GREGORYMO Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, Faithlesscookiemonster είπε Για ποια εταιρια μιλας; ΟΠΑΠ. Αλλά πώς γίνεται αυτό?
intruder99 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μια ερώτηση περί αφορολόγητου. Εργάζομαι σε καθεστώς μερικής απασχόλησης και ο λογαριασμός μισθοδοσίας μου είναι στην Alpha Bank. Έχω όμως κι έναν λογαριασμό στην Εθνική, κοινό με τους γονείς μου, τον οποίο χρησιμοποιώ περισσότερο. Μπήκα στην υπηρεσία αφορολόγητου της τραπεζικής εφαρμογής, και ενώ στην Εθνική είμαι εντάξει, στην Alpha Bank δεν έχω φτάσει το απαιτούμενο ποσό. Η ερώτηση μου είναι, θα προσμετρηθούν και οι δύο τράπεζες στο χτίσιμο του αφορολόγητού μου;.
alefther Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, intruder99 είπε Μια ερώτηση περί αφορολόγητου. Εργάζομαι σε καθεστώς μερικής απασχόλησης και ο λογαριασμός μισθοδοσίας μου είναι στην Alpha Bank. Έχω όμως κι έναν λογαριασμό στην Εθνική, κοινό με τους γονείς μου, τον οποίο χρησιμοποιώ περισσότερο. Μπήκα στην υπηρεσία αφορολόγητου της τραπεζικής εφαρμογής, και ενώ στην Εθνική είμαι εντάξει, στην Alpha Bank δεν έχω φτάσει το απαιτούμενο ποσό. Η ερώτηση μου είναι, θα προσμετρηθούν και οι δύο τράπεζες στο χτίσιμο του αφορολόγητού μου;. ενα αφορολογητο εχεις, δε παει ανα τραπεζα. Το συνολο των δαπανων σου μετραει, αν πιανεις το οριο με χρηση καρτας μιας τραπεζας η με 10 δε κανει καμια διαφορα. 1
runner69 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 34 λεπτά πριν, intruder99 είπε Μια ερώτηση περί αφορολόγητου. Εργάζομαι σε καθεστώς μερικής απασχόλησης και ο λογαριασμός μισθοδοσίας μου είναι στην Alpha Bank. Έχω όμως κι έναν λογαριασμό στην Εθνική, κοινό με τους γονείς μου, τον οποίο χρησιμοποιώ περισσότερο. Μπήκα στην υπηρεσία αφορολόγητου της τραπεζικής εφαρμογής, και ενώ στην Εθνική είμαι εντάξει, στην Alpha Bank δεν έχω φτάσει το απαιτούμενο ποσό. Η ερώτηση μου είναι, θα προσμετρηθούν και οι δύο τράπεζες στο χτίσιμο του αφορολόγητού μου;. Εξυπακουεται. 1
intruder99 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 49 λεπτά πριν, alefther είπε ενα αφορολογητο εχεις, δε παει ανα τραπεζα. Το συνολο των δαπανων σου μετραει, αν πιανεις το οριο με χρηση καρτας μιας τραπεζας η με 10 δε κανει καμια διαφορα. Ναι γνωρίζω ότι δεν πάει ανά τράπεζα το αφορολόγητο, απλά είπα μήπως δεν μετράει επειδή δεν υπάρχει μόνο το δικό μου όνομα στον λογαριασμό, αλλά και των γονιών μου.
GREGORYMO Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, intruder99 είπε Ναι γνωρίζω ότι δεν πάει ανά τράπεζα το αφορολόγητο, απλά είπα μήπως δεν μετράει επειδή δεν υπάρχει μόνο το δικό μου όνομα στον λογαριασμό, αλλά και των γονιών μου. Η κάρτα 'φτιάχνει' το αφορολογητο. ΟΧΙ ο λογαριασμός
intruder99 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 30 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Η κάρτα 'φτιάχνει' το αφορολογητο. ΟΧΙ ο λογαριασμός Αα μάλιστα, δεν το ήξερα αυτό. Στην κάρτα που χρησιμοποιώ υπάρχει το δικό μου όνομα, οπότε όλα καλά. Ευχαριστώ!
runner69 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 47 λεπτά πριν, intruder99 είπε Ναι γνωρίζω ότι δεν πάει ανά τράπεζα το αφορολόγητο, απλά είπα μήπως δεν μετράει επειδή δεν υπάρχει μόνο το δικό μου όνομα στον λογαριασμό, αλλά και των γονιών μου. Εφοσον οι συναλλαγες γινονται απο την δικη σου καρτα και το δικο σου ebanking, τοτε μετρανε. Ακομα και αν εισαι συνδικαιουχος και οχι ο κυριος του λογαριασμου. 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Στις 16/12/2024 στις 12:54 ΜΜ, runner69 είπε Εφοσον οι συναλλαγες γινονται απο την δικη σου καρτα και το δικο σου ebanking, τοτε μετρανε. Ακομα και αν εισαι συνδικαιουχος και οχι ο κυριος του λογαριασμου. Σε ενα κοινο λογ/σμο δεν υπαρχουν κυριοι και δευτερευοντες, ολοι το ιδιο ειναι. 1
runner69 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε Σε ενα κοινο λογ/σμο δεν υπαρχουν κυριοι και δευτερευοντες, ολοι το ιδιο ειναι. Κανεις λαθος,υπαρχει ο κυριος και οι συνδικαιουχοι. Και εχουν διαφορα. Πηγαινετε και ζητηστε στην τραπεζα σου να αφαιρεθει ο κυριος του λογαριασμου και να μεινει μονο ο συνδικαιουχος οπου θα γινει κυριος, και πες μου αν θα το δεχτει. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από runner69
fitsoulas2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, runner69 είπε Κανεις λαθος,υπαρχει ο κυριος και οι συνδικαιουχοι. Και εχουν διαφορα. Πηγαινετε και ζητηστε στην τραπεζα σου να αφαιρεθει ο κυριος του λογαριασμου και να μεινει μονο ο συνδικαιουχος οπου θα γινει κυριος, και πες μου αν θα το δεχτει. Και πως εξηγεις οτι ο "δευτερευων" εχει δικαιωμα να σηκωσει όποτε θελει ολα τα λεφτα χωρις να ρωτησει τον "κυριο"? Εννοειται οτι κανείς δε μπορει να αφαιρεσει κανεναν. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από fitsoulas2024
runner69 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, fitsoulas2024 είπε και πως εξηγεις οτι ο "δευτερευων εχει δικαιωμα να σηκωσει όποτε θελει ολα τα λεφτα χωρις να ρωτησει τον "κυριο"? Μην κανεις αλμα λογικης. Το οτι εχει αυτο το δικαιωμα δεν σημαινει οτι καταργειται η λογικη του κυριου και του συνδικαιουχου ενος λογαριασμου. Άλλο εχουν τα ιδια δικαιωματα, άλλο δεν υπαρχουν κυριος και συνδικαιουχος και ολοι ειναι ιδιοι.
fitsoulas2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, runner69 είπε Μην κανεις αλμα λογικης. Το οτι εχει αυτο το δικαιωμα δεν σημαινει οτι καταργειται η λογικη του κυριου και του συνδικαιουχου ενος λογαριασμου. Άλλο εχουν τα ιδια δικαιωματα, άλλο δεν υπαρχουν κυριος και συνδικαιουχος και ολοι ειναι ιδιοι. σε τι ξεχωριζει ο κυριος απο τον μη κυριο τοτε, αυτο να εξηγησεις
runner69 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, fitsoulas2024 είπε σε τι ξεχωριζει ο κυριος απο τον μη κυριο τοτε, αυτο να εξηγησεις Σου εδωσα παραπανω παραδειγμα, ξανα διαβασε το γιατι απαντηση δεν πηρα. Μηχανογραφικα δεν ειναι στημενα τα συστηματα ετσι ωστε να το βλεπουν ως ιδιοι και αρα εως τοτε θα υπαρχουν αυτες οι εννοιες.
fitsoulas2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, runner69 είπε Σου εδωσα παραπανω παραδειγμα, ξανα διαβασε το γιατι απαντηση δεν πηρα. Μηχανογραφικα δεν ειναι στημενα τα συστηματα ετσι ωστε να το βλεπουν ως ιδιοι και αρα εως τοτε θα υπαρχουν αυτες οι εννοιες. Εχεις βρει πουθενα στο ιντερνετ αναφορα σε κυριο δικαιουχο κοινου λογ/σμου? Που δε πηρες απαντηση? Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από fitsoulas2024
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα