Charismo Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες (επεξεργασμένο) Το έψαξα η αλήθεια είναι σαν LA Confidential και LA Εμπιστευτικό κι εκεί σταμάτησα. Γενικά δεν τα πηγαίνω καλά με τους ελληνικούς τίτλους ταινιών. Επεξ/σία πριν από 4 ώρες από Charismo 2
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, PSYHAS είπε Don Cheadle, προφανως πριν τα Ocean's και τα Μarvel το ντυσιμο παραπεμπει σε πιο χορευτικους ρυθμους. θα πω Boogie Nights ή αλλιώς η ταινια για την οποια πολλοι θεώρησαν οτι θα παρει Oscar ο Βurt (ενταξει, το πηρε ο Robin Williams, δε γινόταν να το χάσει κι αυτό) https://www.imdb.com/title/tt0118749/?ref_=nm_flmg_job_1_cdt_t_80 χαχα, Burt ρε, τι Butch, που τον θυμηθηκα Ναι το Boogie Nights ωραιο εργο , ηταν να βαλω το Σειμουρ Χοφμαν απο εκει αλλα ειναι πιο χαρακτηριστικη φατσα θα τον βρισκατε ευκολα. 2
Charismo Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δεν βοηθάει το γεγονός πως ο Neeson είναι ίδιος 30 χρόνια τώρα. Αν και αποκλείεται να είναι αυτό, θα πω το Taken το δεύτερο όμως, γιατί νομίζω κάπως έτσι ήταν τότε το look του. 1
PSYHAS Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 4 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε σαν τον Μεσι δε μοιάζει εδώ ο Liam? 2
Charismo Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Just now, PSYHAS said: σαν τον Μεσι δε μοιάζει εδώ ο Liam? Ξέρει τι κάνει ο Τσούκος. 1
PSYHAS Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες πρεπει να ειναι εκεινο στα χιονια, καπου στην Αλασκα. θα το ψαξω αργότερα, αν δεν το βρει κανενα απο τα γρηγορα πιστολια του νηματος πισω και σας εφαγα. το βρηκα. The Grey https://www.imdb.com/title/tt1601913/
Tsoukos87 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 25 λεπτά πριν, PSYHAS είπε πρεπει να ειναι εκεινο στα χιονια, καπου στην Αλασκα. θα το ψαξω αργότερα, αν δεν το βρει κανενα απο τα γρηγορα πιστολια του νηματος πισω και σας εφαγα. το βρηκα. The Grey https://www.imdb.com/title/tt1601913/ Πως το βρηκες, αληθεια τωρα;; ειναι απλα ΣΚΥΦΤΟΣ!!!!!!!!
Charismo Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 minutes ago, Tsoukos87 said: Πως το βρηκες, αληθεια τωρα;; ειναι απλα ΣΚΥΦΤΟΣ!!!!!!!! Ναι, αλλά στις άλλες ταινίες απλά σκύβει. Εδώ ξύνει και το κεφάλι του. 1 3
Millennium Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 2 minutes ago, Tsoukos87 said: Πως το βρηκες, αληθεια τωρα;; ειναι απλα ΣΚΥΦΤΟΣ!!!!!!!! Ας είναι καλά τα προγράμματα που χρησιμοποιεί.
BadIndian Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Ρε παιδιά, άμα μπείτε imdb την έχει πρώτη-πρώτη τη συγκεκριμένη φωτό (νο1/178). Άσε που το The grey προχτές παιζόταν στην τηλεόραση. Αν την είχες δει εύκολα πάει ο νους εκεί, άσχετα αν και ο δικός μου πήγε στο Taken και όχι εκεί. Φταίει που δεν έκατσα να την δω εκ νέου βεβαίως. 2
PSYHAS Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, BadIndian είπε Ρε παιδιά, άμα μπείτε imdb την έχει πρώτη-πρώτη τη συγκεκριμένη φωτό (νο1/178). Άσε που το The grey προχτές παιζόταν στην τηλεόραση. Αν την είχες δει εύκολα πάει ο νους εκεί, άσχετα αν και ο δικός μου πήγε στο Taken και όχι εκεί. Φταίει που δεν έκατσα να την δω εκ νέου βεβαίως. Ακριβώς. Επισης, στο παράθυρο έχει χιόνι . Δε χρησιμοποιώ κανένα πρόγραμμα και δε μου αρέσει καμία νύξη περί αυτού. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από PSYHAS
Millennium Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Just now, BadIndian said: Ρε παιδιά, άμα μπείτε imdb την έχει πρώτη-πρώτη τη συγκεκριμένη φωτό (νο1/178). Άσε που το The grey προχτές παιζόταν στην τηλεόραση. Αν την είχες δει εύκολα πάει ο νους εκεί, άσχετα αν και ο δικός μου πήγε στο Taken και όχι εκεί. Φταίει που δεν έκατσα να την δω εκ νέου βεβαίως. Ναι πρέπει να σου πάει το μυαλό στο the grey κ μετά να μπεις imdb όμως. Ο Νίσον έχει παίξει σε εκατοντάδες ταινίες... Είναι λίγο δύσκολο να τη βρεις άμεσα. Μιλάμε για μια κοινή σκηνή στην οποία απλά είναι σκυφτός. Just now, PSYHAS said: Ακριβώς. Επισης, στο παράθυρο έχει χιόνι . Δε χρησιμοποιώ κανένα πρόγραμμα και δε μου αρέσει καμία νύξη περί αυτού. Σιγά μη το παραδεχοσουνα. Δεν είσαι από κείνους. Τεσπά κάντε ότι θέλετε απλά μη νομίζετε πώς μας κοροϊδεύετε. Συνεχίστε να χαλάτε το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα