Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδι - Βρες την ταινία

floyd89gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, PSYHAS είπε

McConaughey & Sandra Bullock, αρκετά καλή θα έλεγα ταινία σε στόρι του γνωστού συγγραφέα δικαστικών δραμάτων και δικηγόρου Grisham, εξαιρετικό καστ (με Samuel Jackson, Kevin Spacey, τους Sutherlands , Oliver Platt, ο οποίος ειναι στη φώτο αριστερά). A Time to Kill (Η ετυμηγορία)

https://m.imdb.com/title/tt0117913/?ref_=tt_mv_desc

Πολύ σωστά! Μπράβο! Είναι το "A time to kill" (Η Ετυμηγορία -1996-) σε σκηνοθεσία του Τζόελ Σουμάχερ. Πολύ καλό δικαστικό δράμα και θα προσθέσω στο εξαιρετικό όπως είπατε καστ τους Άσλευ Τζουντ, Τσαρλς Ντάτον, Πάτρικ ΜακΓκόχαν και Κρις Κούπερ, παρά τους σχετικά μικρούς τους ρόλους. Ωραία ιστορία και δομημένη πλοκή, γύρω από τα ηθικά διλλήματα, που προκύπτουν για όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτή την υπόθεση. 

@Koopas & @HPXMAN Φίλτατοι το "Ένας άνθρωπος παντός καιρού" είναι βιβλίο-βιογραφία του Θανάση Βέγγου, την οποία έγραψε ο Γιάννης Σολδάτος και κυκλοφόρησε το 2017. Όσο το έψαξα τουλάχιστον, διότι δεν σας κρύβω πως την ταινία δεν την θυμάμαι, δεν κατάφερα να βρω ταινία του Βέγγου με αυτό τον τίτλο που λέτε. Θα μπορούσατε μήπως, να διορθώσετε τίτλο και ει δυνατόν να παραθέσετε και κάποιο link, προκειμένου να έχουμε μια ολοκληρωμένη απάντηση;

**Edit Διορθώθηκε ήδη και συμπληρώθηκε από @Tsoukos87, στον οποίο πάνε και τα credits! Εύγε!

Επεξ/σία από BadIndian
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 λεπτά πριν, BadIndian είπε

Πολύ σωστά! Μπράβο! Είναι το "A time to kill" (Η Ετυμηγορία -1996-) σε σκηνοθεσία του Τζόελ Σουμάχερ. Πολύ καλό δικαστικό δράμα και θα προσθέσω στο εξαιρετικό όπως είπατε καστ τους Άσλευ Τζουντ, Τσαρλς Ντάτον, Πάτρικ ΜακΓκόχαν και Κρις Κούπερ, παρά τους σχετικά μικρούς τους ρόλους. Ωραία ιστορία και δομημένη πλοκή, γύρω από τα ηθικά διλλήματα, που προκύπτουν για όλους τους εμπλεκόμενους σε αυτή την υπόθεση. 

@Koopas & @HPXMAN Φίλτατοι το "Ένας άνθρωπος παντός καιρού" είναι βιβλίο-βιογραφία του Θανάση Βέγγου, την οποία έγραψε ο Γιάννης Σολδάτος και κυκλοφόρησε το 2017. Όσο το έψαξα τουλάχιστον, διότι δεν σας κρύβω πως την ταινία δεν την θυμάμαι, δεν κατάφερα να βρω ταινία του Βέγγου με αυτό τον τίτλο που λέτε. Θα μπορούσατε μήπως, να διορθώσετε τίτλο και ει δυνατόν να παραθέσετε και κάποιο link, προκειμένου να έχουμε μια ολοκληρωμένη απάντηση;

**Edit Διορθώθηκε ήδη και συμπληρώθηκε από @Tsoukos87, στον οποίο πάνε και τα credits! Εύγε!

Το σωστό είναι το Θανάση πάρε το όπλο σου 

• Like 1

Το οπλο και ειδικα το Τι εκανες στον πολεμο Θαναση, για το οποιο επισης βραβευτηκε, τα εκτιμησα με τα χρονια, καθως τον Βεγγο τον ηθελα για να γελασω. Σε αυτες τις ταινιες φανηκε οτι ειναι μεγαλος ηθοποιος, αλλα οταν ημουν μικρος μου φαινοταν πολυ μελο και στεναχωρα θεματα. Αργοτερα ηρθε και ο Αγγελοπουλος και ο Βουλγαρης και πιστευω οτι πλεον εχει κερδισει την εκτιμηση ως ενας μεγαλος ηθοποιος συνολικα και οχι μονο κωμικος.

• Like 2

o Bέγγος είναι μοναδικός ηθοποιός σε περνάει από τη κωμωδία στο δράμα χωρίς να βραχείς...

Είχαμε εξαιρετικούς ηθοποιούς και έχουμε ευτυχώς (είμαστε από τις λίγες ευρωπαικές με τόσες καλές θεατρικές παραστάσεις κάθε χρονιά)

• Like 2

Ναι, το βιβλίο μου ήρθε στο μυαλό σαν τίτλος, λάθος δικό μου, αλλά δεν έκανα καμία διαδικτυακή αναζήτηση, ώστε να επιβεβαιώσω τις σκέψεις μου. Χαίρομαι που μπήκαν 2 τίτλοι, μιας κι έχω μείνει στον παλιό -κωμικό- Βέγγο και θα δω στο άμεσο μέλλον αυτές που αναφέρατε.

Πολύ αγαπημένος ηθοποιός, μαζί με τον -άδικα δεμένο με τις βιντεοταινίες- Κώστα Τσάκωνα.

• Like 2
  • Thanks 1

Just now, Koopas said:

Η κυρία Ρίτσι στον μύθο του ακέφαλου Καβαλάρη, θα έλεγα με μία πρώτη σκέψη.

https://www.imdb.com/title/tt0162661/?ref_=nm_flmg_job_1_cred_t_66

Ναι αυτή... Πανευκολακι έβαλα. Θα επιστρέψω με πιο δύσκολη.

Δεν έχω αντιδράσεις πάλι.

• Like 2

1 λεπτό πριν, Millennium είπε

Ναι αυτή... Πανευκολακι έβαλα. Θα επιστρέψω με πιο δύσκολη.

Δεν έχω αντιδράσεις πάλι.

Επιτέλους, ένα σουτ που δεν πέτυχε τα περιστέρια! Χαρακτηριστικό το background, για να πάει το μυαλό εκεί.

Νομίζω ότι δεν έχει το παρακάτω:

movie 81.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...