισσα στο βράχο και τον καρχαρία να καραδοκεί, μπερδεύτηκα και έριξα μια παρεμφερή επιβίωσης στο νερό. Την ηθοποιό αν και ήταν παρομοίως ένας από τους λόγους που έκατσα να δω την ταινία, δεν την ήξερα.

Όπως και να έχει είχα μια άσχημη μέρα χτες με (πανωλε)θρίαμβο!!! 0/3. Κοινώς πράκτωρ 000...

Για να καταλάβεις η τελευταία που έχει βάλει ο @Millennium είναι το Funny Games (1997) του Μίκαελ Χάνεκε (https://www.imdb.com/title/tt0119167/), που έχω ξαναβάλει εγώ, αλλά δεν απαντάω, γιατί φοβάμαι πως κι αυτό θα είναι λάθος... 😁

• Like 5
  • Απαντ. 6,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, PSYHAS είπε

Το ξαναβάζω, γιατί με τις συγχωνεύσεις των απαντήσεων δε βγάζω άκρη..

Αξέχαστη ταινία, όχι για όλους.

a.png

b.png

Το δικό μου, κανένας? Να το αποκαλύψω ή καμμια άλλη μαντεψια?

Δημοσ.
1 hour ago, BadIndian said:

Για να καταλάβεις η τελευταία που έχει βάλει ο @Millennium είναι το Funny Games (1997) του Μίκαελ Χάνεκε (https://www.imdb.com/title/tt0119167/), που έχω ξαναβάλει εγώ, αλλά δεν απαντάω, γιατί φοβάμαι πως κι αυτό θα είναι λάθος... 

Χεχε. Όχι βρε μη φοβάσαι, αυτή είναι. :D

--------------------------------------------------------------------

Βάζω άλλη μια.

MV5BN2YwNWU4YzAtNDY4ZC00OWUyLTg2MDktOTRl

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα true romance ?

Βλεπω εχεις βαλει τελευταια ταινιες με τον christian slater.Με την ευκαιρια αυτη ειδα το pump up the volume που ειχες ποσταρει μερικες σελιδες πισω.Ειχα την εντυπωση οτι την ειχα δει αλλα τελικα εκανα λαθος.Αρκετα καλη ταινια .

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, dekulinkgr said:

Λογικα true romance ?

Βλεπω εχεις βαλει τελευταια ταινιες με τον christian slater.Με την ευκαιρια αυτη ειδα το pump up the volume που ειχες ποσταρει μερικες σελιδες πισω.Ειχα την εντυπωση οτι την ειχα δει αλλα τελικα εκανα λαθος.Αρκετα καλη ταινια .

Ναι το True Romance είναι.

Ναι έβαλα και με τον Slater. Χαίρομαι που ανακάλυψες και ήταν αφορμή να δεις το Pump up the volume λόγω του post μου. Όντως αρκετά καλή ;)

Επεξ/σία από Millennium
  • Like 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Arkin είπε

Frenzyyyyyyyy του hitchcock. Παντα μπροστα απο την εποχη του. 

https://www.imdb.com/title/tt0068611/

Η πιο εντυπωσιακή, απρόβλεπτη, απίστευτη ανατροπή που έχω δει σε ταινία... Έχει μπει στο τελευταίο λεπτό, όλα τα στοιχεία είναι εις βάρος ενός αθώου και στα τελευταία δευτερόλαπτα ανατρέπονται τα πάντα!!! 

Εκεί που έχεις εξοργιστεί με την (άδικη) εξέλιξη της υπόθεσης, έρχεται η πλήρης αγαλίαση!!! 

• Like 2
Δημοσ.
22 ώρες πριν, NovaLacertae είπε

Ναι, είχε αρκετό ενδιαφέρον η ταινία χωρίς να είναι ουάου...

το ουάου είναι η Blake Lively   :D

Αφού σου αρέσει, βρες κι αυτήν.:D

image.jpeg.93496ff8f1b16c6e19975299e9aac9a0.jpeg

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Sibyl είπε

Αφού σου αρέσει, βρες κι αυτήν.:D

image.jpeg.93496ff8f1b16c6e19975299e9aac9a0.jpeg

:rolleyes:   
Σίγουρα ΔΕΝ την εχω δει :(  Δεν πειράζει...  επόμενος παρακαλώ  :D

• Like 1
Δημοσ.

Σημείωση:   Είδα τώρα στο θέμα της μουσικής ''Ποιo τραγούδι ακούτε τώρα; V2'' ότι ο Millennium πόσταρε ένα κομμάτι από την πολύ-πολύ -πολύ αγαπημενη μου ταινία  ''The Legend of 1900''  :D

• Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...