kostashhp Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Καλησπέρα!! Τον τελευταίο καιρό το ίντερνετ έχει γεμίσει site που υπόσχονται χαμηλοτοκα δάνεια. Και δεν εννοώ μέσω τραπεζών. Υπάρχει κάποιος που να έχει επιχειρήσει να πάρει από εκεί και πως κατέληξε? Ο λόγος είναι ότι προσπαθώ να δανειστών 2000 ευρώ και όλοι με απορρίπτουν λόγω χρεωνενης πιστωτικής. Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει. Σας παρακαλώ δεν χρειάζομαι ψυχανάλυση για κάποιους που τα ξέρουν ολα. Ευχαριστώ και ελπίζω κάποιος να έχει παρόμοια εμπειρία και να με βοηθήσει.
Ihavetheanswers Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω πάρει αλλά έχω καλή καλη πιστοληπτική ικανότητα. Εσένα αφού σε απορρίπτουν, όπως λες και μόνος σου, δεν έχεις. Τα επιτόκια μόνο χαμηλά δεν είναι... (Α τώρα διάβασα λες όχι μέσω τραπεζών...) Επεξ/σία 24 Απριλίου 2024 από Ihavetheanswers
kostashhp Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Όταν λες έχεις πάρει από πού εννοείς?
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 1 λεπτό πριν, kostashhp είπε Όταν λες έχεις πάρει από πού εννοείς? Πρόσεχε γιατί κυκλοφορεί πολύ απάτη.
kostashhp Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Ναι το ξέρω. Για αυτό θέλω να μάθω για την εμπειρία όσων έχουν ασχοληθεί. Έχω οικογένεια και δεν θα ήθελα να μπλέξω χειρότερα. Ευχαριστώ
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Κυκλοφορουν αυτά με το δάνεια απο 1000€ έως 5μύρια .Είναι απάτες .
GREGORYMO Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 32 λεπτά πριν, kostashhp είπε Ναι το ξέρω. Για αυτό θέλω να μάθω για την εμπειρία όσων έχουν ασχοληθεί. Έχω οικογένεια και δεν θα ήθελα να μπλέξω χειρότερα. Ευχαριστώ Η απάτη είναι ότι σου ζητούν προκαταβολικα κάποια έξοδα γύρω στα 200€ και ΜΕΤΑ μην τόν είδατε.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2024 Η tbi είναι legit αλλά μόνο χαμηλό επιτόκιο δεν έχει (19 %) πρέπει να είναι είναι αρκετά πιο χαλαρή στην έγκριση (φίλος στον τηρεσια του έβγαλαν δάνειο 6000) 2
miner_2000 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 3 ώρες πριν, Inuyasha είπε Η tbi είναι legit αλλά μόνο χαμηλό επιτόκιο δεν έχει (19 %) πρέπει να είναι είναι αρκετά πιο χαλαρή στην έγκριση (φίλος στον τηρεσια του έβγαλαν δάνειο 6000) Φαρμάκι. Τέτοιο επιτόκιο δίνουν οι πιστωτικές. 1
mariosnik_ Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Ποια εταιρεία που δεν είναι τράπεζα θα κάτσει να σου δώσει δάνειο "μέσω internet"? Μήπως επενδυτική εταιρεία; Τι δικαιολογητικά ζητάνε και τι εγγυήσεις για να στο δώσουν; Απάτη μου βρωμάει το θέμα. Ψάξε τα ονόματα των εταιρειών στο google.
kostashhp Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Από ότι κατάλαβα. Δεν υπάρχει λύση εκτός τραπεζών. Κατάλαβα... Τη βάψαμε!
Dinos1973 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 4 minutes ago, kostashhp said: Από ότι κατάλαβα. Δεν υπάρχει λύση εκτός τραπεζών. Κατάλαβα... Τη βάψαμε! υπαρχει λυση, αλλα εκει αν δεν τα πληρωσεις στην ωρα τους τοτε αναλαμβανουν τα "παιδια". 2
Bitbit Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 36 minutes ago, kostashhp said: Από ότι κατάλαβα. Δεν υπάρχει λύση εκτός τραπεζών. Κατάλαβα... Τη βάψαμε! Το αν την εβαψες είναι σχετικό. Διότι αν έβρισκες αυτό που ήθελες (και δεν ήταν απάτη) μάλλον τότε θα την είχες βάψει.
kostashhp Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2024 Δίκιο έχετε όλοι. Το λυπηρό είναι ότι δουλεύω 23 χρόνια και πρώτη φορά χρειάστηκε να ψάξω 2000 ευρώ για μια πιστωτική την οποία την πληρώνω 50 ευρώ κάθε μήνα. Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε χωρίς να πληρώσω τίποτα. Και με απορρίπτουν όλοι τη στιγμή που μπορώ να δίνω ακόμα και 200 ευρώ το μήνα. Δυστυχώς όμως τα χρειάζομαι άμεσα και δεν προλαβαίνω να τα μαζέψω. Δεν βαριετέ. Είπα μήπως εδώ μέσα θα μπορούσε να μου δώσει κάποιος καμία ιδέα. Σας ευχαριστώ παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα