mathewgx Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου Καλημέρα. Είμαι χρόνια συνδρομητής κινητής Cosmote και σκέφτομαι να κάνω αλλαγή προς Nova. Επειδή έχω χάσει επεισόδια , είναι αξιόπιστη; Έχει καλή κάλυψη; Γενικά όσοι είστε συνδρομητές της είστε ευχαριστημένοι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gatilaras Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου 11 minutes ago, mathewgx said: Καλημέρα. Είμαι χρόνια συνδρομητής κινητής Cosmote και σκέφτομαι να κάνω αλλαγή προς Nova. Επειδή έχω χάσει επεισόδια , είναι αξιόπιστη; Έχει καλή κάλυψη; Γενικά όσοι είστε συνδρομητές της είστε ευχαριστημένοι; Εγω προσωπικα εχω χρονια Nova(tim-wind-nova) και τα τελευταια 8 χρονια καθαρα συμβολαιο κινητης και σταθερο.Στις περιοχες που κινουμαι(Φθιωτιδα-Αττικη-Θεσσαλια) δεν εχω θεμα ουτε με ιντερνετ αλλα ουτε με τηλεφωνια απλα οτι σου πουν σαν συμβολαιο-παροχες προφορικα προσεξε να υπαρχει και στο γραπτο.Σε κατι τετοια ειναι λιγο πονηροι κατα τα αλλα νορμαλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου Οπου ειχε καλο σημα η wind εχει και η nova μιας και μετα την συγχωνευση χρησιμοποιει τις υποδομες της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση NikolasKon14 Δημοσ. 23 Απριλίου Λύση Share Δημοσ. 23 Απριλίου (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, mathewgx είπε Καλημέρα. Είμαι χρόνια συνδρομητής κινητής Cosmote και σκέφτομαι να κάνω αλλαγή προς Nova. Επειδή έχω χάσει επεισόδια , είναι αξιόπιστη; Έχει καλή κάλυψη; Γενικά όσοι είστε συνδρομητές της είστε ευχαριστημένοι; Εχω αρκετό καιρό δικαρτο με Cosmote…καμία σχέση με παλιότερα η Nova. Στις κλήσεις την θεωρώ καλύτερη, διότι πολύ σπάνια να χάσεις κλήση/sms, καλύτερη ποιότητα σε 2G και δεν κάνει τα κολλήματα της Cosmote στο VoLTE. Στο κομμάτι δεδομένα, δεν θα έχεις σίγουρα τις ταχύτητες κοσμοτε αλλά έχεις 30-50 Mbps σχεδόν παντού στο 4G και σε μη αναβαθμισμένες περιοχές. Όπου έχεις 5G είναι ακόμα καλύτερα φυσικά, αλλά μην περιμένεις να βλέπεις 1500 Mbps εκτός αν είσαι σε κεντρικό σημείο. Θεσσαλονίκη εγώ που κινουμαι έχει σημεία όπως ο Εύοσμος που εχω δει και 150Mbps 4G και σημεία με 10Mbps 4G στην Ανατολική Θεσσαλονίκη. Σε σχέση με τη Vodafone είναι πιο λειτουργική, παρολο που σε πολλά σημεία πανελλαδικά βάζουν εξοπλισμό η μια σε εγκατάσταση της άλλης. Ειδικά στην επαρχία η Nova έχει εξοπλισμό σε κεραίες της Vodafone και έχουν πανομοιότυπη κάλυψη γεωγραφικά. Για εμένα όπως σου έγραψαν και πιο πάνω, μην βιαστείς να πας σε κατάστημα και να προχωρήσεις σε φορητότητα. Αγόρασε ενα F2G βάλε 13€ και βάλε απεριοριστα δεδομένα για μια ημέρα με 0,90€ και κάνε τεστ μια εβδομάδα εκεί που κινείσαι. Αν σε καλύπτει, τότε κάνε τη φορητότητα σε συμβόλαιο. Στο κομμάτι σταθερή, σπάνια ειχα προβλήματα και έχει καλή διασύνδεση με εξωτερικό (τώρα με τη Forthnet έχει τα ίδια Gbps με Cosmote). Ειδικότερα αν είσαι σε περιοχή με FTTH Nova αξίζει να πας και το σταθερό σου συνδυαστικά. Τώρα αν ταξιδεύεις εξωτερικό συχνά, εντός ΕΕ πάνω κάτω όλες το ίδιο είναι. Στο απεριόριστο συμβόλαιο όμως έχει όριο 53GB όταν οι άλλοι δίνουν 70GB(Cosmote) & απεριόριστα από τη Vodafone. Για Ελβετία, Τουρκία, Σκόπια, Αλβανία και χώρες εκτός ΕΕ είναι πανάκριβη. Σε εξυπηρέτηση πελατων τους βαζω στην ίδια κατηγορία με Cosmote, είναι ανάλογα τον υπάλληλο που θα πέσεις. Έως τώρα δεν ειχα θέμα με χρεώσεις παράλογες και στο τεχνικό κομμάτι ότι θέμα είχα λύθηκε. Έχουμε Nova στην οικογένεια από εποχές 2012-2013… βελτιώνεται συνεχώς ειδικά στη κινητή έχει κάνει άλματα. Επεξ/σία 24 Απριλίου από NikolasKon14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKv Δημοσ. 23 Μαϊου Share Δημοσ. 23 Μαϊου Στις 23/4/2024 στις 10:49 ΠΜ, mathewgx είπε Καλημέρα. Είμαι χρόνια συνδρομητής κινητής Cosmote και σκέφτομαι να κάνω αλλαγή προς Nova. Επειδή έχω χάσει επεισόδια , είναι αξιόπιστη; Έχει καλή κάλυψη; Γενικά όσοι είστε συνδρομητές της είστε ευχαριστημένοι; Κι εγώ άλλαξα από Cosmote σε Nova λόγω εκπτώσεων σε 3play με EON. Η μόνη διαφορά είναι οι ταχύτητες 4/5G όπως τα περιγράφει στην αναλυτική του περιγραφή ο NikolasKon14 και οι χρεώσεις για εξωτερικό Τουρκία κλπ . Έχει κάνει όντως άλματα από το 2012 και μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 22 ώρες πριν, NikosKv είπε Κι εγώ άλλαξα από Cosmote σε Nova λόγω εκπτώσεων σε 3play με EON. Η μόνη διαφορά είναι οι ταχύτητες 4/5G όπως τα περιγράφει στην αναλυτική του περιγραφή ο NikolasKon14 και οι χρεώσεις για εξωτερικό Τουρκία κλπ . Έχει κάνει όντως άλματα από το 2012 και μετά. Τρία μειονεκτήματα έχει η Nova: 1) κακή εξυπηρέτηση πελατών. Μην σου τύχει να τους χρειαστείς για βλάβες ή λάθος χρεώσεις. Εκτός αν πέσεις σε υπάλληλο που ξέρει τη δουλειά του. 2) Κάλυψη κινητής… σε κάποια σημεία είναι για τα πανηγύρια. Εμένα σε περιοχές που κινούμαι έχει πρόβλημα λόγω ότι έχουν βλάβη σε κεραίες και μήνες θέλουν να τις διορθώσουν. 3) Χρεώσεις περιαγωγής,ενώ δίνει καλές τιμές σε ξένα δίκτυα για να κλείσει συμφωνίες οι συνδρομητές σε χώρες εκτός ΕΕ πληρώνουν τιμές χρυσάφι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, NikolasKon14 said: 1) κακή εξυπηρέτηση πελατών. Μην σου τύχει να τους χρειαστείς για βλάβες ή λάθος χρεώσεις. Εκτός αν πέσεις σε υπάλληλο που ξέρει τη δουλειά του. Aν και δεν εχω μεγαλη εμπειρια στο θεμα μιας και δεν ειχα ποτε σοβαρα προβληματα , εχω να πω το εξης. Δεν θα χαρακτηριζα την εξυπηρετηση "κακη" αλλα .. δυσκινητη. Ειδικα αν ειναι καποιος σαν εμενα και θελει να λυσει το θεμα του εδω και τωρα. Το support απανταει στο εμαιλ μετα απο 2-3 μερες αλλα απανταει. Στο ονλαιν τσατ απαντανε αφου αποφυγεις το chatbox AI Αν και οταν το θεμα σου προωθηθει στο σωστο τμημα και στο σωστο ατομο , γινεται δουλεια αμεσα γρηγορα και σωστα. Εκανα φορητοτητα κινητου απο vodafone σε nova πριν κατι μηνες , οπου μεχρι να παρει μπρος η δουλεια , μου τα ζαλισαν λιγο. Απαξ και ξεκινησε η διαδικασια , εγινε η φορητοτητα μεσα σε μια μερα. Το ιδιο και με την μετατροπη vdsl σε οπτικη. Μεχρι να παρει μπροστα η υποθεση με κουρασαν λιγο , αλλα ολα κυλισαν νερακι μετα. Απο ενημερωτικα sms και την αποστολη του εξοπλισμου μεχρι και τον τεχνικο που ηρθε για την εγκατασταση. Δεν αποκλειω , αλλοι συνδρομητες να εχουν αλλου ειδους εμπειρια , αλλα προσωπικα περα απο την αρχικη δυσκολια εκκινησης της καθε υποθεσης που εχω , μετα η συνεχεια παει νερακι καθε φορα. Επεξ/σία 24 Μαϊου από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikolasKon14 Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου Στις 24/5/2024 στις 3:57 ΜΜ, mphxths είπε Aν και δεν εχω μεγαλη εμπειρια στο θεμα μιας και δεν ειχα ποτε σοβαρα προβληματα , εχω να πω το εξης. Δεν θα χαρακτηριζα την εξυπηρετηση "κακη" αλλα .. δυσκινητη. Ειδικα αν ειναι καποιος σαν εμενα και θελει να λυσει το θεμα του εδω και τωρα. Το support απανταει στο εμαιλ μετα απο 2-3 μερες αλλα απανταει. Στο ονλαιν τσατ απαντανε αφου αποφυγεις το chatbox AI Αν και οταν το θεμα σου προωθηθει στο σωστο τμημα και στο σωστο ατομο , γινεται δουλεια αμεσα γρηγορα και σωστα. Εκανα φορητοτητα κινητου απο vodafone σε nova πριν κατι μηνες , οπου μεχρι να παρει μπρος η δουλεια , μου τα ζαλισαν λιγο. Απαξ και ξεκινησε η διαδικασια , εγινε η φορητοτητα μεσα σε μια μερα. Το ιδιο και με την μετατροπη vdsl σε οπτικη. Μεχρι να παρει μπροστα η υποθεση με κουρασαν λιγο , αλλα ολα κυλισαν νερακι μετα. Απο ενημερωτικα sms και την αποστολη του εξοπλισμου μεχρι και τον τεχνικο που ηρθε για την εγκατασταση. Δεν αποκλειω , αλλοι συνδρομητες να εχουν αλλου ειδους εμπειρια , αλλα προσωπικα περα απο την αρχικη δυσκολια εκκινησης της καθε υποθεσης που εχω , μετα η συνεχεια παει νερακι καθε φορα. Εγώ ένα θα σου πω, σε σημείο που κινούμαι συχνά ακόμα να φτιάξουν το δίκτυο και έχουν βλάβη στο ένα οι κεραίες στο άλλο έχουν αναβαθμίσει και κάνει εναλλαγές από 5G>4G>2G χωρίς λόγο σε αναμονή ή στη χρήση δεδομένων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 25 Μαϊου Share Δημοσ. 25 Μαϊου 2 hours ago, NikolasKon14 said: Εγώ ένα θα σου πω, σε σημείο που κινούμαι συχνά ακόμα να φτιάξουν το δίκτυο και έχουν βλάβη στο ένα οι κεραίες στο άλλο έχουν αναβαθμίσει και κάνει εναλλαγές από 5G>4G>2G χωρίς λόγο σε αναμονή ή στη χρήση δεδομένων. Ειναι θεμα καλυψης του καθε παροχου σε διαφορες περιοχες. Στο σπιτι μου δεν εχω καθολο σημα με Vofafone , λιγο καλυτερο σημα με cosmote και ακομα καλυτερο σημα με Nova(wind). Δεν θα πω οτι η vodafone ειναι "κακια" εταιρια , γιατι αλλου , καποιος αλλος μπορει να εχει σημα καμπανα. Διαλεγει λοιπον ο καθενας την εταιρια που τον βολευει και προχωραει παρακατω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα