poulinos Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου 10 minutes ago, mphxths said: Κατι τετοιο επαθα εγω που πηγα απο vdsl σε fiber πριν καναδυο μηνες και ειχα ακομα ενα χρονο υπολοιπο στο συμβολαιο. Αλλα αν περιμενα να περασει αυτος ο χρονος , δεν ξερω τι θα γινοταν με το "δωρεαν" της εγκαταστασης της οπτικης. Οποτε λεω , χεστο , ας κανω την κινηση... Και μιλαμε για nova σε υποδομη cosmote. Θα μπορουσα σε 1 χρονο να πηγαινα cosmote και σε καλυτερες ταχυτητες. Τωρα 24 μηνες απο την αρχη και δεν παει πανω απο 200 ως γνωστον ... σε fiber το καλο ειναι οτι τα προβληματα ειναι ελαχιστα και πιο ξεκαθαρα. το 200αρι δεν ειναι ασχημο εκτος αν για καποιο λογο ηθελες 300 ,500,1g οποτε εκει ναι πρεπει να περιμενεις ή να πληρωσεις το προστιμο.μεγαλη βλακεια που δεν δινουν 500αρια,300αρια κτλ και τα δινουν μονο στο ιδιοκτητο τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου 1 hour ago, poulinos said: το 200αρι δεν ειναι ασχημο εκτος αν για καποιο λογο ηθελες 300 ,500,1g οποτε εκει ναι πρεπει να περιμενεις ή να πληρωσεις το προστιμο. Oχι ειμαι μια χαρα με το 200αρι. Το θεμα ειναι οτι αν ποτε θελησω κατι παραπανω , προς το παρον με την Nova , δεν μπορω να το εχω. Απο την αλλη η cosmote δινει το 300αρι 5 ευρω παραπανω απο ο,τι θα πληρωνω το 200αρι στην nova και η vodafone δινει το 300αρι 1-2 ευρω παραπανω απο το 200αρι της Nova. Α , επισης η vodafone για την διευθυνση μου , δινει μεχρι και 1000αρι (υποδομη cosmote παντα ε ). Τιποτα , εχω κατουρησει στο πηγαδι. Αν ημουν 2-3 δρομους πιο περα , θα ημουν σε υποδομες της nova και θα ειχα το 1000αρι με 33 ευρω... Μουτζα εχω φαει κανονικη ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Μαϊου Share Δημοσ. 6 Μαϊου 31 minutes ago, mphxths said: Oχι ειμαι μια χαρα με το 200αρι. Το θεμα ειναι οτι αν ποτε θελησω κατι παραπανω , προς το παρον με την Nova , δεν μπορω να το εχω. Απο την αλλη η cosmote δινει το 300αρι 5 ευρω παραπανω απο ο,τι θα πληρωνω το 200αρι στην nova και η vodafone δινει το 300αρι 1-2 ευρω παραπανω απο το 200αρι της Nova. Α , επισης η vodafone για την διευθυνση μου , δινει μεχρι και 1000αρι (υποδομη cosmote παντα ε ). Τιποτα , εχω κατουρησει στο πηγαδι. Αν ημουν 2-3 δρομους πιο περα , θα ημουν σε υποδομες της nova και θα ειχα το 1000αρι με 33 ευρω... Μουτζα εχω φαει κανονικη ! οπως ειπες και το 200 αρι ειναι super. σφου σε καλυπτει τοτε το κρατας κσι βλεπεις σε ενα δυο χρονια τι θα κανεις.πολλα μπορει να εχοτν αλλαξει μεχρι τοτε. δεν σε εχουν μουτζωσει.σκεψου οτι εσυ αν θες βαζεις και 1000αρα απλα με το να πληρωσεις το penalty. φαντασου οτι αλλοι παιζουν με adsl ακομα και αυτη με 5,6 mbit. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 20 Μαϊου Share Δημοσ. 20 Μαϊου Εγω παντως εχω 500αρα απο απωθημενο που ξεκινησα με dialup... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου On 20/05/2024 at 20:03, ougxar said: Εγω παντως εχω 500αρα απο απωθημενο που ξεκινησα με dialup... και εγω με dial up 55,600 ποσο ηταν.αλλα οκ τωρα ειμαι με 100αρα vdsl. δεν εχω παραπανω αν και εχω δει να εχουν κανει κατι εργα για ftth τωρα τελευταια.αλλα οκ με καλυπτει.ελαχιστα την χρησιμοποιω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα