Glikos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Καλησπέρα και από μένα και καλό μήνα! Βάζω μια ταινιάρα που μ'αρέσει πολύ και ψήνομαι να δω πάλι. 5
Tsoukos87 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Glikos είπε Καλησπέρα και από μένα και καλό μήνα! Βάζω μια ταινιάρα που μ'αρέσει πολύ και ψήνομαι να δω πάλι. Οι Θρύλοι του πάθους είναι; 4
Glikos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, Tsoukos87 είπε 2 λεπτά πριν, Glikos είπε Καλησπέρα και από μένα και καλό μήνα! Βάζω μια ταινιάρα που μ'αρέσει πολύ και ψήνομαι να δω πάλι. Επέκταση Οι Θρύλοι του πάθους είναι; Ναι!! https://www.imdb.com/title/tt0110322/ 3
Millennium Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 1 minute ago, Glikos said: Ναι!! https://www.imdb.com/title/tt0110322/ Μια χαρά ταινία που άρεσει και στο ωραίο φύλο από ότι έχω καταλάβει. 2
Glikos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Millennium είπε Μια χαρά ταινία που άρεσει και στο ωραίο φύλο από ότι έχω καταλάβει. Υποθέτω λόγω Brad Pitt. 😄 Παίζει και ο τεράστιος Anthony Hopkins. 2
Millennium Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Just now, Glikos said: Υποθέτω λόγω Brad Pitt. 😄 Ναι, σίγουρα παίζει το ρόλο του αυτό. Αλλά και επειδή είναι ρομαντική/επική υποθέτω. 1
Tsoukos87 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Ας βαλω και εγω αλλη μια, αλλα θα βαλω πιο δυσκολη φωτο για να μην βρεθει τοσο γρηγορα χαχ 1
lovesucks Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Tsoukos87 είπε Ας βαλω και εγω αλλη μια, αλλα θα βαλω πιο δυσκολη φωτο για να μην βρεθει τοσο γρηγορα χαχ Αυτή είναι εύκολη βρε..😂 Πέρα από τη πλάκα..Είναι τόσο σκοτεινή που μόνο κάτι πράσινα κλαδιά διακρίνω 🤣🤣 5
Tsoukos87 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, lovesucks είπε Αυτή είναι εύκολη βρε..😂 Πέρα από τη πλάκα..Είναι τόσο σκοτεινή που μόνο κάτι πράσινα κλαδιά διακρίνω 🤣🤣 εμ μα για αυτο μου βαζει ο αλλος τοπιο και νομιζω πως ειναι wallpapers των windows, καλα αν δεν την βρει καποιος συντομα θα δωσω hint 2
Millennium Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 4 minutes ago, lovesucks said: Αυτή είναι εύκολη βρε..😂 Πέρα από τη πλάκα..Είναι τόσο σκοτεινή που μόνο κάτι πράσινα κλαδιά διακρίνω 🤣🤣 Και μένα στο κινητό μόνο κάτι κλαδιά φαίνονται 3
Tsoukos87 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Ειναι και δυο ματια γαλανα αλλα εχει βαλει ο ηθοποιος φουλ φουμο/λασπη οπως ο Αρνολντ στον κυνηγο και δεν φαινεται και πολυ
lovesucks Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Millennium είπε Και μένα στο κινητό μόνο κάτι κλαδιά φαίνονται Καλά και στο pc μη νομίζεις πως έχει διαφορές...χαχαχαχα Είδα και δύο μάτια ταλαιπωρημένα..νομίζω..😆 Ίσως φταίει που χω σκουρόχρωμη λειτουργία.🙂 Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2024 από lovesucks 3
Tsoukos87 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Καλα ας δωσω ενα hint να γινει πιο ευκολη η αναζητηση της, ειναι ο ιδιος σκηνοθετης του Πολυ Σκληρος για να πεθανει (Mctiernan) 1
Millennium Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2024 The 13th Warrior λογικά. https://m.imdb.com/title/tt0120657/ 26 minutes ago, Tsoukos87 said: Ας βαλω και εγω αλλη μια, αλλα θα βαλω πιο δυσκολη φωτο για να μην βρεθει τοσο γρηγορα χαχ 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα