Millennium Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Παιδιά να την πάρει το ποτάμι την τριλογία; Το λέω γιατί δεν τη βρίσκουμε.
Charismo Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Reboot παλαιότερων ταινιών; Planet of the Apes; Έχω δει κάποια ένα δυο από τα παλιότερα, τα σύγχρονα δεν θυμάμαι και δεν θυμάμαι πολύ και τους τίτλους τους. Το Rise of the Planet of the Apes θυμάμαι. 1
BLiTzER Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Σωστά, αυτή είναι η τριλογία. Βγήκε ακόμα μια ταινία φέτος, αλλά λαμβάνει χώρα πολύ μετά το τέλος της τρίτης, οπότε η τριλογία έχει κλείσει για μένα. War for the Planet of the Apes Ιδού ο κύριος που ψάχναμε: 3
Millennium Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μπράβο στον @Charismo. Εμένα δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου. Ίσως γιατί τα χω σαν σειρά ταινιών και όχι τριλογία. 1
BLiTzER Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Technically δε συνδέονται άμεσα όλες, αν και αφορούν το ίδιο σύμπαν και υπάρχουν μπόλικα references εδώ κι εκεί. Βγήκαν τα παλιά, μετά έγινε μια - ψιλοαποτυχημένη - προσπάθεια remake από τον Burton, μετά βγήκε αυτή η reboot τριλογία που προσωπικά τη βρίσκω πολύ καλή, και φέτος βγήκε μια νέα ταινία, η οποία τοποθετείται 300 χρόνια μετά το War και πιθανότατα θα οδηγήσει σε νέα τριλογία. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από BLiTzER 1
Koopas Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Mil, εγκαινίασες την 400ή σελίδα του νήματος! Όσο για την ταινία, μόνο το ΤΙ με έβαλε κι εμένα σε σκέψεις για τους πιθήκους. Να πω και από τη μεριά μου ότι είχα δει στους κινηματογράφους το reboot του Tim Burton και με είχε απογοητεύσει, οπότε βρήκα στα στέκια το war και το dawn, όντας επιφυλακτικός. Για τους λάτρεις της φαντασίας, θα πρότεινα τις 2 τελευταίες, έχει γίνει καλή δουλειά. 1
BadIndian Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Κοίτα να δεις που και πάλι η πρώτη σκέψη ήταν σωστή. Παρομοίως στο planet of the apes έκλινα αλλά δεν τόλμησα να το πω μιας και από τα σύγχρονα έχω δει μόνο το πρώτο, ενώ ψάχνοντας το ως τριλογία έπεσα στο τελευταίο του 24 αγνοώντας πως υπάρχουν άλλες δύο προηγούμενες ταινίες. Δύο παρατηρήσεις μόνο θα κάνω. Το τελευταίο θα το δω κάποια στιγμή μόνο και μόνο για τα μάτια της πανέμορφης Freya Allan την οποία αγάπησα ως Ciri στο Witcher. Τέλος, αμιγώς κινηματογραφικά μιλώντας, θεωρώ το κλασικό (1968), το πρώτο, το "ορθόδοξο" ως αξεπέραστο, λόγω του σούπερ απαισιόδοξου φινάλε του, χωρίς να αφήνει περιθώρια για συνέχειες και franchise. Κι ας πρωταγωνιστεί ο αχώνευτος Τσάρλτον Χέστον. Βάζω μια ακόμα. Εύκολη λήψη. Νομίζω δεν έχει ξαναμπεί αλλά δεν είμαι και βέβαιος. 3
BLiTzER Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 3 λεπτά πριν, Koopas είπε Mil, εγκαινίασες την 400ή σελίδα του νήματος! Όσο για την ταινία, μόνο το ΤΙ με έβαλε κι εμένα σε σκέψεις για τους πιθήκους. Να πω και από τη μεριά μου ότι είχα δει στους κινηματογράφους το reboot του Tim Burton και με είχε απογοητεύσει, οπότε βρήκα στα στέκια το war και το dawn, όντας επιφυλακτικός. Για τους λάτρεις της φαντασίας, θα πρότεινα τις 2 τελευταίες, έχει γίνει καλή δουλειά. Μικρή διόρθωση: του Burton δεν είναι reboot, είναι remake. Προσπάθησε να επαναφέρει το ορίτζιναλ Planet of the Apes, μέσα από τη δική του φαντασία. Έχω δει και την πρώτη ταινία του 1968 και ήταν σοκαριστική. 2
BadIndian Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 1 λεπτό πριν, BLiTzER είπε Μικρή διόρθωση: του Burton δεν είναι reboot, είναι remake. Προσπάθησε να επαναφέρει το ορίτζιναλ Planet of the Apes, μέσα από τη δική του φαντασία. Έχω δει και την πρώτη ταινία του 1968 και ήταν σοκαριστική. my point exactly!
Koopas Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 3 λεπτά πριν, BadIndian είπε Κοίτα να δεις που και πάλι η πρώτη σκέψη ήταν σωστή. Παρομοίως στο planet of the apes έκλινα αλλά δεν τόλμησα να το πω μιας και από τα σύγχρονα έχω δει μόνο το πρώτο, ενώ ψάχνοντας το ως τριλογία έπεσα στο τελευταίο του 24 αγνοώντας πως υπάρχουν άλλες δύο προηγούμενες ταινίες. Δύο παρατηρήσεις μόνο θα κάνω. Το τελευταίο θα το δω κάποια στιγμή μόνο και μόνο για τα μάτια της πανέμορφης Freya Allan την οποία αγάπησα ως Ciri στο Witcher. Τέλος, αμιγώς κινηματογραφικά μιλώντας, θεωρώ το κλασικό (1968), το πρώτο, το "ορθόδοξο" ως αξεπέραστο, λόγω του σούπερ απαισιόδοξου φινάλε του, χωρίς να αφήνει περιθώρια για συνέχειες και franchise. Κι ας πρωταγωνιστεί ο αχώνευτος Τσάρλτον Χέστον. Βάζω μια ακόμα. Εύκολη λήψη. Νομίζω δεν έχει ξαναμπεί αλλά δεν είμαι και βέβαιος. Raul Julia, Harrison Ford. Έψαχνα πρόσφατα τις ταινίες του δεύτερου (για να θυμηθώ τον τίτλο σε αυτή που έριξα σουτ στα περιστέρια, σε σενάριο Tom Clancy) και έπεσα και στην παραπάνω. Δεν θυμάμαι να την έχω δει, οπότε δεν αναφέρω άμεσα τον τίτλο. 4 λεπτά πριν, BLiTzER είπε Μικρή διόρθωση: του Burton δεν είναι reboot, είναι remake. Προσπάθησε να επαναφέρει το ορίτζιναλ Planet of the Apes, μέσα από τη δική του φαντασία. Έχω δει και την πρώτη ταινία του 1968 και ήταν σοκαριστική. Τώρα με βάλατε και οι 2 στην σκέψη να τη δω! 2
xaros73 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, BadIndian είπε Κοίτα να δεις που και πάλι η πρώτη σκέψη ήταν σωστή. Παρομοίως στο planet of the apes έκλινα αλλά δεν τόλμησα να το πω μιας και από τα σύγχρονα έχω δει μόνο το πρώτο, ενώ ψάχνοντας το ως τριλογία έπεσα στο τελευταίο του 24 αγνοώντας πως υπάρχουν άλλες δύο προηγούμενες ταινίες. Δύο παρατηρήσεις μόνο θα κάνω. Το τελευταίο θα το δω κάποια στιγμή μόνο και μόνο για τα μάτια της πανέμορφης Freya Allan την οποία αγάπησα ως Ciri στο Witcher. Τέλος, αμιγώς κινηματογραφικά μιλώντας, θεωρώ το κλασικό (1968), το πρώτο, το "ορθόδοξο" ως αξεπέραστο, λόγω του σούπερ απαισιόδοξου φινάλε του, χωρίς να αφήνει περιθώρια για συνέχειες και franchise. Κι ας πρωταγωνιστεί ο αχώνευτος Τσάρλτον Χέστον. Βάζω μια ακόμα. Εύκολη λήψη. Νομίζω δεν έχει ξαναμπεί αλλά δεν είμαι και βέβαιος. Αθώος Μέχρι Αποδείξεως του Εναντίου - Presumed Innocent https://www.imdb.com/title/tt0100404/?ref_=vp_close Οσο για τον Χεστον ειναι περιεργη περιπτωση. Αν και χριστιανοταλιμπαν εχει παιξει σε τουλαχιστον τρεις απο τις πιο iconic sci-fi ταινιες. Apes, Omega Man και Soylent Green. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από xaros73 3 1
Charismo Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Raul Julia πολύ καλτ φυσιογνωμία. Addams Family και Street Fighter έχει ατάκες που άφησαν εποχή. Δεν ήξερα ότι έχει παίξει με τον Harrison Ford. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από Charismo 1
Koopas Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 1 λεπτό πριν, Charismo είπε Raul Julia πολύ καλτ φυσιογνωμία. Addams Family και Street Fighter έχει ατάκες που άφησαν εποχή. Δεν ήξερα ότι έχει παίξει με τον Harrison Ford. Ήταν ο άτιμος και τον χάσαμε νωρίς (μετά το street fighter). Έχει πει κι επική "σοφή μαλ@κία" στο Tequila Sunrise, ανάμεσα σε άλλες. 😎 1
BadIndian Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, xaros73 είπε Αθώος Μέχρι Αποδείξεως του Εναντίου - Presumed Innocent https://www.imdb.com/title/tt0100404/?ref_=vp_close Σωστός και ωραίος ο Χάρος! Εύγε! Όντως είναι η ταινία του Άλαν Πάκουλα "Αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου" (1990). Ωραίο δικαστικό θρίλερ με ατυχή ελληνική μεταφορά του τίτλου από την θεμελιώδη αρχή του ποινικού δικαίου in dubio pro reo. Επεξ/σία πριν από 18 ώρες από BadIndian
BLiTzER Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Ο λόγος που δε δίνω ποτέ τον ελληνικό τίτλο μιας ταινίας. Σχεδόν πάντα είναι ατυχής. Ούτε με ενδιαφέρει, ούτε θέλω να τον ξέρω. Και δεν υπάρχει κανένας λόγος στην πραγματικότητα. Είναι σαν να μεταφράζει κάποιος... τίτλους ξένων τραγουδιών. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από BLiTzER 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα