Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Waiss είπε

Aγαπημένη western ταινία. Η πρώτη ταινία κλασσικού μετέπειτα western ηθοποιού. Ταινία με αντρικό ηθικό δίδαγμα.

HN.jpg

Ο Λι Βαν Κλιφ ειναι στο φοντο;

• Like 2
Δημοσ.
12 hours ago, floyd89gr said:

ρε παιδια ειδα μια ταινια χθες που για καποιον λογο σταματαγε συνεχεια .

Ο μαγος του ποζ

just passing by .. keep up the good work :P

Χεχε. Ξαναχτύπησες εσύ ε; :D

12 hours ago, Waiss said:

Aγαπημένη western ταινία. Η πρώτη ταινία κλασσικού μετέπειτα western ηθοποιού. Ταινία με αντρικό ηθικό δίδαγμα.

HN.jpg

High Noon;

https://m.imdb.com/title/tt0044706/

• Like 3
Δημοσ.

Μιας και συνεχιζουμε με "αγρια δυση", παμε για μια αλλη πολυ καλη ταινια που ειναι remake παλιοτερης αν θυμαμαι καλα.

image.png.c961194637bae5b183a662d960630475.png

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε

Μιας και συνεχιζουμε με "αγρια δυση", παμε για μια αλλη πολυ καλη ταινια που ειναι remake παλιοτερης αν θυμαμαι καλα.

image.png.c961194637bae5b183a662d960630475.png

3:10 to Yuma ταινιαρα με εξαιρετικούς ηθοποιούς. Δεν έχω δει την παλιά ακόμα. 

• Like 2
Δημοσ.
26 minutes ago, Millennium said:

Την έχω δει αλλά δε το ξερά ότι είναι η πρώτη ταινία του :)

Πολύ ωραίο western και με ωραίο μήνυμα στο τέλος. Όταν όλοι οι γλείφτες τον άφησαν στην δύσκολη στιγμή, αυτός έμεινε να αντιμετωπίσει την κατάσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα.

Αν και εκκρεμεί μία (αυτή με τον ανάποδο άνθρωπο στο ταβάνι), που παρόλο που κάτι μου θυμίζει αμυδρά, δεν μου έρχεται τίποτα, θα προσθέσω κι εγώ ένα "Γουέστερν" (μόνο κατ' ευφημισμό), τώρα που είναι στην επικαιρότητα.

bt34hwk1290.jpg

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Καλησπέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα.

Αν και εκκρεμεί μία (αυτή με τον ανάποδο άνθρωπο στο ταβάνι), που παρόλο που κάτι μου θυμίζει αμυδρά, δεν μου έρχεται τίποτα, θα προσθέσω κι εγώ ένα "Γουέστερν" (μόνο κατ' ευφημισμό), τώρα που είναι στην επικαιρότητα.

bt34hwk1290.jpg

Γουάιατ Ερπ δεν έπαιζε ο Κερτ Ράσσελ; Δεν το έχω δει, αλλά αυτό θυμάμαι σαν πληροφορία.

Μόλις τώρα, Koopas είπε

Γουάιατ Ερπ δεν έπαιζε ο Κερτ Ράσσελ; Δεν το έχω δει, αλλά αυτό θυμάμαι σαν πληροφορία.

Εκτός και είναι ένα της ίδιας εποχής, αλλά με κανίβαλους! Είχες δεν είχες, στον τρόμο το πας πάλι βρε μπαγάσα.

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Glikos είπε

Bone Tomahawk (2015). Ταινιάρα!

https://www.imdb.com/title/tt2494362/

Σωστός ο παίχτης! Μπράβο! Ταινιάρα πράγματι. Όλη η ατμόσφαιρα της εποχής σε μίξη με αυθεντικό τρόμο! 

25 λεπτά πριν, Koopas είπε

Εκτός και είναι ένα της ίδιας εποχής, αλλά με κανίβαλους! Είχες δεν είχες, στον τρόμο το πας πάλι βρε μπαγάσα.

Σωστή η πληροφορία σου βεβαίως για τον Γουάιατ Ερπ, αλλά εδώ όντως μιλάμε για κανίβαλους και τσεκούρια από κόκκαλα. Δεν έβαλα τυχαία το είδος σε εισαγωγικά 😉 

Υ.Γ. Εκκρεμούν και οι μορφονιές. Ψηφίζω να το πάρει το ποτάμι.!

Υ.Γ. 1 @Koopas Συγκλονιστική στιγμή της ταινίας (Predator) και το αρχικό μπρα ντε φερ  των Ντάτς (Αρνολντ) και Ντίλον (Καρλ Γουεδερς) με τον Άρνι να δείχνει "καλύτερα" και να ειρωνεύεται τον φίλο του με την επική ατάκα 

"Did the CIA got u pushin' too many pencils...?". 

• Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Σωστός ο παίχτης! Μπράβο! Ταινιάρα πράγματι. Όλη η ατμόσφαιρα της εποχής σε μίξη με αυθεντικό τρόμο! 

Σωστή η πληροφορία σου βεβαίως για τον Γουάιατ Ερπ, αλλά εδώ όντως μιλάμε για κανίβαλους και τσεκούρια από κόκκαλα. Δεν έβαλα τυχαία το είδος σε εισαγωγικά 😉 

Υ.Γ. Εκκρεμούν και οι μορφονιές. Ψηφίζω να το πάρει το ποτάμι.!

Υ.Γ. 1 @Koopas Συγκλονιστική στιγμή της ταινίας (Predator) και το αρχικό μπρα ντε φερ  των Ντάτς (Αρνολντ) και Ντίλον (Καρλ Γουεδερς) με τον Άρνι να δείχνει "καλύτερα" και να ειρωνεύεται τον φίλο του με την επική ατάκα 

"Did the CIA got u pushin' too many pencils...?". 

Εννοείται! Μα, η ταινία βρωμάει τεστοστερόνη από τη δεύτερη κιόλας σκηνή!

Εάν πιάσει το μάτι σου κανένα θερινό να παίζει το πρώτο (το παλιό, το ορθόδοξο) το Predator, ρίξε ένα σφύριγμα ινδιάνικο (όχι σαν τους κανίβαλους). Είναι απωθημένο να το δω σε μεγάλη οθόνη!

ΥΓ1. Θυμήθηκα και το κινηματογραφικό όνομα του τελευταίου θανόντα, Hopper, σωστά; Μόνο ο πρώτος -θανόντας- μου μένει σαν ένα κενό στη μνήμη, ο ανεκδοτάκιας.

ΥΓ2. Αναμνηστικές φωτογραφίες, αξία ανεκτίμητη.

Predator.jpg

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...