Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες Λατρεμένοι και οι δύο, κρίμα για τον Michael J. Fox με την κωλοαρρώστια δεν τον άφησε να συνεχίσει.. 1
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Εχουμε καμια ταινία που εκκρεμεί ή μόνο η δικιά μου;; Είναι η πρώτη πάνω αριστερά στις δημοσιευμένες εικόνες στο πλάι.
BLiTzER Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 15 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Εχουμε καμια ταινία που εκκρεμεί ή μόνο η δικιά μου;; Είναι η πρώτη πάνω αριστερά στις δημοσιευμένες εικόνες στο πλάι. Α, δεν το πρόσεξα καν. Βαρέθηκα να ασχοληθώ περισσότερο αλλά you get the point. 1 1
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Ναι είχαμε βάλει το ελληνικό Ματριξ το 1ο το ορθόδοξο (Κομπιούτερ του Θανάτου) και δεν είχαμε βάλει το ξένο στο νήμα. https://www.imdb.com/title/tt0133093/ 1 1
Charismo Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 1 minute ago, Tsoukos87 said: Ναι είχαμε βάλει το ελληνικό Ματριξ το 1ο το ορθόδοξο (Κομπιούτερ του Θανάτου) και δεν είχαμε βάλει το ξένο στο νήμα. https://www.imdb.com/title/tt0133093/ Τίμια προσπάθεια και η αντιγραφή πάντως. Έκαναν καλή δουλειά οι Wachowski. 4
BLiTzER Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) Αφού πιάσαμε τα sci-fi, μου ήρθε μια από τις πιο πολύπλοκες, mind-bending ταινίες που έχω δει. Δεν πρέπει να έχει μπει. Αλλά έχει μπει άλλη με παρόμοια θεματολογία, όμως σαφώς πιο εύπεπτη. Για να σας δω. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από BLiTzER 1
Charismo Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μόνο και μόνο λόγω της περιγραφής θα πω το Intestellar που έχει ξαναμπεί βέβαια. Έχει παρόμοια θεματολογία; Στην φωτογραφία δεν έχω ιδέα τι βλέπουμε.
BLiTzER Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Έχει να κάνει με time travel, ναι, αλλά λαμβάνει χώρα εξ ολοκλήρου πάνω στη Γη. Το Interstellar είναι παραμυθάκι για 3χρονα μπροστά του. 😛 Low budget ταινία, όχι δημοφιλής. Στην εικόνα βλέπουμε το μέσο. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από BLiTzER
Charismo Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Googlάροντας "low budget time travel movies that were shot in a garage" νομίζω το βρήκα, αλλά θα το αφήσω για κάποιον που την έχει δει. Φαίνεται ενδιαφέρουσα πάντως. 3
BLiTzER Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, katergaris79 είπε To Primer είναι; Σωστά. Η ταινία που μου τη θύμισε είναι το Coherence που έχει μπει στο παρελθόν. Παρόμοιας θεματολογίας, αλλά το Primer δεν προσπαθεί καθόλου να στο κάνει εύκολο ή κατανοητό. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από BLiTzER 3
BLiTzER Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Μην αγχώνεσαι. Ακόμα κι όταν νομίζεις ότι το έχεις καταλάβει, δεν το έχεις καταλάβει. 😂 Ωστόσο είναι ενδιαφέρουσα ταινία και σε κάνει να σκέφτεσαι, ειδικά αν έχεις και κάποιο επιστημονικό υπόβαθρο. Δεν είναι ακαταλαβίστικη απλά για να είναι ακαταλαβίστικη. Έχει πράγματα να πει. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από BLiTzER 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα