poulinos Δημοσ. Πέμπτη στις 07:46 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:46 πμ (επεξεργασμένο) 9 hours ago, lovesucks said: Να βάλω και γω μία που θυμήθηκα off topic με αφορμη την ταινια για οποιους δεν τα ξερουν off topic off Επεξ/σία Πέμπτη στις 07:50 πμ από poulinos 2
Charismo Δημοσ. Πέμπτη στις 07:55 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 07:55 πμ (επεξεργασμένο) 7 hours ago, Tsoukos87 said: Ω ναι, έτσι είναι ισάξια με το 1ο μέρος και είχε πει νωρίτερα στην δεξίωση ο ένας αδελφός στον άλλον την περίφημη ατάκα "I know it was you Fredo, You broke my heart" Το συνέχισα γιατί είμαι 1000% σίγουρος ότι ξέρεις ποια ταινία είναι.. Ανατριχιαστικές ταινίες από την αρχή μέχρι το τέλος. Η ανθρώπινη ματαιοδοξία σε όλο της το "μεγαλείο". Επεξ/σία Πέμπτη στις 08:00 πμ από Charismo 2
Vasilisxd Δημοσ. Πέμπτη στις 08:49 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:49 πμ On 07/11/2024 at 11:55, Millennium said: Εκκρεμεί και αυτή και του Koopas. House of Games (1987) - IMDb 2
Koopas Δημοσ. Πέμπτη στις 11:47 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:47 πμ 12 ώρες πριν, Tsoukos87 είπε Ευκολάκι.. Η ταινία δεν χρειάζεται συστάσεις, οι συμφορουμίτες "μίλησαν" με τον τρόπο τους, θα παραθέσω όμως τίτλο και link για το τυπικό της διαδικασίας. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες της σκηνής, καθώς υπάρχουν αρκετοί που δεν την έχουν παρακολουθήσει ακόμα την ταινία (Ινδιάνε, σ' εσένα αναφέρομαι 😉 ). The Godfather Part II https://www.imdb.com/title/tt0071562/ 1 3
Tsoukos87 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:20 μμ Είχε γενέθλια προχθές και ο άλλος αδερφός Κορλεονε, ο "κονσιλιερι" ο τεράστιος Ρόμπερτ Ντιβάλ, εδώ τον βλέπουμε σε μια άλλη εμβληματική ταινία, που πιθανώς να έχει μπει. 4
PSYHAS Δημοσ. Πέμπτη στις 12:28 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:28 μμ 5 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Είχε γενέθλια προχθές και ο άλλος αδερφός Κορλεονε, ο "κονσιλιερι" ο τεράστιος Ρόμπερτ Ντιβάλ, εδώ τον βλέπουμε σε μια άλλη εμβληματική ταινία, που πιθανώς να έχει μπει. ε κλεβουμε εκκλησια τωρα. ας ακουσουμε λιγο Βαγκνερ, για να φτιαχτουμε https://www.youtube.com/watch?v=flgQ9xxY7Eg 1
Tsoukos87 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:31 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:31 μμ 1 λεπτό πριν, PSYHAS είπε ε κλεβουμε εκκλησια τωρα. ας ακουσουμε λιγο Βαγκνερ, για να φτιαχτουμε Ε βάζω βατά θέματα να περνάμε την βάση εύκολα, αν και εσύ και στα δύσκολα δίνεις ρέστα!! 1
PSYHAS Δημοσ. Πέμπτη στις 12:50 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:50 μμ έχει κάνει αυτά τα αριστουργήματα ο Φράνσις Φορντ, που συγχωρούνται και κατι ατοπήματα, σαν το Jack, αν το θυμάται κανείς (έφυγα από το σινεμά θυμάμαι και έψαχνα στην αφίσα αν ήταν όντως αυτός ο σκηνοθέτης ή έκανα λάθος στο όνομα). Ακόμη και ο 3ος Νονός, ήταν αξιοπρεπέστατη, απλά δε συγκρίνεται με τους προηγούμενους, ενώ στα όρια του αριστουργήματος θεωρώ και τη Συνομιλία, όπως και το έπος του Δράκουλα. Δεν έχω δει το τελευταίο του πόνημα, το Μεγαλόπολις, αν κρίνω από τις κριτικές και τα σχόλια που έχω ακούσει απο όσους τόλμησαν να το δουν, μάλλον δε θα καταχωρηθεί στα masterpiece του, ίσως όμως ειναι η τελευταία ταινία ενός απο τους κορυφαίους δημιουργούς της 7ης τεχνης.
Tsoukos87 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:57 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:57 μμ 3 λεπτά πριν, PSYHAS είπε έχει κάνει αυτά τα αριστουργήματα ο Φράνσις Φορντ, που συγχωρούνται και κατι ατοπήματα, σαν το Jack, αν το θυμάται κανείς (έφυγα από το σινεμά θυμάμαι και έψαχνα στην αφίσα αν ήταν όντως αυτός ο σκηνοθέτης ή έκανα λάθος στο όνομα). Ακόμη και ο 3ος Νονός, ήταν αξιοπρεπέστατη, απλά δε συγκρίνεται με τους προηγούμενους, ενώ στα όρια του αριστουργήματος θεωρώ και τη Συνομιλία, όπως και το έπος του Δράκουλα. Δεν έχω δει το τελευταίο του πόνημα, το Μεγαλόπολις, αν κρίνω από τις κριτικές και τα σχόλια που έχω ακούσει απο όσους τόλμησαν να το δουν, μάλλον δε θα καταχωρηθεί στα masterpiece του, ίσως όμως ειναι η τελευταία ταινία ενός απο τους κορυφαίους δημιουργούς της 7ης τεχνης. Ελάτε τώρα μια χαρά είναι το Jack δεν είπαμε ότι είναι επική ταινία όπως οι υπόλοιπες του, είναι μια ανάλαφρη οικογενειακή ταινία όπως στυλ είναι το Ματιλντα, Το κορίτσι μου κτλ που έπαιζαν στην τηλεόραση τα μεσημέρια του ΣΚ. Το τελευταίο το Megalopolis δεν ξέρω αν θα το έβλεπα λόγω του υπερβολικά αταλαντου πρωταγωνιστή (από τα μεγαλύτερα βύσματα του Hollywood).
PSYHAS Δημοσ. Πέμπτη στις 01:16 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:16 μμ 6 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Ελάτε τώρα μια χαρά είναι το Jack δεν είπαμε ότι είναι επική ταινία όπως οι υπόλοιπες του, είναι μια ανάλαφρη οικογενειακή ταινία όπως στυλ είναι το Ματιλντα, Το κορίτσι μου κτλ που έπαιζαν στην τηλεόραση τα μεσημέρια του ΣΚ. Το τελευταίο το Megalopolis δεν ξέρω αν θα το έβλεπα λόγω του υπερβολικά αταλαντου πρωταγωνιστή (από τα μεγαλύτερα βύσματα του Hollywood). είπαμε, προσωπικές ειναι οι απόψεις του καθενα. απλά απο τον σκηνοθέτη αυτων των αριστουργημάτων, εχεις πάντα άλλες απαιτήσεις και οχι να δεις μια "ανάλαφρη" ταινία, που δε θα είχα πρόβλημα να την απολαύσω, αλλά ήταν πολύ μέτρια, για μένα. Και με Robin Williams στα τοπ του, τότε. όπως ο αγαπημένος Fincher με απογοήτευσε με τα τελευταία 2 έργα του, χωρίς να ειναι κακές ταινίες απαραίτητα, ενώ οι πρωταγωνιστές ήταν εξαιρετικές επιλογές, όμως συνολικά μου άφησαν αρκετά ξινή γευση. 1
PSYHAS Δημοσ. Πέμπτη στις 01:23 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:23 μμ 2 λεπτά πριν, Sibyl είπε Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι το Witness του Weir, που νομιζω οτι εχει ξαναμπει, αλλα αξιζει να το ξαναθυμηθουμε. Εκτος αν η McGillis εχει παιξει και σε αλλη ταινια με παρομοια αμφιεση και δεν τη θυμαμαι https://www.imdb.com/title/tt0090329/?ref_=nm_flmg_knf_t_4 Viggo Mortensen στην πρώτη εμφάνισή του, μη ξεχνάμε.. 2 1
Koopas Δημοσ. Πέμπτη στις 01:30 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:30 μμ @Sibyl καλώς επέστρεψες στο νήμα! Έχει βγει ταινία σε κάδρο για κινητά και δεν το θυμάμαι; 1 1
Millennium Δημοσ. Πέμπτη στις 02:58 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:58 μμ 1 hour ago, Koopas said: @Sibyl καλώς επέστρεψες στο νήμα! Έχει βγει ταινία σε κάδρο για κινητά και δεν το θυμάμαι; Από ότι φαίνεται βγήκε... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα