BadIndian Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Μόλις τώρα, Millennium είπε Φέρις Μπιούλερ https://www.imdb.com/title/tt0091042/ 1
lovesucks Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, BadIndian είπε Θα έπρεπε να παίζεται κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα αντί του Ιησού από τη Ναζαρέτ. Εγώ τη βλέπω κάθε Πάσχα..😊 3 λεπτά πριν, BadIndian είπε Ωχ! Καρφώθηκα... Ε! Σινεφίλ νήμα είναι... Καμιά ταινία δεν είναι ντροπή... Εδώ μπήκε η Mia Khalifa. Η αισθαντική Σίλβια Κρύστελ τι πειράζει; Να σου πω την αλήθεια προτιμώ Σίλβια από Mia😋Και φυσικά δεν είναι ντροπή, όλοι έχουμε δει Emmanuelle, αν κάποιοι/ες πουν όχι, ψεύδονται!!😋 Και τραγουδάκι😊 Α, είναι η ώρα που πυροβολάτε με ταινίες, ε;; Δεν σας προλαβαίνω...χαχαχαχα Καλό μεσημέρι!! 4
floyd89gr Δημοσ. 22 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου ωραια η Εμμανουελα παιδια αλλα με πηδηξατε . εχω βαλει ταινια κι εγω 1
lovesucks Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 2 λεπτά πριν, floyd89gr είπε ωραια η Εμμανουελα παιδια αλλα με πηδηξατε . εχω βαλει ταινια κι εγω Εγώ δεν το είδα καν γιατί έγραφα απάντηση..Σας αφήνω να τα ξεμπερδέψετε..😝 1
BadIndian Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Ήταν στη λίστα μου με κωμωδίες ο Μπράιαν, οπότε το βάζω έτσι να υπάρχει... People's Front of Judeah @floyd89gr Δε σε "πήδηξα". Απλά επιβεβαίωσα πως η πρώτη μου σκέψη ότι δηλαδή πρόκειται για το "Twins" με Σβαρτσενέγκερ και Ντε Βίτο, είναι εσφαλμένη. Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν έχω google lens 😛 1 1
floyd89gr Δημοσ. 22 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) εννοειται οτι κανω πλακα ετσι ; 12 λεπτά πριν, BadIndian είπε Ήταν στη λίστα μου με κωμωδίες ο Μπράιαν, οπότε το βάζω έτσι να υπάρχει... People's Front of Judeah @floyd89gr Δε σε "πήδηξα". Απλά επιβεβαίωσα πως η πρώτη μου σκέψη ότι δηλαδή πρόκειται για το "Twins" με Σβαρτσενέγκερ και Ντε Βίτο, είναι εσφαλμένη. Κάτι μου θυμίζει αλλά δεν έχω google lens 😛 αυτη ειναι η σκηνη της πολιτικης φιλοσοφιας ε . πολλη σατιρα χεχε Μοντι Παιθονς ειναι και η 2η που εβαλα.την θεωρω την δευτερη καλυτερη τους . δεν βαζω το ιερο δισκοποτηρο γιατι δεν με τρελανε . Επεξ/σία 22 Ιουνίου από floyd89gr 1
BadIndian Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, floyd89gr είπε εννοειται οτι κανω πλακα ετσι ; αυτη ειναι η σκηνη της πολιτικης φιλοσοφιας ε . πολλη σατιρα χεχε Μοντι Παιθονς ειναι και η 2η που εβαλα.την θεωρω την δευτερη καλυτερη τους . δεν βαζω το ιερο δισκοποτηρο γιατι δεν με τρελανε . The meaning of life (1983) https://www.imdb.com/title/tt0085959/ Είπες μοντυ παιθον και μου ήρθε... Υ.Γ. Και το "Holy Grail" έχει πάρα πολύ γέλιο, απλά νομίζω πως εστιάζει λίγο περισσότερο στην αγγλική κουλτούρα και νοοτροπία, οπότε εκτιμάται δυσκολότερα από εμάς. Υ.Γ.2 Εκκρεμεί αυτή του Millenium. Για βρείτε την. Φαίνεται ενδιαφέρουσα. Βάζω και αυτή που θα δω σε λίγο στον κινηματογράφο. Είπαμε ξύπνησα στραβά... Επεξ/σία 22 Ιουνίου από BadIndian 1
Arkin Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 22 λεπτά πριν, BadIndian είπε The meaning of life (1983) https://www.imdb.com/title/tt0085959/ Είπες μοντυ παιθον και μου ήρθε... Υ.Γ. Και το "Holy Grail" έχει πάρα πολύ γέλιο, απλά νομίζω πως εστιάζει λίγο περισσότερο στην αγγλική κουλτούρα και νοοτροπία, οπότε εκτιμάται δυσκολότερα από εμάς. Υ.Γ.2 Εκκρεμεί αυτή του Millenium. Για βρείτε την. Φαίνεται ενδιαφέρουσα. Βάζω και αυτή που θα δω σε λίγο στον κινηματογράφο. Είπαμε ξύπνησα στραβά... Inside out 2 1
floyd89gr Δημοσ. 22 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) μια αγαπημενη σκηνη απο ταινια .. Επεξ/σία 22 Ιουνίου από floyd89gr
Millennium Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Μόνο η δικιά μου έμεινε νομίζω. Comedy-drama των 70s. 1 hour ago, Millennium said: Και του @floyd89gr
floyd89gr Δημοσ. 22 Ιουνίου Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) δεν την εχω δει εγω . ο μαστερ @Arkin αν την εχει δει ισως Επεξ/σία 22 Ιουνίου από floyd89gr
BadIndian Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου 19 λεπτά πριν, Arkin είπε Inside out 2 Γι' αυτό είσαι Μάστερ! Παντός καιρού και είδους ταινιών. Εύγε! Καλή συνέχεια παιδιά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα