Arkin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 53 λεπτά πριν, Millennium είπε Εκκρεμεί και αυτή. Ελα ευκολη. Ουδέν νεώτερον από το δυτικό μέτωπο https://www.imdb.com/title/tt1016150/ 2 ώρες πριν, BadIndian είπε Και οσκαρική Άννα Πάκουιν. Μάστερ Αρκιν αν και εκκρεμεί η δικιά μου δεν μας βάζεις κι εσύ καμία να παίξουμε; Ας βαλω μια και εγω την ειδα προχθες ακομα δεν εκανα κριτικη αλλα ειναι ισως η πιο σεξυ γεματη παθος ταινια που εχω δει μεχρι σημερα. Οποιος την εχει δει δεν υπαρχει περιπτωση να μην θυμαται την παρακατω σκηνη. Εχει πολυ πιο πικαντικες αλλα βαζω μια σε πιο ηπιο επιπεδο. Spoiler 2 1
Millennium Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Κανείς του Arkin; Τόσο δύσκολη είναι; Αν δε τη βρίσκει κανείς πες την @Arkin να συνεχίσουμε.
BadIndian Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δεν την έχω δει την ταινία, γιατί θα συμφωνήσω ότι θα θυμόμουν την σκηνή διαφορετικά. Να ρωτήσω όμως @Arkin η εικονιζόμενη είναι η Κίρα Νάϊτλι;
Arkin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Πηγαίνετε προς Ισπανία φίλοι μου. Ενδιάμεσα 2000 με 2005. 1
lovesucks Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 14 λεπτά πριν, BadIndian είπε Δεν την έχω δει την ταινία, γιατί θα συμφωνήσω ότι θα θυμόμουν την σκηνή διαφορετικά. Να ρωτήσω όμως @Arkin η εικονιζόμενη είναι η Κίρα Νάϊτλι; Χαχαχαχα....έχεις ένα μικρό θεματάκι με την αναγνώριση ηθοποιών 😁😁 Δεν είναι η Κίρα σίγουρα..😋 Εκκρεμεί κι αυτή 18 ώρες πριν, Kastriot είπε 🫠 Καλησπέρα σε όλους! 4
Arkin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, lovesucks είπε Χαχαχαχα....έχεις ένα μικρό θεματάκι με την αναγνώριση ηθοποιών 😁😁 Δεν είναι η Κίρα σίγουρα..😋 Εκκρεμεί κι αυτή Καλησπέρα σε όλους! Αυτή είναι από το room? Το εχουμε δεί στο disaster artist γιατί το room δεν υπαρχει πουθενά να το δούμε. 1
lovesucks Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Μόλις τώρα, Arkin είπε Αυτή είναι από το room? Το εχουμε δεί στο disaster artist γιατί το room δεν υπαρχει πουθενά να το δούμε. Δεν ξέρω...δεν την έβαλα εγώ και δεν μου λέει κάτι..Αν είναι το Room που είπες νομίζω πως έχει ξαναμπεί από άλλο μέλος.🙂
Sibyl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, Arkin είπε Ας βαλω μια και εγω την ειδα προχθες ακομα δεν εκανα κριτικη αλλα ειναι ισως η πιο σεξυ γεματη παθος ταινια που εχω δει μεχρι σημερα. Οποιος την εχει δει δεν υπαρχει περιπτωση να μην θυμαται την παρακατω σκηνη. Εχει πολυ πιο πικαντικες αλλα βαζω μια σε πιο ηπιο επιπεδο. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν την γνωρίζω. Ας βάλω μία επειδή μου έρχονται μαζεμένες στο μυαλό σε άσχετες ώρες και όταν είναι να βάλω, δεν μου έρχεται καμία. Παρεμπιπτόντως, έχεις και μια ταινία μικρού μήκους να σκηνοθετήσεις. Μην το ξεχνάμε αυτό. 1
Arkin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 23 λεπτά πριν, Sibyl είπε Δεν την γνωρίζω. Ας βάλω μία επειδή μου έρχονται μαζεμένες στο μυαλό σε άσχετες ώρες και όταν είναι να βάλω, δεν μου έρχεται καμία. Παρεμπιπτόντως, έχεις και μια ταινία μικρού μήκους να σκηνοθετήσεις. Μην το ξεχνάμε αυτό. Eυκολακι και αυτη εχει κανα 3μηνο την ειδα. 3
Sibyl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Eυκολακι και αυτη εχει κανα 3μηνο την ειδα. Συμφωνώ απολύτως με την κριτική σου.✔️ 1
BadIndian Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, lovesucks είπε Χαχαχαχα....έχεις ένα μικρό θεματάκι με την αναγνώριση ηθοποιών 😁😁 Δεν είναι η Κίρα σίγουρα..😋 Εκκρεμεί κι αυτή Καλησπέρα σε όλους! Μάλλον θα ήθελα να είναι η Κίρα, αλλά δεν... Δεν είναι επίσης νομίζω Αλμοδοβάρ (Live Flesh), ούτε Κουαρόν (Y tu mama tambien), που έχω δει και θεωρητικά πληρούν τα κριτήρια. Μου είχαν μιλήσει επίσης κάποτε για μια σέξυ ισπανική με κάποια Λουλού,
MadPax Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 19 ώρες πριν, Arkin είπε Ελα ευκολη. Ουδέν νεώτερον από το δυτικό μέτωπο https://www.imdb.com/title/tt1016150/ Ας βαλω μια και εγω την ειδα προχθες ακομα δεν εκανα κριτικη αλλα ειναι ισως η πιο σεξυ γεματη παθος ταινια που εχω δει μεχρι σημερα. Οποιος την εχει δει δεν υπαρχει περιπτωση να μην θυμαται την παρακατω σκηνη. Εχει πολυ πιο πικαντικες αλλα βαζω μια σε πιο ηπιο επιπεδο. Απόκρυψη περιεχομένων Sex y Lucia αγαπημένη https://www.imdb.com/title/tt0254455/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_sex%20lu 8 λεπτά πριν, BadIndian είπε Μάλλον θα ήθελα να είναι η Κίρα, αλλά δεν... Δεν είναι επίσης νομίζω Αλμοδοβάρ (Live Flesh), ούτε Κουαρόν (Y tu mama tambien), που έχω δει και θεωρητικά πληρούν τα κριτήρια. Μου είχαν μιλήσει επίσης κάποτε για μια σέξυ ισπανική με κάποια Λουλού, Paz Vega, όντως εκεί μοιάζει πολύ με την Κίρα 🙂 5
Arkin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 23 λεπτά πριν, MadPax είπε Sex y Lucia αγαπημένη https://www.imdb.com/title/tt0254455/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_sex%20lu Paz Vega, όντως εκεί μοιάζει πολύ με την Κίρα 🙂 Ω ναι αυτη αυτη. Δειτε την οσοι δεν την εχετε δει. Κλασικος παθιαρικος Ισπανικος κινηματογραφος. 20 λεπτά πριν, Millennium είπε Αυτή έμεινε... Δεν ειναι το the room? 1
Millennium Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2 minutes ago, Arkin said: Δεν ειναι το the room? Αν τη βρήκατε, προχωράμε... Βάζω μια. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα