BadIndian Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 3 λεπτά πριν, Millennium είπε Εύγε. Αυτή είναι. Καλό είναι το Charade για τα χρόνια του. Συνδυάζει ρομαντική κωμική ταινία με μυστηρίου. Και μόνο που αρέσει στη μητέρα μου δεν θα μπορούσα ποτέ να πω κακή κουβέντα για την ταινία. Ίσως από τις ελάχιστες ρομαντικές κομεντί που θα μπορούσα να βρω στο παιχνίδι. Είμαι σκράπας σ' αυτές. Χειρότερος κι από τις sci-fi. Βάζω άλλη μια. Κωμωδία και αυτή. Η αγαπημένη μου σκηνή. 3
dekulinkgr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Θα πω μαλλον το Annie Hall? (κρινοντας απο τους ηθοποιους,δεν την πολυ θυμαμαι την ταινια) Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2024 από dekulinkgr 3 1
floyd89gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 το Annie Hall (νευρικός εραστής) ειναι ναι . η σκηνή που παει να σνιφαρει φτερνιζεται και τα κανει πτνα https://www.imdb.com/title/tt0075686/?ref_=nm_knf_t_1 5
lovesucks Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, Millennium είπε Πολύ καλή ταινία!! Συμφωνώ απόλυτα με τη μαμά του @BadIndian! Και με τους προλαλήσαντες για τον Νευρικό εραστή! 4
floyd89gr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) ειμαστε σοβαροι ? δεν εχει μπει αυτη ? bring out the gimp ! Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2024 από floyd89gr 2
BadIndian Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 47 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Θα πω μαλλον το Annie Hall? (κρινοντας απο τους ηθοποιους,δεν την πολυ θυμαμαι την ταινια) Πολύ σωστή μαντεψιά αγαπητέ. Μπράβο. Λαμβάνεις τα εύσημα καθώς απάντησες 1ος. Είναι όντως το Annie Hall (Νευρικός Εραστής -1977-) σε σενάριο, σκηνοθεσία και πρωταγωνιστικό ρόλο τον Woodie Allen. 12 λεπτά πριν, floyd89gr είπε το Annie Hall (νευρικός εραστής) ειναι ναι . η σκηνή που παει να σνιφαρει φτερνιζεται και τα κανει πτνα https://www.imdb.com/title/tt0075686/?ref_=nm_knf_t_1 Αγαπητέ (και σύντροφε) Γ.Γ. του νήματος εύγε για ακόμα μια φορά, όμως σας πρόλαβε ο συμφορουμίτης dekulink. Πάραυτα σας αναγνωρίζω, εκτός φυσικά από τη συμμετοχή και το link, την αναγνώριση της σκηνής, με τη μόνη διαφοροποίηση, πως ο Άλεν δεν προτίθεται να τη σνιφάρει, αλλά την περιεργάζεται, όσο ο διπλανός κύριος και κάτοχος της, που του την έχει προσφέρει, με στόμφο και έπαρση του εξηγεί την εξαιρετική ποιότητα και την προέλευση της, καθώς και το υπέρογκο κόστος της, προτού ο νευρικός εραστής μας φταρνιστεί πάνω της και την διασκορπίσει στον αέρα αλλά και πάνω στον εν λόγω κύριο με τα μούσια, κάνοντας τα όλα ως εκδιδόμενη κυρία, όπως ορθά αναφέρετε. 3 λεπτά πριν, floyd89gr είπε ειμαστε σοβαροι ? δεν εχει μπει αυτη ? bring out the gimp ! Pulp Fiction (1994) https://www.imdb.com/title/tt0110912/ Zed's dead Baby! 4 1
melody Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Να προτείνω και κάτι αντίστοιχο, αλλά για κλασικές Ελληνικές ταινίες;;; https://www.artinoi.gr/cgi-bin/forumV2/cinequiz.pl ΡΙΧΤΟ ΗΛΙΑ!!!!
halastar Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Γεια σας. Μπαίνω κι εγώ στο παιχνίδι. Ελπίζω να φαίνεται σωστά η εικόνα 2
HPXMAN Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 ως ειδικό μέλος ελληνικών ταινίων βάζω τις πρώτες εμφανίσεις τηλεοπτικών αστέρων το αποπάνω μάλλον για allien μου κάνει https://www.imdb.com/title/tt0078748/ 1
Tsoukos87 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, halastar είπε Γεια σας. Μπαίνω κι εγώ στο παιχνίδι. Ελπίζω να φαίνεται σωστά η εικόνα Alien ο Επιβάτης του διαστήματος, το 1ο το ορθόδοξο του Ρίντλει Σκότ. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2024 από Tsoukos87 2
dekulinkgr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Millennium είπε Cold Hand Luke Βασικα παρατηρω οτι εχω τερασταια κενα στις ταινιες των 60s και 70s με αυτα που ποσταρετε εδω απο εκεινη την εποχη.Οι οποιες απ'οτι βλεπω ειναι και must see. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2024 από dekulinkgr 1
BadIndian Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 2 ώρες πριν, HPXMAN είπε ως ειδικό μέλος ελληνικών ταινίων βάζω τις πρώτες εμφανίσεις τηλεοπτικών αστέρων @HPXMANΟ τύπος με την οξυγονοκόλληση είναι ο Ιωσήφ Πολυζωίδης νομίζω. Τον θυμάμαι σε δύο ελληνικές ταινίες, εκτός από την (χαζό)σειρά Λίτσα.com. Η πρώτη που σίγουρα δεν αντιστοιχεί, καθόσον τυγχάνει ασπρόμαυρη είναι το "Πες στη Μορφίνη την Ψάχνω". Και η 2η είναι το "Bang Bank". Δεν έχω όμως ανάμνηση της σκηνής, ούτε σε αυτή την ταινία. Αγαπητέ, ειδικό μέλος των ελληνικών ταινιών, είμαι τουλάχιστον στον σωστό δρόμο ή στραβά αρμενίζω;;; Όσον αφορά το new entry θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες πως πρόκειται για σκηνή από το "Alien" το 1ο, το ορθόδοξο του Riddley Scott. Έχει ξαναπαρατεθεί βεβαίως (και δη από εμένα) με φωτογραφία από το εσωτερικό του Nostromo. Με την άδεια σας φορτώνω άλλη μια. Εύκολη νομίζω. Λέτε να τους μύρισε κάτι;;;
kajwbtfe Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2024 21 λεπτά πριν, BadIndian είπε @HPXMANΟ τύπος με την οξυγονοκόλληση είναι ο Ιωσήφ Πολυζωίδης νομίζω. Τον θυμάμαι σε δύο ελληνικές ταινίες, εκτός από την (χαζό)σειρά Λίτσα.com. Η πρώτη που σίγουρα δεν αντιστοιχεί, καθόσον τυγχάνει ασπρόμαυρη είναι το "Πες στη Μορφίνη την Ψάχνω". Και η 2η είναι το "Bang Bank". Δεν έχω όμως ανάμνηση της σκηνής, ούτε σε αυτή την ταινία. Αγαπητέ, ειδικό μέλος των ελληνικών ταινιών, είμαι τουλάχιστον στον σωστό δρόμο ή στραβά αρμενίζω;;; Όσον αφορά το new entry θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες πως πρόκειται για σκηνή από το "Alien" το 1ο, το ορθόδοξο του Riddley Scott. Έχει ξαναπαρατεθεί βεβαίως (και δη από εμένα) με φωτογραφία από το εσωτερικό του Nostromo. Με την άδεια σας φορτώνω άλλη μια. Εύκολη νομίζω. Λέτε να τους μύρισε κάτι;;; Μπότες σπιρουνια και καυτές σέλες? 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα