floyd89gr Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) Δεν βρήκα κάπου να υπάρχει αυτό το παιχνίδι οπότε είπα να το αρχίσω . Βάζει ένας μια εικόνα από μια σκηνή μιας ταινίας και οι υπόλοιποι πρέπει να βρουν από ποια ταινία είναι . Όποιος το βρει πρώτος ανεβάζει επόμενος άλλη και το παιχνίδι συνεχίζεται . Καλό είναι φυσικά να μην ανεβάζουμε ταινία που δεν την ξέρει ούτε ο σκηνοθέτης της έτσι ; Οι παίχτες που προσπαθούν να βρουν την ταινία ποστάρουν τίτλο ταινίας και link από imdb για να είμαστε σίγουροι . Αρχίζω εγώ με μια εύκολη : Επεξ/σία 25 Απριλίου από floyd89gr 1 5
liakinen Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Θα ήταν ωραίο το thread αλλά να υπήρχε μία σχετική δυσκολία. Πχ να μην βάζουμε φάτσα φόρα πρωταγωνιστές αλλά σκηνές από την ταινία που να περιέχουν τοπία, μία καταδίωξη με αυτοκίνητα κτλ. Ένα παράδειγμα 2
floyd89gr Δημοσ. 25 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου Ναι μπορούμε να το δυσκολέψουμε αλλά μέχρι ένα σημείο . Άρχισα με μια εύκολη για να δείξω πως παίζεται . Από την άλλη αν κάποιος βάλει σκηνή από ταινία που δεν την έχει δει κανένας δεν πρόκειται να προχωρήσει . 2
liakinen Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) @floyd89gr Συμφωνώ ότι πρέπει να είναι από ταινίες που έχουν δει οι περισσότεροι. Πχ για αυτήν που έβαλα εγώ αν έβαζα μία σκηνή της ταινίας που είναι από τις γνωστότερες στην ιστορία του κινηματογράφου τότε απλά δεν θα είχε νόημα. Επεξ/σία 25 Απριλίου από liakinen 2
floyd89gr Δημοσ. 25 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) @liakinen Την ξέρεις αυτη που εβαλα ετσι δεν ειναι ; ποσταρε ποια ταινια ειναι και το imdb link της και εγω σου απανταω αν ειναι αυτη . αν το βρεις βαζεις εσυ μετα και συνεχιζει . Επεξ/σία 25 Απριλίου από floyd89gr
liakinen Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Léon https://m.imdb.com/title/tt0110413/ Αν και την βρήκε πρώτος ο @Glikos 🙂 2
floyd89gr Δημοσ. 25 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου αυτη ειναι φυσικα ! ο @Glikos δεν εγραψε τιτλο .(μπορει να μην ψηνεται να παιξει ) σειρά σου ! 1
GATE123 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου Στις 25/4/2024 στις 1:28 ΜΜ, liakinen είπε Την έβαλα και παραπάνω Αν και με δυσκόλεψε αρκετά. Basic Instinct( βασικό ένστικτο) 3
liakinen Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου @GATE123 Είσαι ωραίος! Είπα να έχει λίγο δυσκολία αλλιώς θα έβαζα το σταυροπόδι 😋😍 4
GATE123 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εγώ θα βάλω μια του είδους που βλέπω. Βέβαια αυτοί που δεν βλέπουν θα τους δυσκολέψει αρκετά. Επεξ/σία 26 Απριλίου από GATE123 2
GATE123 Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 5 λεπτά πριν, mastrokwstas είπε The fog ❤️ Ωραίος. Και για να είμαστε ακριβείς του 1980 γιατί υπάρχει και του 2005. 2
mastrokwstas Δημοσ. 26 Απριλίου Δημοσ. 26 Απριλίου 1 λεπτό πριν, GATE123 είπε Ωραίος. Και για να είμαστε ακριβείς του 1980 γιατί υπάρχει και του 2005. Μόνο Carpenter τίποτα άλλο παραπέρα 😁 Ευκολάκι: 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα