Arkin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Millennium είπε @Arkin ξέρεις καμμιά από αυτές που εκκρεμούν; Εχω μερες να μπω φιλε μου δουλεια βλεπω και καμια ταινια οταν μπορω και δεν πολυ μπαινω. Ξερω την παρακατω ειναι το Tetris την ειδα οταν βγηκε εξαιρετικη αν και λιγο too much το ολο θεμα με τα δικαιωματα και τους Ρωσους. 2 ώρες πριν, Stam123 είπε Μία ταινία που είδα πρόσφατα και μου άρεσε πολύ Και ξερω και αυτην με Naomi Watts και αλλα γνωστα ονοματα. Movie 43. Μια πολυ κακη ταινια γενικα δεν την προτεινω εννοειται. Στις 5/7/2024 στις 7:39 ΠΜ, johnagelo είπε Καλημέρα . Μια ταινία και από μένα . Από τις αγαπημένες μου 🙈 Ποιες αλλες εκκρεμουν? Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2024 από Arkin 4
Millennium Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 On 04/07/2024 at 21:58, Waiss said: To ένα ουσιαστικά βρέθηκε αλλά δεν το επιβεβαίωσε ο @christoi. To άλλο δεν το γνωρίζω, δεν το έχω δει. Μία ακόμα κι από εμένα. Και αυτή δεν έχει βρεθεί νομίζω.
Arkin Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 13 λεπτά πριν, Millennium είπε Και αυτή δεν έχει βρεθεί νομίζω. Αυτη δεν την εχω δει αλλα ξερω τον Don Johnson που ειναι στην εικονα και την Virginia Madsen οποτε την βρηκα The Hot Spot του 1990 παιζει και η Connelly ευκαιρια να τη δουμε. 2
Aris_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 42 minutes ago, Arkin said: The Hot Spot του 1990 παιζει και η Connelly ευκαιρια να τη δουμε. θερινο σινεμα , εχει μια σκηνή η Connelly γυμνή με μια φίλη της για μπάνιο δεν την έχω ξεχάσει 4
Koopas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Μιας και συμμαζεύτηκε το χρέος, ρίχνω μία στο thread. Την είδα προχθές, πιο πολύ νιώθω ότι θέλω να τη μοιραστώ. Νότιος Αμερική, υιός σκηνοθέτης, πατέρας ηθοποιός. Διάβασα τη βιογραφία τους μέσα από ένα μυθιστόρημα (ναι, ισχύει) και ήθελα πολύ να δω κινηματογράφο από αυτή την πολύπαθη χώρα, έπειτα από τόσα βιβλία (συγγραφέων της) που έχω διαβάσει. 1
Millennium Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 2 hours ago, Aris_ said: θερινο σινεμα , εχει μια σκηνή η Connelly γυμνή με μια φίλη της για μπάνιο δεν την έχω ξεχάσει Κατάλαβα..."δείχνει" (τίποτα) όπως λέει και ο @KilliK😎 1
dekulinkgr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Ας βαλω εγω μια βραδυ σαββατου νομιζω οτι πρεπει ειναι :
Waiss Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 5 hours ago, Aris_ said: θερινο σινεμα , εχει μια σκηνή η Connelly γυμνή με μια φίλη της για μπάνιο δεν την έχω ξεχάσει Γενικά έχει γυμνό η ταινία και η Conelly ήταν στα ωραία της τότε.
Koopas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 1 λεπτό πριν, Waiss είπε Γενικά έχει γυμνό η ταινία και η Conelly ήταν στα ωραία της τότε. Παίδες, δεν έχει παίξει εδώ πέρα, αλλά βάλτε να δείτε Jennifer 8. Την ταινία, με Ούμα Θέρμαν. Το όνομα Jennifer έχει παράδοση τελικά. 2
Waiss Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Ας βάλω κι αυτή. Ταινία που όταν την είχα πρωτοδεί, μου είχε μείνει για καιρό. Φοβερή καπνισμένη ατμόσφαιρα και πολύ ωραίο ανατρεπτικό ending. Παίζει ελάχιστα κι ο M. Rourke.
Koopas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 1 λεπτό πριν, Waiss είπε Ας βάλω κι αυτή. Ταινία που όταν την είχα πρωτοδεί, μου είχε μείνει για καιρό. Φοβερή καπνισμένη ατμόσφαιρα και πολύ ωραίο ανατρεπτικό ending. Παίζει ελάχιστα κι ο M. Rourke. Αν βλέπω σωστά (δε φοράω γυαλιά, δεν είμαι στον υπολογιστή) είναι η Κιμ εδώ; Με Μίκυ, μόνο σε μια ταινία τους ξέρω. 😁
Waiss Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Just now, Koopas said: Αν βλέπω σωστά (δε φοράω γυαλιά, δεν είμαι στον υπολογιστή) είναι η Κιμ εδώ; Με Μίκυ, μόνο σε μια ταινία τους ξέρω. 😁 Όχι. Φόρεσε τα γυαλιά σου 😋 5 hours ago, Arkin said: Αυτη δεν την εχω δει αλλα ξερω τον Don Johnson που ειναι στην εικονα και την Virginia Madsen οποτε την βρηκα The Hot Spot του 1990 παιζει και η Connelly ευκαιρια να τη δουμε. Δες την. Ο Johnson είναι τυπάρα εδώ. Όπως και τα δύο θηλυκά φυσικά. Αλλά τα έξυπνά πουλιά....😄 είναι το ζουμί της ταινίας. 1 1
MadPax Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 4 λεπτά πριν, Waiss είπε Ας βάλω κι αυτή. Ταινία που όταν την είχα πρωτοδεί, μου είχε μείνει για καιρό. Φοβερή καπνισμένη ατμόσφαιρα και πολύ ωραίο ανατρεπτικό ending. Παίζει ελάχιστα κι ο M. Rourke. Body heat η Turner στα καλύτερά της, γυναικάρα. https://www.imdb.com/title/tt0082089/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_body%20hea 2
Waiss Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2024 Just now, MadPax said: Body heat η Turner στα καλύτερά της, γυναικάρα. https://www.imdb.com/title/tt0082089/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_8_nm_0_in_0_q_body%20hea Σωστός! Όντως εδώ η Turner ήταν φωτιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα