BadIndian Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Αν και Ινδιάνος δεν ξέρω να σφυράω, οπότε μην ανησυχείς. Θα στείλω σήμα καπνού όταν το βρω 😉 Όσο για τη φωτογραφία είναι αξία ανεκτίμητη όντως. Η πρώτη (η ορθόδοξη) Team USA (Commandos) ας μου επιτραπεί ο παραλληλισμός. 55 λεπτά πριν, Koopas είπε Εννοείται! Μα, η ταινία βρωμάει τεστοστερόνη από τη δεύτερη κιόλας σκηνή! Εάν πιάσει το μάτι σου κανένα θερινό να παίζει το πρώτο (το παλιό, το ορθόδοξο) το Predator, ρίξε ένα σφύριγμα ινδιάνικο (όχι σαν τους κανίβαλους). Είναι απωθημένο να το δω σε μεγάλη οθόνη! ΥΓ1. Θυμήθηκα και το κινηματογραφικό όνομα του τελευταίου θανόντα, Hopper, σωστά; Μόνο ο πρώτος -θανόντας- μου μένει σαν ένα κενό στη μνήμη, ο ανεκδοτάκιας. ΥΓ2. Αναμνηστικές φωτογραφίες, αξία ανεκτίμητη. 1
Millennium Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Παίδες εκκρεμεί καμμιά άλλη ταινία εκτός από τη δική μου; 1 hour ago, Millennium said: Βάζω μια καλτιλα να υπάρχει.
BadIndian Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 10 λεπτά πριν, HPXMAN είπε https://www.imdb.com/title/tt0082136/ Οι μορφονιές ήταν από την ταινία την απο πάνω Canonball Run (1981). Παίζει να κοντεύει 30ετία από την πρώτη και τελευταία φορά που την είδα. Τώρα εξηγείται γιατί οι ομορφονιές μου ήταν κάπως οικείες. Δεν υπήρχε πάντως περίπτωση να τη θυμηθώ αν δεν την ανέσυρες από τη μνήμη μου. Να πω και αναφορικά με το Ace ventura που αναφέρθηκε και ομολογώ πως έσφαλλα στην εκτίμηση μου, πως το μόνο που θυμάμαι είναι η σκηνή με τους Cannibal Corpse επί σκηνής. Αυτό. Πάμε και μια τελευταία; Εύκολη και ίδιος σκηνοθέτης με Predator. Ταινία (δράσης) και όνομα εικονιζόμενου χαρακτήρα. 1
Tsoukos87 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 13 λεπτά πριν, BadIndian είπε Canonball Run (1981). Παίζει να κοντεύει 30ετία από την πρώτη και τελευταία φορά που την είδα. Τώρα εξηγείται γιατί οι ομορφονιές μου ήταν κάπως οικείες. Δεν υπήρχε πάντως περίπτωση να τη θυμηθώ αν δεν την ανέσυρες από τη μνήμη μου. Να πω και αναφορικά με το Ace ventura που αναφέρθηκε και ομολογώ πως έσφαλλα στην εκτίμηση μου, πως το μόνο που θυμάμαι είναι η σκηνή με τους Cannibal Corpse επί σκηνής. Αυτό. Πάμε και μια τελευταία; Εύκολη και ίδιος σκηνοθέτης με Predator. Ταινία (δράσης) και όνομα εικονιζόμενου χαρακτήρα. Die Hard το 1ο το ορθόδοξο! 1
HPXMAN Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 14 λεπτά πριν, BadIndian είπε Canonball Run (1981). Παίζει να κοντεύει 30ετία από την πρώτη και τελευταία φορά που την είδα. Τώρα εξηγείται γιατί οι ομορφονιές μου ήταν κάπως οικείες. Δεν υπήρχε πάντως περίπτωση να τη θυμηθώ αν δεν την ανέσυρες από τη μνήμη μου. Να πω και αναφορικά με το Ace ventura που αναφέρθηκε και ομολογώ πως έσφαλλα στην εκτίμηση μου, πως το μόνο που θυμάμαι είναι η σκηνή με τους Cannibal Corpse επί σκηνής. Αυτό. Πάμε και μια τελευταία; Εύκολη και ίδιος σκηνοθέτης με Predator. Ταινία (δράσης) και όνομα εικονιζόμενου χαρακτήρα. die hard το ορθόδοξο 1
lovesucks Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 32 λεπτά πριν, Millennium είπε Παίδες εκκρεμεί καμμιά άλλη ταινία εκτός από τη δική μου; Ναι Στις 29/6/2024 στις 2:46 ΠΜ, christoi είπε Ας παραθέσω κι εγώ μία. Πολύ χαρακτηριστική σκηνή για όσους έχουν δει την ταινία. Και η δική σου 1 ώρα πριν, Millennium είπε Βάζω μια καλτιλα να υπάρχει. 3
Millennium Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 2 minutes ago, lovesucks said: Ναι Μπαα, δε μου λέει κάτι δυστυχώς.
BadIndian Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Παιδιά ναι! Ψάχνω όμως link και το όνομα του Χαρακτήρα. @Millennium Και οι δύο που έχουν μείνει είναι δικές σου. Η μασκοφόρα με τον νεαρό κάουμπου και ο ανάποδος.
Koopas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 17 λεπτά πριν, BadIndian είπε Canonball Run (1981). Παίζει να κοντεύει 30ετία από την πρώτη και τελευταία φορά που την είδα. Τώρα εξηγείται γιατί οι ομορφονιές μου ήταν κάπως οικείες. Δεν υπήρχε πάντως περίπτωση να τη θυμηθώ αν δεν την ανέσυρες από τη μνήμη μου. Να πω και αναφορικά με το Ace ventura που αναφέρθηκε και ομολογώ πως έσφαλλα στην εκτίμηση μου, πως το μόνο που θυμάμαι είναι η σκηνή με τους Cannibal Corpse επί σκηνής. Αυτό. Πάμε και μια τελευταία; Εύκολη και ίδιος σκηνοθέτης με Predator. Ταινία (δράσης) και όνομα εικονιζόμενου χαρακτήρα. Ο καημένος ο σοφέρ που περιμένει στο υπόγειο πάρκινγκ, όσο γίνονται έκτροπα στους πάνω ορόφους, του Nakatomi Plaza από έναν ξυπόλητο John McLain και έναν κακό Alan Rickman. Δεν θυμάμαι όνομα! 2
HPXMAN Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Μόλις τώρα, BadIndian είπε Παιδιά ναι! Ψάχνω όμως link και το όνομα του Χαρακτήρα. @Millennium Και οι δύο που έχουν μείνει είναι δικές σου. Η μασκοφόρα με τον νεαρό κάουμπου και ο ανάποδος. αργκαιλ είναι το όνομα του χαρακτήρα https://www.imdb.com/name/nm0924636/?ref_=tt_cl_t_6 https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-12865497/Die-Hard-Devoreaux-White-Christmas-Bruce-Willis-debate.html 1
Millennium Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 6 minutes ago, BadIndian said: Παιδιά ναι! Ψάχνω όμως link και το όνομα του Χαρακτήρα. @Millennium Και οι δύο που έχουν μείνει είναι δικές σου. Η μασκοφόρα με τον νεαρό κάουμπου και ο ανάποδος. Ο ανάποδος κύριος δεν είναι δική μου 1
BadIndian Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 4 λεπτά πριν, Millennium είπε Ο ανάποδος κύριος δεν είναι δική μου Ουπς!
floyd89gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Millennium είπε Βάζω μια καλτιλα να υπάρχει. santa sangre του Χοδοροφσκι . οντως πολυ cult ! οτι εχω δει δικο του ειναι ο ορισμος της καλτιλας https://www.imdb.com/title/tt0098253/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_5_nm_3_in_0_q_santa%20samg Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2024 από floyd89gr 1
Millennium Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Για το Predator που λέγατε, εμένα μαρεσει πολύ και το theme του. 1 minute ago, floyd89gr said: santa sangre του Χοδοροφσκι . οντως πολυ cult ! https://www.imdb.com/title/tt0098253/?ref_=nv_sr_srsg_0_tt_5_nm_3_in_0_q_santa%20samg Σωστός!! 1
Koopas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2024 Μόλις τώρα, Millennium είπε Για το Predator που λέγατε, εμένα μαρεσει πολύ και το theme του. Η μουσική του Silvestri είναι σαν το cast της ταινίας. Ένα κι ένα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα