Arkin Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Αντε ας βαλω και εγω μια. Για να δουμε ποσο καλοι λυτες ειστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Χμμμ δε τη ξέρω εγώ... Ας τη βρει κανας άλλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsoukos87 Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 3 ώρες πριν, Millennium είπε Εκκρεμεί αυτή. Αν δε τη βρίσκετε θα τη πάρει το ποτάμι. Raging bull όπως το λένε στο χωριό μου. 2 ώρες πριν, Arkin είπε Αντε ας βαλω και εγω μια. Για να δουμε ποσο καλοι λυτες ειστε. Για δώσε κάνα hint; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 31 λεπτά πριν, Tsoukos87 είπε Raging bull όπως το λένε στο χωριό μου. Για δώσε κάνα hint; Ειναι του 2021 και ο σκηνοθετης ειναι σεναριογραφος και ηθοποιος σε μια ταινια του 2023 που κερδισε Οσκαρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koopas Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 5 ώρες πριν, Arkin είπε Ειναι του 2021 και ο σκηνοθετης ειναι σεναριογραφος και ηθοποιος σε μια ταινια του 2023 που κερδισε Οσκαρ. Μιλάμε για Παράσιτα λογικά; Εννοώ τον ηθοποιό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 20 λεπτά πριν, Koopas είπε Μιλάμε για Παράσιτα λογικά; Εννοώ τον ηθοποιό Οχι δεν εχει καμια σχεση με παρασιτα. Αλλα θα πω οτι ενας απο αυτους εχει παιξει στο gozilla minus one. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koopas Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 13 ώρες πριν, Arkin είπε Οχι δεν εχει καμια σχεση με παρασιτα. Αλλα θα πω οτι ενας απο αυτους εχει παιξει στο gozilla minus one. Πήγαμε Ιαπωνία μεριά. Να την πάρει το ποτάμι από εμένα, να την βάλω στη λίστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Koopas είπε Πήγαμε Ιαπωνία μεριά. Να την πάρει το ποτάμι από εμένα, να την βάλω στη λίστα. Ειναι το Onoda 10000 νύχτες στη ζούγκλα. Του Γάλλου Harari βοήθησε στο σενάριο την Triet στην ανατομία ενός εγκλήματος και είχε και ένα μικρο ρόλο στην ταινία. Επεξ/σία 14 Αυγούστου από Arkin 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου Βάζετε και imdb link να τη τσεκάρουμε γρήγορα. Συνεχίζω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpaokx Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου The long goodbye; https://www.imdb.com/title/tt0070334/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 1 hour ago, jpaokx said: The long goodbye; https://www.imdb.com/title/tt0070334/ Ναι, αυτή είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HPXMAN Δημοσ. 15 Αυγούστου Share Δημοσ. 15 Αυγούστου Επέστρεψα και φυσικά θα παω σε ελληνική ταινία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HPXMAN Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου Το κάψα το θέμα μου φαίνεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 4 minutes ago, HPXMAN said: Το κάψα το θέμα μου φαίνεται Χεχε. Δε φταις εσύ, απλά δεν υπάρχει κίνηση στο topic αυτή τη περίοδο. Αν δε μπορείς να περιμένεις πες ποιά είναι η ταινία και συνεχίζουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HPXMAN Δημοσ. 17 Αυγούστου Share Δημοσ. 17 Αυγούστου Όχι μωρέ το αφήνουμε βάζουμε και νορμαλ και μένουν εκκρεμότητες ας. Βάλω και μια ξένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα